Hoe kom ik er achter wat ik hier kom doen? | Abraham Hicks | Annelie van Eijk

Tevredenheid en levensdoel

Gast: Hoe kom ik er achter wat ik hier kom doen?

Abraham: Nou, weet je, het is moeilijk dit te bevatten, maar je levensdoel is om tevreden te zijn. Je levensdoel is om vreugdevol te zijn.

“Is dat alles? IS DAT ALLES?? Nou vooruit dan maar Abraham, ik zal de prijs daarvoor betalen en nog lang en gelukkig leven, als dat is waarvoor ik geboren ben.” [lol]


Je bent een Creator en je kwam in een gevarieerde omgeving om verlangens te laten ontstaan, en dan uit te vogelen hoe je gefocust kunt blijven op dat verlangen in een omgeving waar het niet makkelijk is om gefocust te blijven op dat verlangen, zodat je tevredenheid voelt in het ontdekken van een gedachte en daarop blijft focussen – omdat je dit wilt en omdat dit je bedoeling was en daar tevredenheid in vindt – om er vervolgens getuige van te zijn en bewust van te zijn dat deze gedachten in dingen veranderen. Dat geeft zo’n voldoening.

Weet je, we hebben dit nog niet gezegd vandaag maar dit is het perfecte moment om het te zeggen. Jij roept het uit ons op.

Tevredenheid komt maar van één plek: 

 

Een verlangen hebben en in de richting gaan van je verlangen.

En wat jij voor jezelf duidelijk maakt en voor heel veel anderen op deze planeet....Het is jou anders geleerd.

Jou is geleerd dat egoïstisch zijn en tevredenheid zoeken NIET de reden is dat je hier bent.

Jou is geleerd dat je naar de problemen van de wereld moet kijken, er eentje uit moet kiezen om je op te richten en die oplossen.

Je weet dit niet maar als je op een probleem gericht bent, en het probleem begrijpt, erkent, opmerkt.....weet je dat je dan tegelijkertijd ook de OPLOSSING creëert?

Maar je bent nu niet gericht op de oplossing. 

Je bent nu gericht op het probleem. 

Maar je creëerde wel de oplossing. 

Je stopte het in je Vortex. 

Je Innerlijk Wezen zit er bovenop.

Door de problemen heb je oplossingen gecreëerd die je levensdoel zijn. Naar de oplossingen toe bewegen die je leven heeft helpen bepalen dat is werkelijk het doel van deze vreugdevolle nooit-eindigende expansie. Dat is waar wij allemaal om draaien. Dat, en de hokey pokey dansen. [lol]

Daar draait het allemaal om. Dat is echt waar het om gaat. Dat is waar ALLES om draait!

Gast: Ik snap het.

Abraham: Je snapt het inderdaad. Op dit moment snap je het. En je zult het waarschijnlijk weer vergeten, maar dan weer herinneren en dan weer vergeten. En in al dat vergeten en herinneren en vergeten en herinneren vragen we alleen maar dat je erkent, “Oh, dat voelt beter.”

En begin dan op te merken dat je je steeds beter gaat voelen zodat je in een gesprek nooit meer zult zeggen, “Ik ben depressief.” Zodat je dit label nooit meer zult gebruiken om jezelf te omschrijven.

Je gebruikt dan labels zoals: “Ik groei, en ik ben bewust, en ik ben een gevoelspersoon, en mijn Innerlijke Leiding werkt heel goed. Het is in een hogere versnelling gegaan. Ik ben vaker tevreden. Ik heb meer controle over hoe ik me voel. De dingen lopen goed voor mij en ik ben me daar meer bewust van. Mensen om me heen beginnen het op te merken. Ik probeer het niet aan hen uit te leggen want er is zo veel om uit te leggen en misschien zijn ze er klaar voor en misschien niet, en ik wil zo graag in deze tevredenheidsmodus blijven dat ik niet al teveel tijd spendeer om mijn tevredenheid te rechtvaardigen, want zodra ik dit probeer gaat het mis.”

Dus, als wij je zouden vragen, waarom denk je dat je hier bent? Wat voel je dan? Niet alleen hier op het podium, maar waarom ben je hier, denk je? Als Bron-Energie-Bewustzijn nam je het besluit om je in dit contrast te focussen – waarom nam je dat besluit, denk je?

Gast: Ik hou niet van uhm.....er is zoveel... Ik wil gelukkig zijn. Ik wil dat mensen hun geluk vinden in plaats van lijden.

Abraham: Denk je dat je kwam om de wereld te herstellen? Nee.

Denk je dat je kwam om van de wereld een betere plek te maken?

Gast: Ja.

Abraham: Nee, niet echt. Nee.

Je kwam om te bevestigen dat de wereld al een betere plek is. Dat is de enige manier om daar te komen.

ALS JE GEFOCUST BENT OP EEN WERELD DIE NIET GOED IS, DAN KUN JE HET NIET BETER MAKEN.

Je kwam om tevredenheid te vinden in de wereld en daar een schijnwerper op te richten,  zodat je Punt van Aantrekking daar MEER AAN TOE KAN VOEGEN.

Oh, dit is zo groots!

Weet je wel wat je zojuist bereikt hebt door je openhartigheid, je bereidheid en je verlangen? Je hebt ervoor gezorgd dat we iets zeiden wat we nog nooit eerder gezegd hebben. Het hele Universum is zojuist geëxpandeerd daardoor. [applaus en gejuich in de zaal.]

Daar kwam je voor! Voor dingen zoals dit.

Je kwam om te leven, te voelen, te verlangen, om meer te willen en te focussen, het te vinden, te weten dat je het vond, het vast te houden en het te ervaren, en het dan naar buiten te brengen waar anderen het kunnen zien. Daarom kwam je!

Gast: Dank je wel.

Abraham Hicks
www.abraham-hicks.com

Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nl

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.