Hoe kan jij je openen om meer te ontvangen? ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

In vele levens op aarde zijn we ondergedompeld in de verdichte energievelden. Lang zijn we vergeten wie we zijn. We hebben ons vol laten lopen met energieën van een lagere frequentie dan ons wezen en hebben ons aangepast aan onze omgeving. Dit was onderdeel van onze opdracht.

Ergens hadden we wel een vage herinnering van onze taak om licht te brengen. Vanuit die herinnering zijn we gaan geven en geven, net zolang tot we leeg en uitgeput achterbleven.

Dat was het moment waarop je wakker kon gaan worden, ontwaken, en stappen zetten uit die verdichte velden.

Stapje voor stapje groeit ons bewustzijn, maken we ons los van de oude energieën en herinneren we ons meer van het licht en wie we zijn. We beseffen ons, meer dan ooit, dat we hier zijn om een taak uit te voeren, maar ook mogen genieten en ontvangen. Ontvangen om onszelf weer te vullen en op te laden, om van daaruit het licht te kunnen ZIJN, op de aarde, belichaamd licht.

Toch zijn die oude patronen van teveel geven, onszelf en ons licht weggeven, diep ingesleten en dragen we hier nog meer van mee dan wij ons bewust zijn.

Welke patronen houden ons nog af van werkelijk ontvangen?

 

 Leven in je hoofd

 

Door veel in je hoofd te leven, onttrek je energie uit je lichaam. Je bent daar niet aanwezig. Er is een leegte. Alles wat er wèl naar je toekomt, zal in die leegte verdwijnen.

Je kan niet ontvangen, als je niet voelt in je lichaam.

 De doe-modus

 

Ook als je veel in de doe-modus bent, aangestuurd door je hoofd of wat er van buitenaf van je gevraagd wordt, kan je niet echt ontvangen. Als je acties niet voortkomen uit de verbinding met jezelf, ben je afgesloten van de natuurlijke stroom van jouw energie, maar ook van de energie die naar jou toe wil komen. Je bent afgesloten om te ontvangen.

 Meedragen van oude energie

 

Als gevoelig mens en lichtwerker ben je van nature geneigd geweest om de zwaardere, donkere en verdichte energieën uit je omgeving in jouw systeem op te nemen en te gaan dragen. Dat was jouw manier om jouw omgeving te helpen ‘verlichten’.

Jij hebt jezelf gevuld of laten vullen met energieën van een lagere frequentie dan jouw wezen. Energie die voor jou helemaal niet fijn voelt, die jou zwaar en moe maakt en die jouw licht dimt. Dat is ook ontvangen, alleen niet wat je wil!

Je zou ook kunnen zeggen dat je weinig grenzen hebt of niet hebt geleerd je grenzen te stellen en te kiezen wat jij wel en niet in jezelf wil toelaten.

Omdat je al vol bent met de zware, oude energie, is er geen ruimte, geen openheid, om de fijne energieën, die overal om je heen overvloedig aanwezig zijn, te ontvangen. Dat, wat jij eigenlijk graag wil, kan jou niet bereiken.

 Teveel geven

Als lichtwerker / gevoelig mens ben je gewend om je af te stemmen op wat de mensen om jou heen nodig hebben. Dit is iets wat je goed kan en wat je ongemerkt al vele jaren/levens hebt gedaan.

Het gaat hier niet zozeer om geven van materiële dingen, maar om energie geven. Geven vanuit de oude energie is eigenlijk weg-geven: van jezelf, jouw ruimte en energie, zodat jij leeg achter blijft.

Als jij voortdurend (weg) geeft en dus een naar buiten gerichte energiestroom hebt, kan er niets of minder jouw kant uit stromen.

Ook hier weer: als je jezelf weggeeft, ben jij er niet en zal je je leeg voelen.

 Vergeten wie je bent

 

Omdat we door de aardse sluiers ons licht zijn vergeten, hebben veel lichtwerkers lang een laag gevoel van eigenwaarde gehad. Door dat lage gevoel van eigenwaarde ben je gewend om genoegen te nemen met veel minder dan er voor jou beschikbaar is en waarvan je diep van binnen altijd hebt gevoeld dat het mogelijk is.

Hoe maken we ons los uit deze oude patronen en kunnen wij onszelf openen om meer te ontvangen?


Bewustzijn is de basis van alle groei. Door je op diep energetisch niveau bewust te worden kan je al het oude transformeren.

Je gaat meer ontvangen wat jij wil door:

 Aanwezig te zijn in lichaam, buik en bekkengebied.

 Oude energie met lage frequenties in jouw systeem op te ruimen om zo ruimte te creëren voor energie met hogere frequenties.

 Te stoppen met jezelf en jouw energie weg te geven en te starten met aanwezig zijn.

 Gebruik te leren maken van je onderscheidingsvermogen. Welke mensen, energie, situaties wil jij wèl en wat wil jij niet toelaten in jezelf en je leven?

 Je bewustzijn te verruimen en je open te stellen voor het nieuwe.

 Je te herinneren wie je bent: een wezen van licht. Zo groeit jouw gevoel van eigenwaarde en trek jij dat aan wat je diep van binnen wenst.

Wil jij jouw bewustzijn laten groeien over de energiestromen van geven en ontvangen?

Wil jij oude patronen in jezelf op diep niveau opruimen?

Wil jij meer liefde, steun, inzichten, inspiratie, bewustzijn, vertrouwen, waarde, geld, verbinding, groei of tijd?

Doe dan mee met het online vier weken programma ‘Openen om te kunnen ontvangen’.

Wat brengt dit traject?

 

 Meer aanwezig in je lichaam, buik en bekken.

 Diepere verbinding met jezelf.

 Verruimen van je bewustzijn.

 Meer (ervaringsgericht) begrip van wat ontvangen energetisch betekent. 

 Meer vertrouwen op jouw gevoel en intuïtie. 

 Opruimen oude energie en patronen.

 Meer geopend om te kunnen ontvangen.

 Bewustzijn van wie je bent en wat je wil ontvangen.

 Groei in jouw gevoel van eigenwaarde.

 Ondersteuning in jouw ontwikkelingsproces. Je zal precies dat kunnen oppikken uit dit programma wat past bij jou en wat jou verder brengt.


Ervaringen van deelnemers aan het eerdere online traject 'Verhoog je trillingsfrequentie'.


 "Lieve Lea, dank voor je liefdevolle en krachtige input van de afgelopen vier weken!"

 

 "Door mee te doen aan het traject “Verhoog je trillingsfrequentie” zijn er binnen in mezelf diepere antwoorden en waardevolle wijsheden ontstaan."

 

 "Het is bijna niet te omschrijven wat er de laatste maanden is gebeurd na jouw programma en de donderdagavond healings. Ben diepe pijnen, angsten en andere emoties doorgegaan na het loslaten van mijn grote liefde een paar maanden geleden. Wat er nu voor in de plaats komt is vrede, rust, vertrouwen en een liefde die bijna niet te omvatten is. Ik krijg stukje bij beetje mezelf terug en ben daar zo ongelofelijk dankbaar voor."

 

 "Het traject heeft me heel veel bijgebracht, ik geniet nog na. Ik heb de opnames gedurende de periode iedere dag beluisterd omdat het mij zo goed deed.  Ik zal dit beluisteren zeker behouden tot er zich iets nieuws dient te integreren. Ik wil je van harte bedanken voor je energie. Deze trajecten is echt iets wat je dient verder te zetten op dit moment, ze zijn ongelooflijk krachtig voor zij die aansluiten bij jouw energie. Gewoon super!"

 

 "De prachtige healingen en de 'extra informatie' die je gaf, hebben mij keer op keer de herkenning en bevestiging gegeven.... om volledig te durven vertrouwen op dat wat is vanuit de overgave en verbinding met mijzelf. Ik kan op een steeds dieper niveau ontspannen en in Liefde en acceptatie zijn met dat wat is. 

Als vanzelf vult dan mijn wezen zich met hogere frequenties. En wauw! Wat is dat fijn! Dat is wie IK BEN.

Meestal lukt het mij om mijzelf te begeleiden, maar soms als het even 'pittig' is en er een 'zwaar stuk' voorbij komt, is het fijn om jouw healings te gebruiken. Het gevoel te hebben niet alleen te zijn en mij te laten leiden door jouw zachtheid, warmte en liefde..... Dankbaar.....en zoveel meer.... Dat is wat ik ben. Dank je wel lieve Lea"


Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Gratis webinar Christusbewustzijn  Janosh

 Vrijdag 10 april om 21:00 uur  Thuis op je eigen fijne plek  Gratis

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe consults


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland