Iedere dag weer een “ander” mens – wonderbaarlijk! | Martha Krul | Lichtwerkers Nederland

We gaan heel hard en dat geeft veel verwarring. Heb je je daar wel eens goed op ingesteld wat dit voor jou inhoudt?

JIJ bent aan een enorme groeispurt en verandering bezig. Je wordt fysiek en emotioneel in een achtbaan geslingerd. Dat gebeurt met de mensen om je heen ook. Of ze nu wel of niet bewust met dit proces bezig zijn, ook zij staan onder de invloed van deze verhogende energie.

Dus wat jou overkomt, heeft ook sterke invloed op de mensen in je omgeving. Alles wat leeft, mens, dier, plant etc. is onderhevig aan deze verhogende energie.

Ieder heeft daar zijn tijd en aandacht voor nodig. Hoe vreemd is het dat JIJ vandaag al niet meer de mens van gisteren bent. Iedere dag stap je je bed uit en ben je weer een “ander” mens geworden. Ook tijdens de nacht werk je gewoon door aan die ontwikkeling.

Natuurlijk mag je zuchten.

Niemand, die ook maar enigszins inzicht in dit snelle proces heeft, zal je dat kwalijk kunnen nemen. Wat kan je nu wat rust brengen? Heel eenvoudig, tenminste zo lijkt het, is acceptatie van hetgeen er met je gebeurt. Accepteer dat je vandaag een ander mens bent dan je gisteren was. Wanneer je met je denken wil beredeneren hoe dat proces voor jou verloopt, raak je in de knoop. Stroom met de dagen en nachten mee. Van de mens die je was, naar de mens die je vandaag bent. Accepteer dat je in dit proces snel verandert. Zie daarin het wonderbaarlijke van dit proces. JIJ die dat grote wonder bent.

Besef dat wij allemaal in dit proces zitten. We voelen steeds meer die verbinding met elkaar. Geef die ander ook de ruimte om zich niet zo zeker van zichzelf te voelen. Accepteer dat wij samen door dit proces heen gaan. Stuur je licht naar jezelf, maar ook naar de mensen in je directe omgeving. JIJ weet wat je min of meer overkomt. Zij hebben het “moeilijk” en begrijpen vaak niet wat hen overkomt. Doordat jij weet en begrijpt wat er in en om je heen gebeurt, heb je meer rust en houvast. Je hoeft de ander niet uit te leggen wat er allemaal aan de hand is wanneer die er toch niet voor open staan.

Door je licht te verspreiden, maak je het voor de ander letterlijk lichter. Door de ander bij te lichten, verlicht je ook je eigen pad. Omarm jezelf in liefde en deel je liefde met die ander. Die voelt zich ook alleen en onzeker.

Je licht verspreiden werkt heel sterk. Werkt vaak beter dan het proces in woorden te willen vertellen. Dit proces is niet in woorden uit te drukken. Dit is een proces van gevoelens en heel veel emoties. Die mogen er gewoon zijn. Bij jou en bij die ander. 

Martha Krul
http://spiritualroseofsilence.blogspot.com/

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland