Energieshifts en trillingsverhoging | Fran Tielemans | Lichtwerkers Nederland

Energieshifts en trillingsverhoging brengen vaak mee dat je plots dingen in een nieuw perspectief gaat zien, dat je je niet oké meer voelt bij kleine of grote keuzes die je eerder in je leven hebt gemaakt. En wanneer je dan duidelijke nieuwe keuzes maakt, een nieuwe visie in de buitenwereld uit of meer ruimte voor je Zelf gaat innemen, kan het zijn dat je mensen teleur stelt. Je zegt of doet niet langer wat zij van jou verwachtten, en dat kan hen wat dooreenschudden. Wat jou dan vaak een gevoel van schuld en spijt geeft, en wat je soms verleidt om toch weer opnieuw terug te keren naar het oude vertrouwde energieveld en kader.

Maar dat is slechts uitstel, want uiteindelijk ga je je heel ongemakkelijk voelen, omdat je op de duur meer afgelijnd bent op verwachtingen en behoeften van anderen, en veel te weinig op je eigen Hoogste Zelf. En dat wreekt zich altijd. Probeer dan te zien dat schuld en spijt niet nodig zijn, omdat het Universum juicht wanneer een mens zijn Hoogste Zelf durft te zijn en te leven. En dat jouw keuzes en vernieuwing een inspiratie kunnen zijn voor anderen, of een stimulans voor anderen om opnieuw hun eigen visie of keuzes te herbekijken. En wanneer je merkt dat mensen zich van jou afwenden omdat ze teleurgesteld zijn in je, dan weet je dat dat oké is, en dat dit misschien het einde van een (soms heel oud) zielscontract is. Wat ook weer bevrijding en nieuwe opening creëert.


Energetische onrust van de afgelopen dagen

Het stof veroorzaakt door de intense dagen na de Winterzonnewende (afgelopen dagen ook zo'n energetische onrust gevoeld? Sterke stroming, onrustig hart, slecht slapen, piepende oren...- zeker kleine kindjes hebben hier ook last van) begint nu neer te dwarrelen. Mensen beginnen te beseffen waar ze staan, en waar ze naartoe willen. Er is ook een groeiend besef van de noodzaak om daadwerkelijk iets te gaan doén op korte termijn om op langere termijn dié dingen neer te zetten en dié resultaten te zien waarnaar verlangd wordt. Eigen aan verandering is dat het meestal moeite kost. Het bekijken en doen van de dingen op de oude manier of in de oude context is immers zo vertrouwd en comfortabel, en het nieuwe is nog een tijd een uitdaging, tot ook dat weer eigen is gemaakt. Dit is een tijd om heel vaak tegen jezelf te zeggen 'Maar ja, je kan het. Doé maar! Komt goed'! Want dat is zo - wanneer je de stem van je innerste Zelf volgt, komt het altijd goed. Altijd, hoe onwaarschijnlijk dat op sommige momenten in je leven ook lijkt.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.