De kracht van Liefde toepassen | Mieke Vulink | Lichtwerkers Nederland

Hoe lastig het soms ook kan zijn wat je tegen komt in je leven; liefde zal je altijd een verheven manier tonen om met iets om te gaan. Liefde verzacht alles, ze maakt je bewust van de slapende schatten in je hart, en ze zal je dichter bij de goddelijke aanwezigheid in jezelf brengen.

Liefde zal een doorgang bieden waar je vast zit, of waar situaties je omlaag neigen te trekken. Ze zal je altijd met een uitweg verbinden die je naar hogere bewustzijnslagen leidt, mits je er in slaagt om onvoorwaardelijkheid toe te laten.

En daar zit soms nog wel een struikelblok, want we zitten van oudsher vol met voorwaarden, beelden en verwachtingen waar we zelf, een ander of het leven aan zouden moeten voldoen.

Toch is onvoorwaardelijke liefde beoefenen simpeler dan je misschien denkt. Ze vraagt alleen om eerlijkheid naar jezelf toe. In elke situatie kun je schouwen naar jezelf, naar wat je denkt, voelt, wilt zeggen of doen. Als je vóórdat je handelt eerst je hogere Zelf de vraag stelt "Wat zou Liefde hier nu doen?" ervaar je meestal meteen dat Liefde al met jou aan het werk is!

Dat komt omdat je de hogere regionen en hogere zelf-delen aanspreekt, en niet, zoals je gewend was, onbewust de levensstroom van dat moment blokkeerde door te reageren vanuit oude ingesleten patronen van de gekwetste persoonlijkheid. Als het je lukt om ter plekke voor Liefde te kiezen, dan verhef je jezelf op zo'n moment boven de dualiteit. In feite zend je een lichtstraal uit door je bewuste keuze om vanuit onvoorwaardelijke liefde je weg te willen vervolgen.

Die lichtstraal blijft niet onopgemerkt...; je lagere lichamen worden als een magneet en trekken daarbij hogere bestaansvormen en goddelijke velden naar zich toe. Probeer het maar eens, je zult zien dat het werkt. Het gaat met zachte, doch vastberaden hand. Het vergroot het collectieve liefdesveld en het werkt niet alleen verheffend voor jezelf, maar ook voor ieder ander levend wezen dat met jou in aanraking komt.

Moge deze woorden je nog extra bemoedigen om allereerst jezelf zo veel mogelijk liefde te geven. Jouw lichaam is hard aan het werk om weer een bewuste drager van goddelijke energie te kunnen worden. Je bent vele vormen van liefdeloosheid uit je leven aan het filteren. Daardoor neemt de verbinding toe met hogere werelden die zich alleen via jou kunnen uiten, en via jouw hoofd, hart en handen vorm kunnen krijgen op Aarde.

De kracht van liefde zit in jezelf, in de omarming van je eigen goddelijke aanwezigheid en in de omarming van je eigen goddelijke plan. Hoe pijnlijk en lastig het leven soms ook is; we zullen uiteindelijk mede door de vraag "Wat zou liefde hier doen?" de goddelijke liefde terugvinden die onze eigen ziel toebehoort.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.