Een terugblik op januari ★ Fran Tielemans ★ Lichtwerkers Nederland

Deze maand loopt bijna ten einde, en het is een goed idee om even terug te blikken. Om even balans op te maken, te kijken naar wat voor ideeën de afgelopen weken steeds weer bleven pulseren in je bewustzijn, en om te kijken wat je hebt geleerd. Het is in januari dat de basis werd en wordt gelegd voor het komende jaar.

In de komende week wordt het wiel in beweging gebracht: je brengt hier en daar verandering aan, je vernieuwt je huis of je werkplek of je leven. En intussen blijven de sterke impulsen tot loslaten en transformatie nazinderen. De 9 in 2019 staat niet voor niets (o.a.) voor loslaten, afsluiten, voltooien. Probeer te zien wat nu echt mag losgelaten worden, en wat in tegendeel steeds meer op de voorgrond komt te staan, want bewust (maar rustig) focussen op dat laatste, zal je energie en vreugde geven. Dat zijn de bouwstenen van je nieuwe leven dat in de steigers staat - wat je in de loop van dit jaar steeds duidelijker zal voelen. En voel de kiemen van jouw vernieuwing, van al wat je ooit vreugde zal schenken - ze zijn aan het groeien in je energieveld.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.