Het verheerlijken van anderen | Rani Savitri | Lichtwerkers Nederland

Het hele leven zijn wij gericht op anderen.

Eerst op onze verzorgers, dan op onze leraren op school. Dan op onze werkgevers, collega’s, vrienden, familie, vrouw, man, kinderen, kleinkinderen.

Met een beetje geluk ontdekt iemand het geestelijk leven, het spirituele leven. En vervolgens gaan we in plaats van te stoppen met op anderen gericht te zijn en op onszelf gericht te zijn, vrolijk verder met het gericht zijn op leraren, op meesters, op gurus.

Wat is dit toch met de mens.  Waarom verheerlijken we anderen toch zo?

 

We hebben idolen, zangers, zangeressen, rijke mensen die het zogenaamd gemaakt hebben, een regering, een koning, een status, een persoon waar we tegenop kijken.

Maar niemand kijkt naar binnen. Zelfs niet wanneer we eindelijk het spirituele pad bewandelen. Dan nog gaan we van het ene naar het andere. De ene lezing naar de andere lezing, de ene guru naar de andere guru, van de ene leraar, naar de andere leraar... het ene boek naar het andere boek en van retraite naar retraite, van training naar training.

Zonder onze zogenaamde gurus zijn we niets, althans dat denken we.

De hele dag plaatsen we quotes op Facebook van bijzondere zielen, van anderen, altijd weer van anderen.

Maar waarom doen we dit eigenlijk?

Wie ben jij zelf? Wanneer stop je eens met anderen bezig te zijn. Wanneer kom jij die ene echte ware leraar tegen welke jou de waarheid verteld?

Deze leraar wil niet dat je hem aanbid. Deze leraar wil jou enkel de weg aanwijzen, kosteloos. Deze leraar toont jou de weg, en laat jou de weg zelf vinden.

Deze ware leraar wenst niet aanbeden te worden en is slechts een voorbeeld, deze leraar heeft geen woorden maar daden, en wanneer hij spreekt is hij onberispelijk in zijn woorden.

Deze leraar toont jou de weg naar binnen, niet naar hem. Hij wijst jou telkens weer aan dat hij niets en niemand is, dat jij zelf het licht van deze wereld bent, dat jij het zelf bent waar je naar op zoek bent.

Dat JIJ het grote wonder bent. 

Deze ware leraar leert jou harde lessen, door jou te confronteren met jouw eigen gedrag, deze leraar spreekt altijd de waarheid en bij deze leraar is geen ego meer aanwezig.

Deze leraar vraagt geen geld voor zijn liefde en aanwezigheid. Wanneer je deze leraar iets vraagt zal hij deze vraag beantwoorden met een tegenvraag.

Dit zodat jij ZELF het antwoord vindt, dit zodat jij ZELF meester wordt, dit zodat jij ZELF vindt waar je je hele leven al naar zoekt.

Een ware leraar herken je hieraan

 

En wanneer deze leraar niet naar jouzelf verwijst, IN jezelf, dan is het GEEN ware leraar.

Er zijn veel dwaalleraren in deze wereld. Deze dwaalleraren zijn niet verlicht en werken om iets voor elkaar te krijgen, om iets te bereiken, om bekend of beroemd te zijn, om een bepaalde status te krijgen, om aandacht te krijgen, om verheerlijkt te worden, om rijk te worden, om wat dan ook. Wanneer het ego nog niet volledig is opgelost, dan kan er geen sprake zijn van een leraar.

De grootste leraren zijn anoniem, zij werken in stilte. Ik ken er een paar. Zijn zijn nederig en wensen niet in de belangstelling te treden, zij wensen niet bekend te zijn, zij leven terug getrokken, sober en volledig in God. Zij zoeken anderen niet op, zij vertrouwen volledig op God. Zij weten dat wanneer een ziel daar klaar voor is, deze ziel door God bij hen geplaatst wordt, niet door henzelf. Dit gebeurt gewoon omdat alles al bepaald is.

Zij leven in overgave, volledig verlost van deze wereld. Zij worden onderhouden door God. En zij zijn volledig beschikbaar, zij zijn er voor hen welke daar klaar voor zijn. Het gaat namelijk niet om hen. Zij hebben niets meer nodig. Alles is er al.

Zij delen enkel met een ieder welke op het pad in het bewustzijn verschijnt.

JIJ bent het, enkel JIJ, en niemand anders. 

Jij bent het kind van God, en daar verwijs ik naar.

Zoek en gij zult vinden!

Klop en er zal worden opengedaan.

Laten we kijken wat ons verbind en niet naar wat ons verdeeld.

Aanbid geen afgoden. 

Aanbid enkel God in alles en iedereen. 

Boven alles, aanbid jezelf in jezelf. 

Eer jezelf, hou van jezelf, wees jezelf en ken u zelve.

Het koninkrijk is in jou, en is niet in anderen te vinden.

Rani Savitri

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland