Liefde voor je transformatieproces ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

De transformatie energie is al tijden intens en soms zelfs overweldigend.

Het laat niks heel van alles wat niet in afstemming met je diepste zelf is. Laag na laag worden we de diepte in getrokken. Alles wat daar ligt opgeslagen wil gezien, gevoeld en begrepen worden.

En het allerbelangrijkste: het wil liefde ontvangen. Liefde is de kern, de sleutel en de bestemming van ons transformatieproces.

Pijn is de ingang

De transformerende energie brengt alle ‘oude’ energie, die diep in jouw systeem ligt opgeslagen, naar boven. Pijnlijke herinneringen, geraakt worden op zere plekken en het voelen van (onverwachte) angst en onzekerheid: het hoort er allemaal bij.

Elke pijnlijke herinnering, zere plek en gevoel van angst is een mogelijkheid, een ingang, om dieper in jezelf te graven naar liefde. Liefde voor jezelf, voor de ‘jij’ die dat eerder in dit of vorige levens mee moest maken. En ook liefde voor de mensen die niet in staat waren om liefdevol met jou om te gaan.

Herinneren van je taak

Soms lijkt het een oneindig proces. Er blijft maar verdriet, pijn, onmacht en boosheid tevoorschijn komen. Ook het gevoel van “wanneer is het nou eindelijk klaar?!” komt regelmatig omhoog.

Het is zo’n gewoonte geworden om te denken dat je het niet goed doet in al die ‘moeilijke’ gevoelens. Zeker als er maar geen eind aan lijkt te komen.

Je doet niets verkeerd. Het hoort er allemaal bij. Je wandelt een moeilijke weg. Er is juist veel kracht voor nodig om echt de diepte in te gaan en alles onder ogen te zien. Het vraagt moed om te blijven staan, ook bij alle schaduwkanten die je tegenkomt.

Keer op keer mag jij je herinneren dat dit proces een taak is die jij lang geleden op je hebt genomen. Je hebt ervoor gekozen om al het donker aan te gaan. Om alles onder ogen te zien, hoe moeilijk ook. Om het donkerste donker te kunnen verlichten, moet je in contact komen met het lichtste licht in jezelf. Pas dan zal je ontdekken wie jij echt bent en hoeveel kracht en liefde er in jou verscholen liggen.

Groeien van liefde

Waar het in de kern over gaat is dat je door een herinnering, geraakt zijn of het voelen van onzekerheid, de mogelijkheid krijgt om dieper in jezelf te gaan. Je krijgt toegang tot diepere lagen. De transformerende energieën zorgen ervoor dat deze stukken, die eerder nog vast, bedekt en onder de oppervlakte zaten, aangeraakt en losgemaakt worden. Ze komen daarmee in het bewustzijn en kunnen doorvoeld worden.

Al is de verbinding met jezelf de afgelopen jaren gegroeid en is de liefde in en voor jezelf toegenomen, toch wordt er aan je getoond waar jouw liefde nog verder mag groeien.

Het is een uitnodiging van het leven om dieper in verbinding te komen met wie jij in wezen bent: liefde.  

Liefde is de sleutel en de bestemming

Je mag met liefde naar jezelf leren kijken tijdens dit transformatieproces en naar alles wat je in jezelf tegen komt. Ga op zoek naar jouw innerlijke bron van liefde. Wacht niet tot het allemaal klaar is. Verlies je niet in het idee dat liefde de eindbestemming is. Want jouw groeimogelijkheden zijn oneindig. De sleutel is jezelf liefhebben tijdens dit transformatieproces.

Je mag liefde ontwikkelen voor de weg die je aan het afleggen bent, voor deze immense ontdekkingstocht. Je mag liefde hebben voor jezelf terwijl je deze weg bewandelt.

 Liefde voor je moed èn voor je angst.

 Liefde voor je kracht èn voor je onzekerheid.

 Liefde voor alle antwoorden die je al hebt gevonden èn voor alle vragen die er zijn.

 Liefde voor wat je hebt geleerd èn voor alles wat nog komen gaat.

 Liefde voor je vreugde èn voor je pijn en verdriet.

 Liefde als je je groot èn als je je klein voelt.

 Liefde voor als het stroomt in jou èn als alles vast lijkt te zitten.

 Liefde voor alle stappen die je vooruit zet in je innerlijke groei èn de stappen die je soms terug lijkt te doen.

 Liefde voor jezelf als je vol energie bent èn als je je moe voelt.

 Liefde voor jouw goddelijke wezen èn voor jouw mens zijn hier op aarde, met alle beperkingen die daar bij horen.

Daar vind jij jouw bestemming.

Rust

Dit transformatieproces vraagt tijd. Ook al gaat het innerlijk gewoon verder tijdens je dagelijkse bezigheden en zelfs als je slaapt, het vraagt wel energie.

Rust en ruimte zijn belangrijke voorwaarden om je proces makkelijker en soepeler te laten verlopen. Als het meer ruimte krijgt, kan het makkelijker stromen.

Je mag het jezelf gunnen om rust te nemen. Om alleen en in stilte te zijn. Om niks te doen en niks te hoeven. Gewoon reflecteren, laten zakken en bezinken. Jezelf dat allemaal gunnen is ook liefde.

Het is namelijk liefdevol om goed te zorgen voor jezelf en wat jij echt nodig hebt om dichterbij en steeds meer je ware zelf te zijn.

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

Wil jij ervaren hoe je liefdevol om kan gaan met alles wat je in jezelf tegenkomt?


Doe dan mee met de volgende groepshealing op afstand ‘Aarden van de nieuwetijdsenergie’ op donderdag 14 februari om 20:00 uur.


Deze healing ondersteunt je om oude energie, patronen en overtuigingen, die de weken of dagen ervoor zijn aangeraakt en losgemaakt, op te ruimen.  Je leert om vanuit liefde om te gaan met energie en gevoelens die jij in jezelf tegenkomt tijdens jouw proces van transformatie of wakker worden.

Energie die meer licht in zich draagt: vrijheid, ruimte, eenheid, overvloed, leven vanuit verbinding met je hart en buik, liefde en gemak (de energie van de nieuwe tijd) wordt dieper in jou geaard.

De healing is gericht op ervaren in je lichaam: de nieuwetijdsenergie mag echt in jouw lichaam gaan stromen. Meedoen aan de healing brengt jou dieper in jezelf, laat jouw bewustzijn groeien en brengt jou verder op jouw pad van ontwikkeling.

 Je kunt gewoon thuis, op je eigen fijne plek, aan deze healings deelnemen.

 Elke healing duurt ongeveer 45 minuten.

 Bijdrage energie uitwisseling: € 15,-


De healing wordt verzorgd door Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Nieuwetijdsbegeleider, Lichtwerker en Pionier in BewustZijn.

Wil je deelnemen aan de healing op 14 februari?

Druk dan op de knop van je keuze hieronder. Je komt dan eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België).

Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen' , dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens druk je op de knop 'aanmelden'. Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing. 

Lukt het om wat voor reden dan ook niet om je aan te melden met je e-mail adres of ontvang je na aanmelden niet direct een bevestigingsmail, neem dan even contact met mij op via de mail.


Bijdrage energie-uitwisseling: € 15,- per keer.

Er zijn in totaal nog 5 healings 'Aarden van de nieuwetijdsenergie' gepland op 14 en 28 februari, 14 en 28 maart en 11 april. Elke healing is anders, met een ander thema en afgestemd op de energie van dat moment. 

 

Wil je deelnemen aan alle 5 de healings die nog gaan komen? 

Dan is de prijs € 65,- i.p.v. € 75,-. 


Dit zijn ervaringen van deelnemers aan eerdere healings:

 

  "Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

  "Ik heb deze healing twee dagen later gedaan en dacht in eerste instantie dat het dus dan wel ‘niet’ of anders zou werken. Niets is minder waar, het was juist een krachtige healing. Zo zie je maar weer: er is geen tijd en afstand in dit lichtveld!"

  "Voor mij zijn de healings echt een soort krachtig moment om mezelf sterker te maken. Weer terug bij mijn eigen energie, wat zo vaak wegstroomt naar de ander..."

  "Ik heb nu een aantal keren meegedaan met een healing en iedere keer is het zeer helpend in mijn bewustwordingsproces. "


  "De healings geven een betere verbinding met je lichaam en bewustzijn in het hier en nu. Door meerdere healings te volgen komen voor mij de woorden ook veel krachtiger binnen, de verbinding lijkt er dan al te zijn en hoef je je alleen maar een soort van aan te klikken..." 

  "Dank je voor de healings want die hebben een krachtig en helend effect op mij en ik vermoed op vele anderen…."

Hoe gaat de healing?

  Op de ochtend van de healing maakt Lea een audio opname speciaal afgestemd op de energie van dat moment en de dagen ervoor. Op 14 februari tussen 17 en 18 uur ontvang je de link naar de opname in een mail met daarbij uitleg over het verloop van de healing.

  De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

  Op het tijdstip van de healing luisteren we allemaal tegelijk de opname. Lea stemt zich opnieuw af en ondersteunt en geleidt de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.

  Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Elke opname bevat de helende energie van de nieuwe tijd.

  Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil :-)

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland