Nieuwe Maan, in Aquarius ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Gisteren, maandagavond om 22 u 04 is er Nieuwe Maan, in Aquarius. Je kan meer dan ooit beseffen dat je eigen kleine individuele procesje maar een kleine stip is in de grote verlichtings- en vernieuwingsbeweging die zich duidelijk doorzet.

 Wanneer je al die liefde en goede wil ziet bij alle initiatieven en samenwerking voor de voorbije Warmste Week, de ontelbare vrijwilligers die zich op allerlei platformen in de samenleving beschikbaar stellen, de moedige voorlopers die in de media nieuwe wegen wijzen op alle mogelijke gebieden, de massale bewustzijnsverhoging, dan kan je niet anders dan blij zijn.

Ook al is er nog zoveel duister en geworstel, toch is er steeds meer een gedeeld gevoel van Hoop, goedmenendheid, een groeiend verlangen naar authenticiteit en een betere wereld voor iedereen. En je weet dat die betere wereld begint bij de jouwe. Vandaag is een goed moment om je te realiseren hoe jij jouw wereld beter kan maken. Hoe groot jouw bereidheid is om oude rollen en patronen af te leggen, om te durven keuzes te maken die je échte zelf weerspiegelen, en om in jouw concrete realiteit alles wat lichter en helderder te maken? Hoe groot is jouw moed om verandering aan te brengen, en je kleine eigenbelangetje, conflictjes en ego aan de kant te zetten zodat het hoogste en belangrijkste mag neergezet worden waar dat nodig is, samen met zovele anderen? Hoe groot is jouw wil en moed om je éigen paadje schoon te vegen, telkens weer?

Nogmaals: vele handen maken het werk Licht...

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.