Breng de overvloed in jezelf naar buiten. En het universum betaalt je uit ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

De lente begint met ontwaken. In de subtropen wordt het weer warmer. Het vuur begint weer te starten.

Tijd om jouw ding te doen. Vergeet de drama om je heen. We waren teveel gericht op het negatieve. Waardoor onze creaties niet goed uit de veren kwamen.

Tijd om los te laten. Zoveel als je kunt. En je mag al aan het nieuwe werken. Vergeet alsjeblieft de tijd. Want zonder druk is het veel leuker.

Al wat onzichtbaar is voor je. Is zich aan het ontvouwen, daarom voel je je  zo top. Laat dat licht maar exploderen.

Healing tot dat je geen bagage meer hebt.

Dit jaar leer jij jouw wereld te bouwen. Maar ook nog genoeg te genieten. Spelen in het leven met jezelf dan wel met anderen. Dat is heerlijk en hetzelfde als sporten.

Richt je op wat je wilt en werk eraan. Niet wachten tot het er is. Maar genieten van het plezier van creëren. En het ontdekken van de nieuwe wereld. Ook leert het je om te wachten. Tot het goede moment is aangebroken. Want daarvoor loopt alles in de soep.

Tijd is slechts een perspectief, we hebben het genoeg. Genoeg overvloed in onszelf. Waarmee we onszelf gaan uitbetalen.

Geld is slechts een middel. Laten we starten met het geven aan onszelf dat wat we zelfliefde noemen. En ook aan anderen zal de stroom in beweging zetten. Geen schaarste meer om dat je verbonden bent in de liefde die je bent. Dat is wat het veld is. En van daaruit zal alles ontstaan.

In het donker van jezelf, onder de ijsberg, daar liggen zoveel talenten die wachten tot ze ontdekt worden. Zoveel eigenschappen die je goed doen. Zoveel levens en zoveel trauma maar daarachter ben je zo vrij als een vogel. Voorbij de matrix. De gevangenis de dog die god gaat worden. De aangelijnde hond die we waren. In de hokjes die ons begrensden. En de overtuigingen die ons zwak hielden. Zodat we makkelijk te controleren waren. Want bij de kudde horen is onze zwakte.

We zijn god, we worden god. Niet omdat Jezus terug komt. Maar omdat we weer met onszelf en de aarde verbinden. Het Christusbewustzijn. Zo kan ons leven prachtig worden. Net zo prachtig als deze aarde is.

Het is buiten echt kut weer en van binnen in het lente. De mooie natte sneeuw vlokken zijn te zien door de regen. We zeiken zoveel maar daarmee vergeten we al het moois wat er al is.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Gefeliciteerd lieve Luc, met je gedichtenbundel!


Wij mogen twee boeken weggeven en dat doen we lekker origineel met een getal onder de 100!
Er zijn twee getallen gekozen, degenen die als eerst de getallen hebben geraden winnen het boek! 

Luc van Ewijk   De reis naar jezelf


Dit gedichtenbundel gaat over naar jezelf te leren luisteren. Want daarmee raakt je weer in verbinding met jezelf en zul je het licht in jezelf gaan vinden.

Zo is de wereld ineens niet meer zo donker en vind je jouw weg. De weg die jouw ziel heeft klaargelegd. Begin hem maar alvast te lopen. 

De wereld wordt weer voor jou. Je wordt weer je eigen meester. Je bepaalt zelf wat erin voor komt en wat niet. Heerlijk is dat. 

We zijn zelfs de verandering waar we op wachten. Wordt maar uniek en jezelf. De wereld zal zich openen omdat je jezelf niet meer verstopt maar jouw licht laat schijnen! Zo trek je aan wat jij wilt. Zo is het leven altijd al bedoeld geweest. Maar dat zullen we in deze tijd massaal gaan herontdekken.

Voel jij je aangetrokken door dit boek? Creëer hem dan in je eigen realiteit. 

Hoe doe je mee?

Laat hieronder in de commentaren je voor en achternaam achter en vermeld natuurlijk jouw getal.  De winnaars worden bekend gemaakt op facebook :-)

 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland