De 5e dimensie waar licht en liefde ons omringen ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Wij zijn overgegaan naar die 5e D. Velen hadden zich daar een voorstelling van gemaakt.

Via je denkproces kan je nooit naar een juiste voorstelling komen van wat er komen gaat. Dat hebben wij duidelijk geleerd en ondervonden in de 3e D.

Velen staan nu op de rand van de 5e D en de 3e D is nog steeds voelbaar.

Wij hebben er niet voor niets levens lang in geleefd.

Het is moeilijk om dan meteen alle facetten van die nieuwe energie te herkennen en te integreren. Dat is ook het moeilijkste van die overgangsfase. Je bent als het ware binnenboord, maar hebt steeds neiging om terug te vallen. Het gevoel moet meer stabiliteit krijgen.

Hoe kan je jezelf meer vastigheid geven?

 

 Je kan je focus verzetten.

 Je bent op weg naar het licht.

 De dualiteit ligt achter je. In deze dimensie is geen dualiteit.

Wanneer je merkt dat je onderscheid gaat maken, weet dat je ''gevaarlijk'' bezig bent en met een been in die 3e D gaat staan. De wereld laat zich zien zoals JIJ denkt dat de wereld eruit ziet. Dit is een onderdeel van het scheppende verhaal, waar jezelf de hoofdrol in speelt. JIJ bent die schepper van je eigen waarheden. De 5e D is een dimensie van licht en liefde.

Dit is geen dimensie van angst of boosheid.

 Je weet wat je waard bent en je laat dit duidelijk zien.

 Je bent gericht op het licht in het universum en op je eigen licht.

 Je weet wat je kan en gaat dat ook ontwikkelen.

 Je staat in je kracht.

 Je beide benen sterk op de grond.

 Je kruin verbonden met het universum.

 Je hart open om alle liefdevolle informatie te ontvangen.

Door jouw licht te ontwikkelen, letterlijk in de openheid te brengen, werk je aan je belangrijkste taak op aarde. Het duister wordt op een liefdevolle manier ontkracht. Op een liefdevolle manier wordt het duister alle middelen uit handen genomen.

Wij zijn in dit proces in hoge snelheid op weg.

Ga vanuit het licht van de 5e D kijken en je zal heel veel verandering zien. Val je terug naar je verbinding met de 3e D dan ga je gemakkelijk terug naar oordeel. Dan verbind je jezelf weer met dat duister. Je zal je heel akelig en ellendig voelen. Je bent nu nog gevoeliger geworden. Het duister komt heel hard binnen. Maar jij hebt nu een keuze.

 Je bent niet meer van die 3e D, je kan je trilling verhogen.

 Je hart weer laten spreken.

 Je kan heel snel terug naar die mooie liefdevolle trilling.

 Voorheen had je geen keuze, nu wel.

Door je gevoeligheid komt de sfeer vanuit die 3e D heel sterk binnen. Nu kijken wij naar het licht. Het licht dat ons vrede en vreugde in ons hart laat voelen. Dat ons letterlijk vleugels geeft en laat vliegen. Onze gevoeligheid laat ons de prachtige verbindingen met het universum zien. Wij voelen ons gedragen en voelen dat wij bijzonder en geliefd zijn. Dit is het gevoel dat over de aarde wordt verspreid.

Door heel veel mensen.

Die groep groeit in hoog tempo, zodat er heel veel verandert op aarde. Dat is onze opdracht als lichtwerker. Waar licht is kan geen duister zijn. Dat is wat wij met elkaar doen. Door onszelf te versterken in dat licht. Versterken wij de liefde en het licht. Daar zijn wij met velen heel hard mee bezig. 

Martha Krul
http://spiritualroseofsilence.blogspot.com

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland