Het leven in twee werelden tegelijkertijd | Juno Burger | Lichtwerkers Nederland

Als mens leef je in twee werelden tegelijkertijd. Enerzijds is er het volledig vrije, onpersoonlijke en grenzeloze. Hierin is ieder facet van je manifestatie een uiting van het substratum, het mysterie waar alle leven van gemaakt is. Anderzijds is er de ervaring van een ogenschijnlijk individu met vrije wil, keuze en verantwoordelijkheid. Een wezenlijk onderdeel van die individuele, persoonlijke ervaring is een samengetrokken energie die je ervaart via je lichaam.

Deze contractie heeft de functie ervoor te zorgen dat je je belevingswereld persoonlijk neemt. De hechting aan je lichaamsbewustzijn is zo sterk en overtuigend dat je zeker lijkt te weten dat wat je ervaart je ook daadwerkelijk hebt of bent.

De conditionering die je daarmee bewust en onbewust ontwikkelt, en als gevolg daarvan de energetische spanning die opbouwt, wordt in je lichaam opgeslagen als een diepe programmering met bijbehorende reflexen en reacties. Hoe sterker de conditionering en hoe groter de spanning, des te heftiger en sneller zul je reageren op interne en externe prikkels. Er is letterlijk geen reactietijd. Je lichaam is niet gemaakt om deze spanning vast te houden en ervaart die energetische lading als vergif. Het belast je zenuwstelsel en immuunsysteem en speelt een grote rol in je energie-huishouding.

Los hiervan kost het een enorme hoeveelheid energie om deze spanning in je lichaam vast te houden. De verkramping die hiermee gepaard gaat zorgt niet alleen voor verharding op fysiek niveau maar ook in je mind- en heartset. Zolang je blijft reageren vanuit deze plek verhard je alleen nog maar meer. De spanning van waaruit je reageert breng je ook in de constellaties van mensen en ruimtes waarmee je altijd bent verbonden. Daarmee houd je niet alleen jezelf maar ook alles om je heen gevangen in je oude en veelal onbewuste manier van reageren op wat zich in je bewustzijn aandient.

De paradoxale oplossing ligt in verzachten. Niet als in een trucje of techniek maar vanuit een ruimte die je maakt door stelselmatig je oude conditionering bewust te maken, te ontmaskeren en te ontkrachten. Je verandert hiermee niet alleen je oude programma's, tegelijkertijd laat je opgebouwde spanning los. Dat brengt direct voelbare ruimte en lichtheid. De spanning die je ontlaadt vult je niet langer op en drukt minder op je. Je creëert hierdoor reactietijd waarbij alles bewust wordt ervaren en daaronder vandaan het leven zich magisch en moeiteloos ontvouwt. Dit alles gebeurt wanneer bewustzijn en compassie samenkomen.

In die voelbare ruimte is alles ruimer, lichter en transparanter. Het leven kan zonder wrijving of verzet door je heen bewegen. Je lichaam ontspant, de zoeker in je wordt rustiger en je hart is ontvankelijk om alles van het leven binnen te laten en een thuis te geven. In deze zachtheid ben je krachtiger, helderder en rijker dan ooit. Je hebt weer energie, voelt je rustig en je acties stromen overvloedig vanuit een bron van vrije energie die nooit opdroogt...

Let it Be!

Juno
www.junoburger.com

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland