Ascension time: Don't hurry, Don't worry | Mieke Vulink | Lichtwerkers Nederland

Word jij ook steeds gevoeliger? Dan heeft je systeem waarschijnlijk ook steeds meer moeite met veel impulsen vanuit de 3D wereld. En heb je mogelijk een toenemende behoefte aan alles wat jouw heling kan ondersteunen, zoals kristallen, pure klanken, etherische oliën, Master-essences en andere verfijnde energiedragers.

Heb je al veel innerlijk werk gedaan waarbij je veel maskers hebt afgelegd, en veel ouds hebt achtergelaten? Vraagt het vervolgen van jouw innerlijke weg om steeds meer verbinding met Opgestegen Meesters, Engelen en andere Lichtwezens?

Dan zou je jezelf deze laatste weken van het jaar eigenlijk alleen nog maar moeten laven aan wat jou kan voeden.

We hebben bijna dagelijks te maken gehad (en nog!) met frequentiestijgingen, zonnevlammen, kosmische invloeden en collectieve veranderingen. Tel daar bij op alles wat er in jou en om jou heen geopend, getransformeerd en geheeld is. Er is onbeschrijfelijk veel gaande op Aarde wat een diepgaand effect heeft op onze energiehuishouding.

Processen kost energie

Hoe gevoeliger en opener je bent, des te meer je fysiek zult merken hoe je in alle lagen en realiteiten vanuit de verbinding met de derde dimensie losgeweekt wordt. Alle delen van jou worden voorbereid om nog veel verfijndere frequenties te kunnen gaan dragen. Dat betekent tegelijkertijd dat er veel ouds opgeruimd moet worden van wat je gediend heeft, maar wat nu het dieper incarneren van hogere zelf-delen tegenhoudt. Deze oude, meer verdichte lagen zullen afgebroken worden en vrijkomen, zowel uit je mentale, emotionele als fysieke lichaam.

Jouw mate van transparantie bepaalt in hoeverre je in negatieve zin reageert op energieën die je systeem belasten, verdichten en verstoren. Dit kunnen grove geluiden zijn, onwaarheden en leugens, onrecht en onzuiverheid, onzinnige afleidingen op media etc. Zo heeft de één ook veel meer last van straling dan een ander. Dat wordt mede bepaald door hoe krachtig en stabiel je immuunsysteem is.

Veel proceswerk is niet erg, maar we onderschatten vaak nog dat we daarna tijd, rust en alleen-zijn nodig hebben om alles te kunnen integreren. Als dat er niet op volgt, doet het een aanslag op je energievoorraad en je rek om dingen 'aan te kunnen'. Het kan dan stress tot gevolg hebben; je systeem geeft een grens aan die in de maatschappij vaak nog niet erkend of begrepen wordt. Dan moet je je tijdelijk lege beker dus via een andere weg maar weer zien aan te vullen. 

Maar dit zijn nu eenmaal tijden waarin we innerlijk regelmatig tegen iets aanlopen wat onze liefde en aandacht nodig heeft. Processen dienen zich aan als je er klaar voor bent, en zouden eigenlijk nog meer op waarde geschat kunnen worden.

Frequentieschommelingen in dagelijks leven

Hoe opener je bent, des te dieper de frequentieschommelingen 'erin hakken. Je kunt je regelmatig gevloerd voelen en aan een grens zitten van wat je nog 'extra' aankunt uit de buitenwereld. 

Natuurlijk is het hele ascensie-proces voor een fantastisch doel, van blijvende waarde voor je ziel, en je zult alles wat je geïnvesteerd hebt op het goede moment met rente terug ontvangen. Maar het is goed om te erkennen dat de frequentieschommelingen ook gevolgen hebben voor onze dagelijkse, 'normale' routine.

Als je te maken krijgt met frequentiegolven die lager zijn dan die van jou, kun je voelen dat dat energie uit je wegtrekt. Het werkt als ruis die een storing teweeg brengt in jouw zorgvuldig uitgezuiverde veld. Het kost eenvoudigweg tijd om die te verwerken, af te voeren en jezelf weer 'op peil' te krijgen.

Verdiend uitrusten en opladen

Andersom werkt het ook in positieve zin door, dat je je ook weer snel kunt opladen in heel zuivere en hoogfrequente energievelden. Dit laatste is wat we onszelf eigenlijk nog veel vaker zouden moeten gunnen. Hoe vermoeider, grieperiger, kwetsbaarder en labieler je jezelf voelt, des te grotere dosis rust, warmte, zachtheid, puurheid en liefde je systeem nodig heeft.

Het is een mega transformerend jaar geweest. Bij veel mensen zijn er grote veranderingen opgetreden in relaties, werk, financiën, wonen en gezondheid. Het zijn de basiszekerheden en -onzekerheden die ons innerlijke werk op een steeds hoger plan hebben gebracht. We hebben de rust meer dan verdiend! Het is goed om te blijven beseffen dat we nu de Goddelijke Meesterklussen aan het klaren zijn waar we vele levens lang naar toe hebben gewerkt.Take your time, don't hurry en don't worry. You're doing fine 😍

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl