Het innerlijke opruimwerk dat wij verrichten gaat in golfbewegingen ★ Lea van der Eem ★ Lichtwerkers Nederland

Tijdens momenten van grote energie instroom wordt 'rommel' die in ons lag opgeslagen naar boven gehaald. Dit kunnen wij ervaren als zwaarte, somberheid, moe zijn, pijn of verdriet.

Ook de afgelopen dagen voelde de energie voor veel mensen als zwaar aan.

In het weekend was er op sommige momenten ontzettend veel energie-instroom. De energie voelde drukkend en moeizaam; het was een taai proces om die energie te verwerken.


In het derde chakra (bovenin je buik, net onder je ribben) zijn weer diepe stukken naar boven gekomen, voelbaar als spanning, vastzittende energie en zwaarte.

Maar ook oude thema's lager in je buik en het bekkengebied zijn aangeraakt. In dat gebied ligt veel oude pijn en verdriet opgeslagen.

Omdat de energie zo drukkend en zwaar was, kan je rondom je borst een ‘strakke band’ hebben ervaren, waardoor het lastig was om dieper te kunnen ademen.

Als je weggaat van die gevoelens, blijven ze (op de achtergrond) aanwezig en vastzitten. Pas als je er naartoe gaat met je aandacht, vanuit liefde en ruimte, kan er iets in beweging komen. Energie kan dan gaan stromen en misschien kan je huilen, gapen of boeren. Dat is loslaten van de oude energie.

Na zo'n opruimronde voelen we ons meestal een stuk lichter. Het is heerlijk als de energie weer gaat stromen. Er is weer inspiratie, klusjes die waren blijven liggen doe je opeens met gemak, je hebt weer zin om je huis op orde te maken.

De volgende laag in ons opschoonproces van loslaten van de oude, verdichte en zware energieën, dient zich vanzelf weer aan.

Voor de meeste mensen is het moeilijk om echt aanwezig te zijn bij alle pittige gevoelens en om de diepte in te gaan.

  Wil jij worden begeleid om meer aanwezig te zijn in je lichaam en bij het opruimen van de oude, vastzittende energie?

  Wil jij voelen hoe je lichtere energie, de energie van de nieuwe tijd, door je lichaam kan laten stromen?

Aanstaande donderdag 31 januari om 20 uur is er weer een groepshealing op afstand 'Aarden van de nieuwetijdsenergie'.

 


Vanuit Lichtwerkers Nederland worden er afstandshealingen verzorgd door Lea van der Eem. De healings ontvang je heerlijk vanaf je eigen fijne stoel. Voor elke healing wordt kort van te voren een audio opname gemaakt die je tijdens de healing luistert. Je wordt door Lea's stem begeleid en hoort waar je je aandacht tijdens de healing kan richten. Tegelijkertijd ben je vrij om te volgen wat er in jou wil gebeuren. De audio opname kan je ook naderhand nog zo vaak beluisteren als je wil. Veel mensen vinden het fijn om de opnames regelmatig terug te luisteren en merken dat dezelfde opname hen telkens een laag dieper brengt.

De healings begeleiden jou bij het opruimen van het oude, van alles wat jou niet meer dient. Er worden diepe lagen aangeraakt, waardoor oude opgeslagen energieën, patronen, gedachten en gevoelens verder kunnen worden losgelaten. De healings brengen jou energie van de nieuwe tijd. Dat is energie die resoneert met woorden als licht, liefde, vrijheid, ruimte, innerlijke wijsheid, vertrouwen en overvloed.

 

Elke healing is gericht op zelf ervaren in je lijf en brengt jou dieper in je lichaam, zodat jij daar de helende energieën kan ontvangen en aarden. Daarbij leer en integreer je spirituele nieuwetijdslessen. Je leert om te gaan met energie en gevoelens die jij in jezelf tegenkomt tijdens jouw proces van transformatie. De healings zijn zo dat ze je altijd verder op jouw pad en dieper in jezelf brengen. Ze laten jouw bewustzijn groeien,  verdiepen de verbinding met jezelf en aarden jouw licht en wezensenergie. 

 

Er hebben al veel mensen aan deze healings deelgenomen. Iedere ervaring is uniek, maar de healings worden vaak als krachtig en diepgaand ervaren.

Jouw bijdrage: € 15,- per keer.

Voor alle healings samen is de bijdrage € 90,- i.p.v. € 105,-

Inmiddels is de eerste healing op 17 januari geweest. Wil je deelnemen aan alle 6 de healings die nog gaan komen? 

Dan is de prijs € 77,- i.p.v. € 90,-. 

Wil je deelnemen aan de healing van 31 januari 2019?

 

Druk dan op de knop hieronder. Je komt dan eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen' , dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en  e-mailadres in en vervolgens druk je op de knop 'aanmelden'. Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing.


Hoe gaat de healing? 

Op de ochtend van de healing maak ik een audio opname speciaal afgestemd op de energie van dat moment en de dagen ervoor. Als de opname klaar is, stuur ik je deze in een mail als mp3 bestand met daarbij uitleg over het verloop van de healing. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

 

Op het tijdstip van de healing luisteren we allemaal tegelijk de opname. Ik stem mij opnieuw af en ondersteun en geleid de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. In elke opname zit helende energie. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil (dan wel even opslaan op je computer). 

 

Dit zijn ervaringen van deelnemers aan eerdere healingen

 

 "Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 

 "Ik heb deze healing twee dagen later gedaan en dacht in eerste instantie dat het dus dan wel ‘niet’ of anders zou werken. Niets is minder waar, het was juist een krachtige healing. Zo zie je maar weer: er is geen tijd en afstand in dit lichtveld!"

 

 "Voor mij zijn de healings echt een soort krachtig moment om mezelf sterker te maken. Weer terug bij mijn eigen energie, wat zo vaak wegstroomt naar de ander..."

 

 "Ik heb nu een aantal keren meegedaan met een healing en iedere keer is het zeer helpend in mijn bewustwordingsproces. "

 

 "De healings geven een betere verbinding met je lichaam en bewustzijn in het hier en nu. Door meerdere healings te volgen komen voor mij de woorden ook veel krachtiger binnen, de verbinding lijkt er dan al te zijn en hoef je je alleen maar een soort van aan te klikken..." 

 

 "Deze healings zijn een energetische verbinding. Met jezelf vooral, maar ook met de groep en een grotere bron van energie. Een verbinding met je diepste zelf. Lea faciliteert en geeft de ruimte aan dit proces en met haar woorden geef zij de richting aan. Als ik me hiervoor open stel komen de woorden binnen op diverse niveaus, zowel emotioneel, spiritueel, fysiek en mentaal. Op dat diepe niveau wordt er dan het nodige geschoond / in gang gezet / getriggerd waar je weer verder mee kan."

 

 "Dank je voor de healings want die hebben een krachtig en helend effect op mij en ik vermoed op vele anderen…."

 "Ik ben je enorm dankbaar! Ik voel een enorme afdaling in en verbinding met mijn lichaam. Ik voel ook dat ik alleen maar hier kan neerzetten op aarde waar ik voor bedoeld ben als ik volledig in mijn lijf ‘zit’."

 

 "Ik voelde jouw energie heel sterk binnenkomen. Mijn hele lichaam begon na 5 minuten te tintelen en heeft de hele healing getinteld. Toen jij jouw woorden uitsprak “jij bent veilig”, kon ik een hoop oude energie loslaten door te huilen. Ik was de afgelopen dagen weer in de “moeten” stand geraakt, waardoor het thema “loslaten” en de veiligheid die jij benoemde zo nodig was voor mij. De dag erna echt meer lichaamsbewustzijn gevoeld dan ervoor. Mijn hart is meer geopend door jouw energie." 

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief

 Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland