Maak gebruik van de 22/4-trilling ★ Fran Tielemans ★ Lichtwerkers Nederland

Je kan nog 4 dagen gebruik maken van de 22/4-trilling van deze maand. Zo'n hoge trilling kan je energetisch/emotioneel/mentaal wat onder druk zetten, maar alleen om je verder te krijgen op je weg. Om die inspiratie en inzichten te krijgen die je nodig hebt om iets te veranderen, om de moed en/of durf te hebben om concrete actie te ondernemen, of om ruimte te scheppen voor het nieuwe dat mag komen, door nog wat extra schoonmaak te doen.

De 22 helpt je ook om belemmerende egostukken te overstijgen - wanneer dat nodig is voor je om verder te kunnen - zoals koppigheid, slachtofferdenken of de neiging om alles wat belangrijk is voor je uit te stellen tot 'het Universum' het in orde brengt voor je. Het gaat helemaal over wat je op hoger level weet, ook in praktijk te gaan brengen, in je dagelijkse leven te gaan integreren. En ja, dat kost soms moeite, maar resulteert altijd in meer harmonie en een succeservaring, die je leert 'ik kan het inderdaad'.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland