De energie van februari ☆ Fran Tielemans ☆ Lichtwerkers Nederland

Je kan februari beginnen met een dubbel gevoel. De hoge trilling van januari, met daarbij de eclipsen, kan je het gevoel hebben gegeven gestretcht geweest te zijn tot aan en soms over het randje. Misschien ben je zelfs dooreengeschud, en voel je je moe en ben je toe aan wat rust en stabiliteit. Maar ook en net door dat harde werk begin je aan deze nieuwe maand met veel meer inzichten dan het geval was op 1 januari.

 

Je kon er dan ook niet naast kijken: als op een schoolbord verschenen één na één alle belangrijke items in jezelf en je leven. Zowel de heel positieve zegeningen werden duidelijk zichtbaar – waardoor je blij bent wie je bent en hoe je leven evolueert. Maar ook de eerder tricky items konden niet genegeerd worden, en je werkpunten die nog eens extra in het licht werden gezet, dingen die je nu best écht wel zou kunnen aanpakken en veranderen.

 

In elk geval heeft afgelopen maand ons het innerlijk (en uiterlijk) werkmateriaal en inspiratie gegeven waar we de rest van het jaar mee aan de slag zullen gaan. Je kan ook de onderliggende 12/3-trilling van 2019 al goed hebben gevoeld, namelijk het besef dat veranderingen tijd vragen, dat er nog een en ander dient afgewerkt te worden vooraleer je nieuwe fase écht inzet. Maar ook kan je frustratie hebben gevoeld, omdat je merkt dat je toch nog aanloopt tegen bepaalde dingen waar je al klaar mee dacht te zijn.

 

Deze maand brengt sowieso toch wat herademing. De algemene energie zal wat makkelijker zijn dan die van de vorige maand, én dan die van de powermaand maart die erop volgt. De onderliggende 5-trilling van februari helpt om jouw wiel in beweging te brengen, door het in praktijk te gaan brengen van wat je hebt ingezien, geleerd en beslist in januari.

 

Je werkt mét de energie mee wanneer je open staat voor vernieuwing, wanneer je verder je loslaatwerk doet zonder je gefrustreerd te voelen dat dit nog altijd nodig is om oude patronen tot aan de wortels op te schonen. Maar ook wanneer je jezelf steeds weer oefent in Zelf-liefde, op alle levels. Een goeie mama zijn voor jezelf, jezelf koesteren en blijven zeggen tegen jezelf dat je het écht wel goed doet – het is echt nodig in deze tijden.

 

Hoe meer je bij je eigen zelfliefde komt, hoe vaker je ook telepathisch contact zal ervaren van mensen met wie je vanuit het hart verbonden bent. Er gaat trouwens veel aandacht naar verbinding deze maand, aan hoe jij je meer kan gaan verbinden met anderen, naar het oplossen van oude pijn en angst rond verbinding, en naar het verder meebouwen aan nieuwe netwerken van liefde, spirituele broeder- en zusterschap. Je kan plots geleid voelen om initiatieven te nemen om samen met anderen wat te gaan doen. Delen wordt steeds belangrijker, als de noodzakelijke zuurstof in je leven.

 

De Nieuwe Maan in Aquarius van 4 februari benadrukt dit, en kan je een positieve stap vooruit helpen maken, op welk vlak dan ook. Maar denk eraan, het ben jij die de stap zet. Wanneer je wacht tot anderen naar jou toe komen of het Universum het wel in orde brengt voor jou, kan je je eigen proces lang vertragen. De vernieuwingstendens die in januari al duidelijk voelbaar was, zal nu doorzetten, en zich vertalen in grote en kleine aanpassingen in denken en doen, en dat kan veel healing brengen.

 

Deze maand, zeker vanaf de derde week, kan je de dualiteit voelen tussen de drang tot vernieuwing in jezelf, en de nood aan stabiliteit en status quo. Het kan wat extra aandacht van je vragen om hier balans in te vinden, maar hoe meer je je verder aflijnt op wie je bent en wat je vanuit je hoogste zelf en hart droomt en wil, hoe makkelijker je het zal vinden om hierin te navigeren. Door bepaalde stappen te zetten of dingen te doén, kan je je tevreden en vervuld voelen, en wéten dat het allemaal goed komt én is.

 

Probeer je in de aanloop naar de Volle Maan van 19 februari toch regelmatig te centeren en wat afstand te nemen, innerlijk werk en loslaatwerk te doen, om te vermijden dat je jezelf laat meeslepen door gefrustreerdheid of ongeduld, of door dat van mensen om je heen, die dit naar jou toe kunnen projecteren. Je eigen energieveld schoon en helder maken en houden, dat is al wat je kan en waar jij verantwoordelijk bent, en wat maakt dat je je niet al te druk maakt wanneer golven emoties door je heen stromen. Je wéét immers dat jij jouw veld altijd weer opnieuw helder en in balans kan brengen.

 

Er kan wel meer aandacht gaan naar je gezondheid, welzijn en algemeen healingproces rond deze Volle maan in Maagd. Maakte je je illusies rond bepaalde dingen, dan zouden die nu doorprikt kunnen worden, en dat is goed, want dan land je, en pas vanuit een goede aarding kan je verder. Je kan de nood voelen om heel nuchter te gaan kijken hoe je een en ander beter kan organiseren, en de energie vinden om dit dan ook te gaan doen.

 

Hoe je je lichaam behandelt is de uitloper van hoezeer je jezelf graag ziet, dus dit bewustzijn kan ook behoorlijk binnenkomen rond deze tijd. Wat ook weer een goede zaak is, want je lichaam werkt zeer hard nu, en het de juiste be-handeling geven loont absoluut. Je zal je steeds meer ‘gedragen’ voelen door een goed functionerend lichaam, wanneer je het dat geeft wat het nodig heeft.

 

Probeer deze maand vooral ook te genieten. Van de kleine dingen van je dag, van je vooruitgang, van de natuur, en van het feit dat de lente nadert. Heb geduld, met jezelf en met anderen. Geduld is aanvaarden van het nu, en dat is waar je jezelf dit jaar echt kan in trainen.

 

 

Keep the faith

 

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.