Een terugblik op januari ★ Fran Tielemans ★ Lichtwerkers Nederland

Deze maand loopt bijna ten einde, en het is een goed idee om even terug te blikken. Om even balans op te maken, te kijken naar wat voor ideeën de afgelopen weken steeds weer bleven pulseren in je bewustzijn, en om te kijken wat je hebt geleerd. Het is in januari dat de basis werd en wordt gelegd voor het komende jaar.

In de komende week wordt het wiel in beweging gebracht: je brengt hier en daar verandering aan, je vernieuwt je huis of je werkplek of je leven. En intussen blijven de sterke impulsen tot loslaten en transformatie nazinderen. De 9 in 2019 staat niet voor niets (o.a.) voor loslaten, afsluiten, voltooien. Probeer te zien wat nu echt mag losgelaten worden, en wat in tegendeel steeds meer op de voorgrond komt te staan, want bewust (maar rustig) focussen op dat laatste, zal je energie en vreugde geven. Dat zijn de bouwstenen van je nieuwe leven dat in de steigers staat - wat je in de loop van dit jaar steeds duidelijker zal voelen. En voel de kiemen van jouw vernieuwing, van al wat je ooit vreugde zal schenken - ze zijn aan het groeien in je energieveld.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.