De Goddelijke vlam in ons ☆ Martha Krul ☆ Lichtwerkers Nederland

Wij zitten in een energetisch heftige periode. De invloeden van de zon zijn gigantisch. Net als oude volken voelen wij iedere dag de verbinding met de zon.

De zon, een van de belangrijkste aanstuurders van de verandering in de energie op aarde.

Wij puffen en steunen wat af. In vele opzichten te vergelijken met de geboorte. De geboorte van de nieuwe mens. De nieuwe mens in het “oude” lichaam.

Het is een intens project waarin wij met elkaar functioneren. Het is een groots project, dat niet alleen op aarde wordt uitgevoerd, maar in het gehele universum.


Wij zien de grenzen verschuiven. Vele levens waren wij alleen met ons leven op aarde bezig. Het buitenaardse sprak sterk tot de verbeelding. De grenzen zijn verlegd. Het buitenaardse komt meer in de openheid. Het spreekt niet alleen tot de verbeelding. Wij voelen de verbinding. Wij “weten” dat wij niet alleen onze levens op aarde geleefd hebben. Wij voelen de verbinding met het universum. Met de verschillende planeten, die allemaal hun eigen aantrekking op ons hebben.

Je hebt levens lang op aarde geleefd. Je hebt altijd veel mensen om je heen. Velen zijn niet meer op aarde, maar teruggekeerd naar het licht. Zij zijn voor altijd verbonden met je. Die verbinding blijft bestaan. Zo is dat ook met je levens op die andere planeten. Ook daar heb je bekenden achter gelaten toen jij door ging naar een ander leven. Ook die verbindingen blijven voor altijd bestaan.

Begrijp je nu dat er zoveel ondersteuning is voor ons in dit proces op aarde?

Je bent nu in een leven op aarde. Maar je hebt nog steeds die verbinding met het universum en met de mensen vanuit het licht. Zij zijn net zo sterk bij het proces op aarde betrokken als wij. Het is niet een proces van de mensen op aarde. Het is een uniek proces in het universum, waar ieder zijn eigen deel in heeft. Daarom voel je steeds die opgewonden stemming. Die stemming is en blijft opgewonden. Het proces waarin wij zitten is niet alleen uniek. Het kent letterlijk geen grenzen.

Er wordt vanuit het universum net zo hard aan dit proces gewerkt, als wij doen op aarde. Wij hebben vanuit diverse levens verbindingen met elkaar. Wij houden van elkaar. In ieder is de goddelijke vlam aangebracht. Die vlam is brandend in ieder hart. Die vlam is onze verbinding met liefde en wijsheid. Met de liefde waar naar wij zo intens verlangen. Die liefde is ontstoken in je hart.

Door de samenwerking vanaf de aarde en verbonden met het universum kan die liefde letterlijk weer ontvlammen. Wanneer wij de liefdevolle energie vanuit het universum zouden kunnen voelen, dan begrijpen wij de liefde die in ons eigen hart brandend wordt gehouden. Wij werken aan onszelf, zodat die liefde weer onvoorwaardelijk mag gaan stromen. De mensen in het licht en het universum, zijn je daar heel dankbaar voor.

Ieder zijn eigen proces Ieder zijn eigen plan. De liefde terugbrengen naar de goddelijke vlam, zoals het bedoeld was. 

Martha Krul
https://spiritualroseofsilence.blogspot.com

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland