Je zegt ja tegen jezelf. Zodat je vuur kan branden | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

Het vuur brandt lekker. Slecht weer bestaat niet. Je hebt alleen slecht weer innerlijk. Voel je je kut. Dan voel je je ook kut als het stralend zomer weer is.

Het gaat erom dat je ja zegt tegen jezelf.

Ook al trap je iedereen op de tenen. Jouw vuur mag er zijn. Het hoort gewoon anders te zijn. Brullen met die leeuw. Dan is het niet eens meer winter. Dat zwaard heb je nodig. Je niet verstoppen achter je website. Achter je laptop.

Zullen we healing is eens populair maken. Beter dan elkaar opjutten met tegen een bal aan trappen.

De wereld in puin of in chaos. Omdat er rampen komen. Om mensen uit hun comfortzone te trappen. Wakker worden en dan niet van Jochem Meyer. Maar innerlijk ontwaken. De wereld is teveel gericht op het uiterlijk.

Het maakt niet uit hoe de wereld het doet. Het gaat erom wat jij wilt. En dat mag jij bouwen in de wereld. Het voelt goed omdat je op de goede weg komt. Hang maar lekker achterover. En laat de stormen maar door je heen waaien.

De inspiratie spat eruit. Heerlijk die nieuwe tijd. Alles komt voor je goed. Altijd als je er niet mee bezig bent. Omdat het dan ruimte heeft om vorm te krijgen.

Je krijgt steeds vaker nee te horen. Want je bent gek. Je bent raar. Mensen willen niet veranderen. Fase 2 heet dat. Fase 3 is dat ze naar je gaan luisteren en je waarheid ook willen gaan toepassen om hun eigen waarheid te ontdekken.

Het is heerlijk om alleen te zijn. Als voorlopers horen we alles een plek te geven. Je hebt meer rust nodig. En tijd om jezelf schoon te maken. Want man wat hebben we veel bagage meegenomen. Niet alles is om aan te zien. Maar die vreselijke ervaringen in vorige levens. Waarin je verbrand bent als kathaar. Of jezelf vol vrat als die dikke koning. Die iedereen een les wou leren.

Zet je angsten maar in het licht. Ze mogen er zijn. Verdruk ze maar niet. Nee zet het licht erop. Laat het uit je lichaam lopen. En voel je energie stromen. Over je rug tot naar je onderste chakra. En ook aan de voorkant. Je voelt het zelfs over je hart. Nee dat is geen hart aanval. Laat het maar toe.

Elke avond weer even de energie activeren. Misschien slaap ik daarom wel niet zo goed. In de ochtend doe ik het ook maar niet elke dag. Je mag beter voor je innerlijk zorgen. Wat minder make up is helemaal niet erg. Je mag er ook als een holbewoner uit zien heerlijk. Lekker in winter slaap laat alles maar lekker groeien.

En op het einde. Fantaseer maar lekker wat je wilt. Want niks is onmogelijk. En doen komen er nog mooie plotwijzingingen in je leven. Dat avontuur heb je nodig. Al die regels hier lijken het moeilijk te maken om te spelen. Want zonder te spelen wordt je snel bejaard en oud. Je rot al weg op je beste levens jaren.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland