Werken aan je schaduwplekken. Zodat je licht optimaal kan schijnen | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

Je schaduwplekken: daar waar je schaduw je licht nog tegen houdt. Daar mag je nog aan werken. Wees eens een eerlijk tegen jezelf. En je ziet waar je licht nog tegenhoudt.

Jezelf afleiden bijvoorbeeld. Want zo hoef je niet te veranderen is een voorbeeld.

Of je wilt iemand die je komt redden. Terwijl jezelf hoort te redden. Niet wanhopen naar liefde. Want je wanhoopt niet naar liefde. Je wanhoopt naar iemand die je komt redden. Omdat je het zelf niet zou kunnen.

Niet teveel geven. Je kunt brullen met die leeuw. Maar als je niks aan jezelf geeft. Verander je ook in een zwart gat. Geef eerst jezelf maar eens wat liefde.

Je bent ook je eigen redder. Want je bent ook al zover gekomen. Je liefje komt wel. Het wachten is het allemaal waard. Want het is een schat.

2 Stappen vooruit en dan eentje achteruit. Laat het maar instorten een stukje. Neem wat tijd voor jezelf en laat het op zijn beloop. Verandering is chaotisch. Omdat de nieuwe dingen tijd nodig hebben. Om verwerkt te worden. Daarom even lekker alleen. En bij komen van de turbulentie die je net ervaren hebt.

Daarnaast doe je ding. Het is jouw tijd. Je hoeft je niet meer in te houden. Het gaat erom dat jij jezelf ziet. Je eigen licht. Elke dag weer. Herinner je maar wat je allemaal hebt bereikt. En zie die glimlach weer op je gezicht verschijnen. Zelfs in de donkerste uren.

De wereld verlangt zo naar liefde. Vele lopen rondjes in hun eigen duisternis. Daarom hebben de meeste mensen niks met de winter. Want dan wordt de innerlijke wereld zichtbaar.

Die grote puinhoop waar je eerst niet naar wou kijken. Maar beetje bij beetje mag je het schoonmaken. Wat werkt voor jou en wat niet. En wat wil je bereiken. Maak je succes. Maar doe ook dingen die jij leuk vind. Waar je energie van gaat stromen. Dat hoort op nummer 1 te staan. Want dat maakt jouw zelfliefde.

De rest komt allemaal op je pad. Zodra je goed bezig bent laat het universum dat weten. Nog meer dubbele getallen om je oren.

Je succes is misschien nog niet zichtbaar. Het is de schat achter je angsten. Achter je angsten staat jouw hemel. Jouw paradijs en daar hoor je heen te gaan. Ploeteren daar waar het moeilijk is. Want je verborgen talenten zitten daar.

Zodra je angsten weg zijn. Zul je volledig vrij zijn. En zul jezelf niet meer onbewust tegenwerken of bewust. Want wat hebben we het toch zwaar. Stop met zeuren. En neem de avontuurlijke weg naar jouw ware zelf. Waarin jij meester bent over je eigen verhaal. En je slachtoffer rol simpel weg niet meer bestaat.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland