Breng je innerlijke rijkdom naar buiten. En je zult weer overvloed kennen | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

Er is niks meer te verstoppen in 2019. Het licht maakt alles zichtbaar. Je bent super rijk van binnen, voel het.

Het maakt niet uit dat het er nog niet is. Het is nog niet zichtbaar. Maar je voelt dat het eraan komt. Je gaat schijnen. Je gaat gezien worden. En er is niks wat het kan stoppen. Al je wensen komen uit. En niet andersom. 

Je bent in zo’n moeilijke omgeving geboren. Om je zo sterk te maken zoals je nu bent. Niemand lijkt je te zien. Omdat ze verstoppertje spelen. Voor zichzelf. En voor het licht wat eraan komt.


Maar dat is niet meer te stoppen. Niet door de overheid niet door de elite. Door niemand. Daar zijn wij verantwoordelijk voor. Onze enorme groeispurt en drang naar het licht. Maakt dat steeds meer licht het aarde kan bereiken. Niet vreemd dat het steeds makkelijker wordt. Om gezond te worden. Ziektes worden genezen. En geneesmiddelen komen ineens in je tijdlijn van facebook. Zo makkelijk gaat het worden. Hoe heerlijk is dat.

Het is een tijd van plezier. Van jezelf laten spelen. Zo voed je het innerlijke kind. En zul je niet zo snel oud worden. Nog geen grijzen haren voor mij.

De oude wereld stort in maar maak je geen zorgen. Je hebt het goud al in handen. In jezelf. Breng je talenten naar buiten. En je gaat goed gevuld naar huis.

Het is je gegund. Zoveel liefde geven. Zoveel liefde zul je ook krijgen. Wees niet ongeduldig. Het komt eraan. Het wachten wordt je zeker beloond. Je knippert even met je mooie ogen. En je zult zien dat het voor je neus staat. Deze keer gaat de deur wel open. En zul je prachtig cadeautjes mogen open maken.

Een van je wensen is zojuist in vervulling gegaan. En vele zullen voor je gaan volgen. Omdat we al op de nieuwe energie leven zal het allemaal steeds sneller gaan en makkelijker.

Wellicht ben je nog eindtijd moe. Dat komt omdat je jouw vele bagage van je aan het afschudden bent.

Gun jezelf een vakantie. En wees niet zo streng. En je zult zien dat je veel lichter gaat worden. Weer zin in het leven zult hebben. Dat het voelt als lente. Terwijl de winter nog volop gaat komen.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland