Maak je eigen paradijs. Die oase waar jij jezelf kan en mag zijn ★ Luc van Ewijk ★ Lichtwerkers Nederland

Alles is er al. Om jouw droomleven te leiden. Het mag nog ontvouwt worden. We hoeven ons niet te focussen op de anderen. Dat doen we al heel snel als lichtwerker.

We hoeven die drama niet. En negatieve gedachtes en energieën van anderen houden ze maar lekker bij zichzelf. We hoeven ons niet druk te maken om anderen want dan vergeten we onszelf.

Je eigen paradijs is er al. Je hoeft het alleen te leven.


Iedereen: leef voor jezelf, dat is wat het leven voor bedoelt is. Die tijd maakt niet uit. Die heb je genoeg. Gewoon lekker rustig aan, dat is zelf liefde. Alleen op goddelijke timing kun je dingen voor elkaar krijgen. Omdat ze dan stevig verankert zijn in de liefde.

Je kunt je zwaard wel gebruiken. Maar alleen wanneer het nodig is. Anders breng je jezelf onnodig in de strijd. Breng je jezelf weer terug in het dualistische veld en slinger je op en neer als een jojo? Op de emoties en gevoelens die niet van jou zijn? De energieën laten je alle kanten op slingeren als je niet geaard bent bij jezelf. We zijn al goed. We zijn al onszelf. Alleen de laatste loodjes. Loslaten.

En voor de rest het leven leven zoals jij wilt. Het kan anders. Doordat te weinig mensen leven is de wereld zo drukkend. Al die angst en negatieve energie hangt als een wolk om ons heen.

We branden er een gat in. Want de lente is van binnen al begonnen. Leven hoort vol vreugde te zijn. Richt je op dingen die leuk zijn en waar je van gaat bloeien. Vergeet al die problemen.

Het lijkt lastig. Tot dat je achter komt dat je je druk maakt om niks. Je hoeft je niet meer aan te passen. De wereld veranderd en wij zetten nu de eerste stappen. Je hoeft alleen je eigen ding te doen. En de wereld is van jou. Je voelt het aan de mensen. Ze zijn bang voor je licht. Omdat je er graag de kop van afhaakt. Vroeger was dat nodig maar nu zijn we veilig. We worden niet meer gevierendeelt zoals in de middeleeuwen.

Laat  we maar lekker anders zijn. Er is plek voor iedereen. De verdeeldheid zit alleen in je hoofd. Uiteindelijk zullen de wegen weer samen komen.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland