Nieuwe Maan, in Aquarius ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Gisteren, maandagavond om 22 u 04 is er Nieuwe Maan, in Aquarius. Je kan meer dan ooit beseffen dat je eigen kleine individuele procesje maar een kleine stip is in de grote verlichtings- en vernieuwingsbeweging die zich duidelijk doorzet.

 Wanneer je al die liefde en goede wil ziet bij alle initiatieven en samenwerking voor de voorbije Warmste Week, de ontelbare vrijwilligers die zich op allerlei platformen in de samenleving beschikbaar stellen, de moedige voorlopers die in de media nieuwe wegen wijzen op alle mogelijke gebieden, de massale bewustzijnsverhoging, dan kan je niet anders dan blij zijn.

Ook al is er nog zoveel duister en geworstel, toch is er steeds meer een gedeeld gevoel van Hoop, goedmenendheid, een groeiend verlangen naar authenticiteit en een betere wereld voor iedereen. En je weet dat die betere wereld begint bij de jouwe. Vandaag is een goed moment om je te realiseren hoe jij jouw wereld beter kan maken. Hoe groot jouw bereidheid is om oude rollen en patronen af te leggen, om te durven keuzes te maken die je échte zelf weerspiegelen, en om in jouw concrete realiteit alles wat lichter en helderder te maken? Hoe groot is jouw moed om verandering aan te brengen, en je kleine eigenbelangetje, conflictjes en ego aan de kant te zetten zodat het hoogste en belangrijkste mag neergezet worden waar dat nodig is, samen met zovele anderen? Hoe groot is jouw wil en moed om je éigen paadje schoon te vegen, telkens weer?

Nogmaals: vele handen maken het werk Licht...

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/


Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur ❥ in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland