68 Seconden van puur denken ♥ Abraham Hicks ♥ Annelie van Eijk


Abraham via Esther Hicks

Vertaling Annelie v Eijk

Men zegt tegen ons: Ik kan mijn baan niet zomaar opzeggen en op het strand gaan zitten mediteren of ik kan niet alles neerleggen en me dingen visualiseren, ik moet de kinderen eten geven of afwassen of andere dingen doen.

En wij zeggen: we moedigen je niet aan om te stoppen met de acties in je leven maar we moedigen je aan om net een beetje minder actief te zijn en net een beetje meer bezig te zijn met verbeelding.

Wij willen je laten weten dat er power zit in het op lijn brengen van je energie. Daar heb je geen idee van.

Als jij een gedachte hebt en je houdt die gedachte 17 seconden puur vast …. en er zit veel kracht in dat woordje 'puur' want puur betekent een niet tegengestelde gedachte.

Als jij een gedachte hebt over iets dat je wilt en je houdt die puur vast door het te visualiseren, je in te beelden, iets wat er op lijkt te herinneren .… als je die gedachte 17 seconden lang vast houdt, dan zal de Wet van Aantrekking je een gelijkwaardige gedachte van dezelfde vibratie geven en als die twee gedachten samenkomen dan vindt er een explosie van energie plaats.

Om je een idee te geven van de kracht van de gedachte willen we je laten weten dat als de eerste 17 seconden geweest zijn, er een uitbreiding van energie plaatsvindt die gelijk is aan 2000 actie-uren. Dat is enorm! En als je de volgende 17 seconden-markering voorbij bent dan is de expressie van energie nog eens tien keer groter dan de eerste, dus 20.000 actie-uren door alleen maar de volgende markering te passeren.

Als je de 3e markering van 17 seconden passeert, nog eens tien keer. Iedere keer dat je 17 seconden een niet-tegengestelde gedachte vasthoudt, wordt de gedachte naar een heel nieuw level gekatapulteerd, zodat 68 seconden van pure gedachten, ENORME gevolgen heeft. Daarom zeggen wij altijd dat iemand die verbonden is met de Bron, vele, vele malen krachtiger is dan iemand die dat niet is omdat er dan geen zelfvernietiging gaande is, zie je?

Soms zeggen onze vrienden: "Nou, hier sta ik dan terwijl ik liever daarginds zou zijn en Abraham heeft ons een proces gegeven zodat we van hier naar daar kunnen gaan. Ik ga nu aan de visualisatie werken om van hier naar daar te kunnen komen."

Maar als je een proces doet om van hier naar daar te kunnen komen, dan vibreer je op beiden plaatsen tegelijk en kun je niet wegkomen van waar je nu bent, er verandert dan niets voor je. Je boekt veel meer vooruitgang als je de visualisatie doet om het plezier dat je ervaart tijdens het visualiseren.

Als je naar een film gaat zeg je ook niet tegen je vrienden: Ik ga naar die film omdat het over dingen gaat die ik zelf zou willen leven en ik denk dat ik daar vibreer als ik die film bekijk en dat het Universum mij het dan brengen zal, en ook al is dat geen gekke manier om een film te benaderen , je gaat niet met die intentie naar de film. Je gaat voor het vermaak, je gaat voor de afleiding en op die manier willen we dat je visualiseert. 

Visualiseer niet om iets te laten gebeuren, visualiseer voor het plezier.

Abraham Hicks

 

www.abraham-hicks.com 

Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nl

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.