Je doelen worden zichtbaar. Schep het en de wereld is van jou | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

Schepen verbranden dit nieuwe jaar. Met alles stoppen wat je maar afleid. Omdat je volledig jouw doel gaat vinden. Staat je licht al aan? Of heb je nog last van storingen? Oude levens die nog op spelen?

Zoek het licht niet buiten jezelf. Maar maak jezelf beter. Ga healingen doen en gebruik ormus om het licht in je te muteren. Zoals ze dat bij alchemie deden. Dat is nooit weg geweest. Het is alleen verborgen geweest.

Maar nu is het tijd om alle geheimen van de doek te doen.

We zijn geen kinderen meer maar meesters


Het is tijd voor jezelf. Zo stoppen met mijn webshop. Schrijven is mijn doel. Googlen voor uitgevers en knallen ermee. Heerlijk om je licht aan te zetten.

Zodra je vol in je licht staat kan niemand je meer stoppen. Je hebt tegenspelers gehad. Die je een les meegaven. Maar je mag voor jezelf kiezen. Het is tenslotte jouw leven.

Uiteindelijk gaan zelfs de meest koppigste mensen mee. Het draait niet om hun te helpen. Maar om jezelf te helpen. Jouw ding te doen. Focussen op die binnenwereld. Laat het daar maar lente worden. Laat de zon maar naar buiten schijnen. En je wordt gezien.

Hoeveel mensen er ook ''nee'' roepen. Als jij maar ja roept. Je hoeft niet meer te verdwalen. Jouw licht is goed. Geniet maar lekker van de rit. Die overvloed heb je wel verdient. Haal het maar binnen. Want dat is jouw vangst.

Je hoeft anderen niet te overtuigen. Je hoeft je niet onder te laten sneeuwen. Gun jezelf een podium. Denk groot en niet klein. Want alleen dan heb je jouw eigen podium. Waarbij je succes al in je mond kunt proeven.

Het leven gaat drastisch veranderen. Omdat we in ons licht gaan staan. En het zwaard weer gevonden hebben. Daarmee strijd je voor jouw doel. Het kan je niet meer schelen wat anderen ervan denken. Je gaat gewoon je eigen weg. Zo wordt de nieuwe wereld gemaakt en leggen we het nieuwe pad. Als voorlopers, al die weerstand. Het hoorde slechts bij het spel.

Alles komt op het juiste tijdstip. Nu ben je er klaar voor. Je bent eindelijk je eigen verhaal aan het schrijven. Niemand schrijft je meer de les. Ahh ze proberen het wel. Maar richt je op jezelf. En de wereld is van jou.

Hoe heerlijk is dat. Bedenk maar eens wat je allemaal kan. Als jij je talenten leeft. Dan is het zeker de moeite waard om het te volgen. Wat houdt je nog tegen? Wij zijn de storm. Dat is de reden waarom de rest ons vaak verafschuwd. Want ze voelen de verandering diep van binnen al op komen.

De storm is nog maar windkracht 8. Maar we hebben een orkaankracht nodig. Om al die heilig huisjes om te laten waaien. Zodat er nieuwe ruimte is. Voor een liefdevolle wereld. Waarin we het beste met elkaar voor hebben. En groei een levensstandaard wordt.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland