Jouw taak op de nieuwe aarde | Lea van der Eem | Lichtwerkers Nederland

Wij hebben allemaal onze taak op de nieuwe aarde. Onze taken lijken misschien van de buitenkant op elkaar, we brengen allemaal licht. Toch doen we dit op onze eigen unieke manier.

Er is maar één iemand zoals jij, met jouw unieke trillingsfrequentie.

Niemand kan het licht op aarde brengen, precies zoals jij dat doet. Jij voegt iets unieks toe. Wat dat unieke is, is aan jou om te ontdekken.


Misschien weet je al stukjes over wie jij echt bent en wat jij brengt, misschien ook nog niet. De komende tijd ga jij nieuwe puzzelstukjes vinden. Je gaat op een (nog) dieper niveau ervaren wat jij precies op aarde komt doen en wat jij toevoegt.

Vaak is op eerdere momenten in je leven al een stukje van de sluier opgelicht en heb je gezien, gevoeld of ervaren wat jouw taak is. Op dat moment kon je er nog niets mee, je kon het nog geen vorm geven. Dat was ook niet de bedoeling, het was nog te vroeg. Toch hebben die kleine momentjes al iets in jou wakker gemaakt en op een sluimerstand gezet, zodat het onderhuids kon rijpen en groeien. Het heeft jou geleid in de honderden, duizenden stappen die je daarna hebt gezet. Gaandeweg jouw leven zijn er allemaal leerervaringen op je pad gekomen die jou hebben klaargemaakt voor het uitvoeren van je taak.

Dit is de tijd dat zich steeds meer aan jou laat zien, welke taak jij mag uitvoeren in dit leven

 

Ongeveer tien jaar geleden las ik “De nieuwe aarde” van Eckhart Tolle. Dat was voor het eerst dat ik over de nieuwe tijd hoorde en ik voelde dat het waar was wat hij schreef. Tegelijkertijd wist ik: “Mooi verhaal, maar mensen zullen niet weten, hoe ze dit uit moeten voeren. Daar is veel begeleiding en uitleg bij nodig. “ En ik wist, toen al, diep van binnen, dat ik één van de mensen ben die als taak heeft te begeleiden tijdens deze overgang. Pas een hele tijd later ben ik die taak uit gaan voeren en vooral de laatste jaren steeds bewuster. Ik begeleid bij het omgaan met al die moeilijke gevoelens die tijdens deze transformatie naar boven komen, breng mensen meer in hun lichaam en dichter bij wie zij in wezen zijn. Daarbij geef ik uitleg en helderheid over wat dit proces inhoudt.

Ik deel hier mijn ervaring om je te inspireren terug te gaan naar de momenten in je leven waar voor jou al stukjes van jouw taak zichtbaar of voelbaar werden. Haal deze herinneringen maar weer naar boven, terug in je bewustzijn en breng ze in het hier en nu.

Ook bij jou zijn de zaadjes die er altijd al lagen, gerijpt en gegroeid. Ook jij hebt levenslessen doorlopen en bent, vaak onbewust, voorbereid op je taak. Ook voor jou is het de tijd om je plek in te nemen en te laten zien wie je bent.

Wij hebben allemaal onze eigen taak. We zijn puzzelstukjes, onze taken sluiten op elkaar aan. We kunnen het niet zonder elkaar, we kunnen het niet alleen. Iedereen draagt bij, ook jij! Elke bijdrage is even waardevol en nodig.

Er zijn mensen die schrijven over de ontwikkelingen en informatie geven, mensen met spirituele begeleidingspraktijken, mensen die het bewustzijn over de natuur, de aarde en omgaan met dieren vergroten. Er zijn mensen die je leren bewuster met je lichaam om te gaan, door mediteren, bewegen, ademhaling en gezonde voeding.

Maar ook mensen op plekken die minder in de aandacht staan, delen hun licht. Elke bijdrage is even waardevol. Vele lichtwerkers doen ondertussen hun werk op de achtergrond, soms zelfs zonder dat zij zich hiervan bewust zijn. Licht verspreiden zit heel vaak in kleine momentjes, een kort gesprekje, een lach, een blik, een gedachte, een berichtje, een kort moment van energie-uitwisseling.

Het meisje achter de kassa die iedereen een glimlach schenkt en even echt oogcontact maakt, deelt op haar manier elke dag haar prachtige licht en raakt daarmee heel veel mensen aan. Zij is van onschatbare waarde.

Doordat wij allemaal op onze manier ons licht laten zien, dragen we bij en vergroten we de hoeveelheid licht op aarde.

Jij mag en zal de komende tijd (nog) bewuster gaan worden van de bijdrage die jij levert. Laat het zaadje dat in jou ligt maar verder uitgroeien en tot bloei komen. Laat je maar zien in wie jij werkelijk bent. Laat jouw licht maar stralen.

 

Gratis groepshealing / activatie op afstand 2019: Jouw licht AAN


2019 gaat over het leren gebruiken van jouw energie om te creëren wat past bij jouw ziel. Creëren vanuit de verbinding met jouw kern, helemaal aanwezig in jouw lichaam op de aarde.

Dit jaar gaat over jezelf laten zien in wie jij werkelijk bent. Je mag oogsten na vele jaren van intens innerlijk werk. 

2019 gaat over 'thrive': floreren, tot volle bloei komen, welvaren, gezond en succesvol zijn, ontplooien, gedijen en ruimte innemen.

 

Tijdens de healing / activatie zetten we de energie voor 2019 stevig neer. Jouw licht wordt AAN gezet.

Samen wordt ons licht vele malen sterker. Onze vlammen verbinden zich tot een groot vuur, een veld van licht. Allemaal op onze eigen plek, maar wel verbonden.


Afstandshealing 17 januari

 Het aarden van de actuele Nieuwetijdsenergie


Wil jij begeleiding ontvangen bij de processen die je doormaakt tijdens jouw overgang naar de nieuwe tijd?

Begeleiding bij het je losmaken uit het oude, groeien van je bewustzijn, en integreren van de nieuwetijdsenergieën?

Donderdag 17 januari 2019 is weer de eerste groepshealing op afstand uit de serie “Aarden van de nieuwetijdsenergie”. Je kan aan een (of meerdere) losse healing(s) meedoen, of aan alle zeven.

Tijdens de healing(s) wordt oude energie opgeruimd, de verbinding met jezelf verdiept en word je dieper geaard met jouw licht en de energieën van de nieuwe tijd.


7 x Aarden van de actuele Nieuwetijdsenergie


Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland