Angst en nog eens angst | Martha Krul | Lichtwerkers Nederland

Door de vele levens heen werden ons “dingen”verteld.

Dat waren geen juiste verhalen.

Het waren verhalen, die overgeleverd werden van ouder op kind.

Je weet wat er met verhalen gebeurt wanneer ze door verteld worden….?

Ja, precies, ze raken vervormd. De verhalen kloppen niet meer.

Maar de verhalen bleven door verteld worden.

Iedere keer maar weer. Door gingen die verhalen weer. De inhoud klopte al lang niet meer. Wat deden die verhalen met ons?

Je kreeg als klein kind al te maken met die verhalen. De dogma’s van de kerk deden er nog een flinke schep bovenop. Mensen werden in angst geboren, leefden in angst. Zelfs hun sterven ging gepaard met heel veel angst.

Angst zit in de wortels van ons mensenbestaan.

Wij hebben in al die levens heel veel met angst te maken gehad. Sterker, ons leven was eigenlijk nooit zonder angst. Het was net als met de “zondagse kamer” in het huis. Die werd gepoetst en gekoesterd, maar erin geleefd werd er eigenlijk niet.

Zo verliep ons leven. We kregen te horen dat we blij moesten zijn met ons leven. Wij waren als wonderen geschapen, maar kwam je echt tot bloei, dan was er geen ruimte.

Nu we aan de overgang staan, op de drempel naar die mooie lichte en liefdevolle dimensie, nu slaat die angst weer toe. Die angst die zo diep in ons wezen is geworteld. Het rillen en trillen in ons proces maakt het er niet gemakkelijker op. We “vertalen” dat trillen als een onrust. Ben op je hoede, er kan van alles gebeuren! Het is dus helemaal niet zo vreemd dat je steeds in die angst schiet.

Die angst mag er zijn.

Net als jij.

Zet vooral jezelf in het licht. Iedere keer weer. JIJ bent op dit moment op aarde om je licht te laten stralen. Iedereen te laten zien wie je bent. Dat jij dat Godswonder bent, met die hoge zielenopdracht om aan dit grote plan te werken.

Jij hoeft niet meer dat bange kind te zijn dat in angst onder de eettafel ging zitten om een stuk geborgenheid te zoeken.

Stap naar voren, hoe moeilijk je dat ook vindt

 

Stap het felle licht in. Het is even aanpassen, dan opent je hart zich steeds verder. Je gaat je her-inneren dat dit je opdracht is waar je voor gekozen hebt voordat je naar de aarde ging. Laat die “aangeprate” angst daar waar die vandaan kwam.

Dat waren je levens waarin je altijd al wist dat JIJ bijzonder was. Je mocht je niet uiten. Nu is het precies andersom, zoals wij mensen altijd al waren.

Stap trots op je eigen plek. Laat eenieder zien wie je bent. Straal je eigen licht. Voer je eigen plan uit. Die plek is al levens lang voor je open gehouden. Neem die plek in de kring in en zie dat wij met elkaar deze opdracht volmaken. Wees niet bang, liefdevolle zielen zijn er om je te helpen, net zo als jij hen helpt. Wij verbinden ons met elkaar. Wij omarmen elkaar en voelen en beleven niet alleen onze eigen liefde, maar ook de liefde voor de ander.

Welkom thuis!

Martha Krul
http://spiritualroseofsilence.blogspot.com/

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland