De golfbeweging, ons nieuwe programma de verbinding met de BRON | Martha Krul | Lichtwerkers Nederland

Stromen, stromen, stromen……Van het ene moment naar het andere.

We houden eigenlijk allemaal van de zee. De zee waar wij onze gevoelens en emoties zo heerlijk kunnen laten gaan. Die zee geeft je nu nog een ander beeld. Je begeeft je op de golven van de zee. Deze beweging van die golf, brengt je rust.

Het is een wiegende beweging en wij weten als mens dat wiegen ons een gewelddadige rust kan geven. De moeder wiegt haar kind niet voor niets.

Voel deze wiegende beweging. De golf pakt je op, neemt je mee en leid je naar de volgende golf. In die ontspanning mag je nu je dagen door gaan brengen. Door in rust te zijn, krijg je een inzicht. Het is als het ware een “antwoord” op een vraag die je al een tijdje had.

Hoe “moet” je dat antwoord vorm gaan geven? Door contact te maken met die golfbeweging, heb je eigenlijk geen antwoord nodig. Je inzicht wordt je verduidelijkt door in die golfbeweging mee te gaan. Daarmee geef je jezelf over aan je spirituele leiding. Die “weten” hoe jij in elkaar zit en hoe ze jou dingen duidelijk kunnen maken. Daarom is het in je rust blijven, het allerbelangrijkste wat jij in dit proces kunt doen. Door je rust hou je het contact met je begeleiders in stand. Ga je naar je denken, dan stopt het bewuste contact onmiddellijk.

Het contact blijft wel bestaan, maar jij bent niet meer in staat dit contact te ervaren. Wil je verder komen, dan zie je dat RUST nu een heel belangrijke factor in je leven is geworden. De transparante mens in die hogere trilling kan geen combinatie maken van de onrust in de 3D en de rust van de 5D. Dit zijn in computertaal twee totaal verschillende programma’s. Of je kiest voor programma 3D of voor programma 5D.

Maar wanneer je programma 5D eenmaal goed onder de knie hebt, zal je vanwege het gebruiksvriendelijke programma niet terug willen naar je oude programma.

Alles wat wij altijd al wilden, het gemak, de ontspanning en te gelijk het voelen van geluk en liefde in onszelf. Het zit allemaal in ons nieuwe programma 5D. Ook hier gaat de vergelijking op van die twee computerprogramma’s, wanneer je eenmaal hebt leren werken met een nieuw programma en dat voel voor jou letterlijk als een bevrijding, dan wil je toch nooit meer anders. Dat hoeft ook niet, sterker nog……. Het gaat nog mooier en leuker worden. Maar eerst dit stukje gaan leren beheersen en mee leren werken, dan volgt als vanzelf de verfraaiing van je nieuwe programma. Die overstap die dan volgt is lang niet zo intensief als die je nu vanuit de 3D programma naar je 5D programma hebt gedaan. Het zware werk is gedaan.

Je mag je overgeven naar die heerlijke rustgevende golfbeweging. Terug naar het vertrouwde wiegende gevoel van de liefhebbende moeder. Dit liefdevolle gevoel brengt je ook terug naar je intense verbinding met Moeder Aarde en je vele levens die in jouw ziel staan opgetekend.

De verbinding is er weer tussen jou en De Bron.

Martha Krul
https://spiritualroseofsilence.blogspot.com

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland