Hoe ontwikkel je een veerkrachtige mindset in de tijd van nu?! ☆ Veerle Wagenaar ☆ Lichtwerkers Nederland

Een veerkrachtige mindset is het ontwikkelen van het verhoogd bewustzijn in de tijd van nu.

Wij hebben allemaal een veerkracht in ons. Deze veerkracht is onze kracht om door te zetten in situaties als het even tegenzit. Veerkracht is niet tastbaar, maar een gevoel van de manier waarop jij handelt en dingen ziet.

Wanneer er minder leuke situaties op je pad komen, zijn wij snel geneigd dit als negatief te zien.

Terwijl hoe je het ook went of keert deze situaties ook nodig zijn voor ons bewustzijn. Echter zien wij dat vaak veel later. Met een veerkrachtige mindset ontdek je dat de situatie misschien niet zo leuk is, maar wel het doel waarom dit zo gebeurd. Met een veerkrachtige mindset sta je open om de situatie ook anders te bekijken.

De situatie zelf is neutraal, daar zit geen oordeel aan verweven. Dat oordeel over een situatie geven wij zelf op dat huidige moment. En ja, het kan nog wel eens verschillen hoe wij in ons vel zitten.

Maar hoe ontwikkel je nou eigenlijk een veerkrachtige mindset?


 Sta open voor datgene wat er komen gaat. Een situatie kan verschillende invalshoeken hebben en soms weet je niet precies waarom deze situatie zich aandient.

 Vel niet gelijk een oordeel als een situatie zich aandient, soms is het nodig om even neutraal te kijken zonder er gelijk een mening over te uiten.

 Zonder duisternis is er ook geen licht. Dit is een belangrijk aspect, zonder ying ook geen yang. Pijn hoort nou eenmaal bij dit leven hier op aarde.

 Ga mee met de stroming van het leven. Wanneer je op de golven surft, zullen er soms hele hoge golven zijn en soms surf je tussen de golven in. Wij kunnen niet alleen op de hoge golven surfen, dat kan ons lichaam en geest niet aan.

 Leef een leven zonder angst en ja, dit is een lastige maar ook zo belangrijk. Door een leven te leiden zonder angst, ga je de schoonheid in het leven zien. Alles komt toch zoals het komt.

Dit zijn 5 belangrijke stappen voor het ontwikkelen van een veerkrachtige mindset. De ene is lastiger dan de ander. En soms lukt het niet elke dag, dat is niet erg.

Wees bewust van wie je bent en wat je doet. Laat verwachtingen los en sta open voor de schoonheid van het leven. De situaties lopen toch altijd anders dan wij denken en eerlijk, wij zien ook het totaalplaatje niet, maar vaak slechts een aspect van de situatie. Daarom kan de situatie soms heel anders uitpakken dan jij werkelijk denkt.

Dit hoofdstuk komt uit mijn nieuwste boek: Ontdek jouw ware veerkracht. Je kan het boek nu bestellen in de voorverkoop. Stuur een mailtje naar info@coachingveerkracht.com en je ontvangt een gratis persoonlijk inzichtkaartje cadeau bij het boek!

Prijs: € 15,95 excl. verzendkosten.

Liefs,

Veerle Wagenaar

https://coachingveerkracht.com/

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland