Wat mag/kan het jaar 2019 voor jou gaan betekenen? Ronald Smit | Lichtwerkers Nederland

Lieve vrienden, we zijn alweer met zijn allen aanbeland in het jaar des Herens 2019.

Wat hebben we een intens jaar voor velen achter ons mogen laten. Velen van ons zijn in het jaar 2018 vele uitdagingen tegengekomen, zowel oude dingen die in ons vastzaten (verborgen en verstopt) maar ook vele nieuwe dingen/uitdagingen mochten we op ons pad tegen gaan komen.

Vele liefdevolle zielen zijn verlicht en ontwaakt uit deze nieuwe en oude uitdagingen weer omhooggeklommen maar ook velen zitten (nog) vast in die oude energie en worstelen (nog) steeds om naar boven te komen. Maar weet lieve vrienden, dat toeval niet bestaat… toeval is een vanuit het ego bedachte uitdrukking voor iets dat ons verwonderd of dit nu een voorval is vanuit het licht gezien dan wel vanuit de duisternis… maar wij noemen deze dingen heel vaak “toeval” omdat de verwondering ons vaak opvalt en hierdoor onze denkwereld ermee aan de haal gaat.

 

Maar lieve vrienden, als ik jullie nu mag zeggen dat toeval niet bestaat!

Hetgeen wij toeval noemen draagt altijd een doel, een doel waarop wij vanuit de vaste materie… vanuit onze verwrongen gedachtewereld vaak geen zicht op hebben. Al deze dingen dragen bij aan onze zielenleer, aan de dingen die wij met onze ziel hebben afgesproken wat wij willen leren gedurende dit leven.

Kijk dus ook eens naar die dingen die wij “toeval” noemen, observeer hetgeen jij je over verwonderd of dit nu van een hoge en pure energie is of van een lagere en zwaardere energie. Laat het oordeel los over die dingen die jij mag observeren vanuit jouw liefdevolle hart en leer de les uit de dingen die ons zo verwonderen!

 

Nu het jaar des Herens 2019

 

In de gouden tijd van Atlantis ontving Aartsengel Metatron van de Goddelijke Bron de betekenis van de wetenschap der getallen. Hij leerde de mensheid dat elk getal een machtige kosmische kracht is.

"Getallen zijn kosmische energieën. Elk getal heeft een unieke trilling die invloed heeft op iedereen die daar verbinding mee maakt." Van hieruit is onze huidige numerologie geboren… de kennis der getallen. Vaak maken hier vele mediums gebruik van, ook omdat het universum vaak en graag met getallen werken… het is een korte maar krachtige doorgave van informatie en kennis, kennis die is vastgelegd door Aartsengel Metatron in de tijd van Atlantis… Denk eens aan de “Engelen getallen”, en aan wat iedereen wel eens opgevallen is… de tijd die onze tegenwoordige digitale klok mag weergeven. De zo genoemde dubbele getallen… 20:20, 21:21, 22:22, etc.

Het is de stem van onze engelen die ons via deze zichtbare manifestatie de Goddelijke boodschappen mogen doorgeven.

 

 Het jaar 2019 staat vanuit de numerologie voor een 3 (2+0+1+9=12 – 1+2=3).

 Neurologisch gezien zegt de 3:

Verbinding met de geest, de intelligentie en met de rede.

Het is het getal van de expressieve, originele denker en kunstenaar.

Het getal is verbonden met de kleur geel, de kleur van het intellect, de logica en de rede, en met de woensdag.

Op Astrologisch gebied is dit getal verbonden met het sterrenbeeld maagd.

De chakra's die bij dit getal horen en met name van belang zijn, zijn de zonnevlecht en het hart-chakra.

 

  Voor de ontwaakte onder ons kan het getal 3 de volgende verlichtende eigenschappen met zich meedragen:

Deze zielen kunnen Bourgondisch, enthousiast, gelukkig, vrijgevig en vol levenslust zijn. Zij kunnen creatief, optimistisch en extravert zijn. En zij kunnen inspirerend, communicatief, zorgend en sociaal zijn.

 

  Voor de minder ontwaakte onder ons kan het getal 3 de volgende zware eigenschappen met zich meedragen:

Het getal 3 geeft die personen die (nog) in zwaarder weer verkeren de neiging tot warhoofdigheid en geflirt. Zij kunnen gekunsteld, extravagant, onpraktisch, cynisch en tobberig zijn. Eventueel hebben zij de neiging tot manipulatie, doelloosheid, een slecht humeur en de neiging tot bedrog.

 

 Vanuit de religie staat de 3 voor de drie eenheid:

De vader, de zoon en de heilige geest… of te wel de heilige driehoek.

 

 Vanuit het jaar 2019 kan je ook een 12 halen, het is samen met de zo gehete “Meestergetallen” één van de weinige geaccepteerde combinaties.

 Vanuit de 12 kan je het volgende afleiden:

12 wordt ook wel het getal van perfectie genaamd.

Er zijn 12 maanden, 12 apostelen 12 uren per etmaal enz.

Omdat de 3 en de 4 beide "heilige" getallen zijn, is het product hiervan net als de som zeven extra heilig, het staat van daaruit gezien dus voor perfectie.

Je komt de 12 ook tegen in bijvoorbeeld… de 12 maanden, de 12 tekenen van de dierenriem.

Een octaaf bestaat ook uit 12 halve toonafstanden.

Jacob had 12 zonen, en de voorvaderen van Israël bestonden uit 12 stammen.

Jezus had 12 discipelen… en zo kunnen we nog wel een aantal prachtige voorbeelden bij elkaar verzamelen als we gaan zoeken ernaar.

Het is tevens de hoogste uur aanduiding op een analoge klok.

 

Je ziet dus wel dat zowel de drie als de twaalf hele belangrijke nummers mogen zijn in onze bewegwijzering hier in de vaste materie op onze liefdevolle Moeder Aarde. Wees dus, ook zeker dit jaar, heel bewust hoe jij je energie en je intenties gebruikt en richt… richt je deze op een hoogenergetische manier dan zal je deze hoge energie met alles wat daarbij hoort ook in je leven kunnen terugverwachten met de perfectie van de creatie daarvan.

Richt je daarentegen je energie op een lage intentie, dus breng jij de lagere energie tot creatie dan kan en mag je deze energie ook in je leven terug verwachten, maar ook hierin zal de perfectie hiervan terug te vinden zijn.

Want immers alles wat jij doet, zegt en denkt is een energie die tot creatie zal mogen komen… het de wet van creatie… het universum zal daarom altijd deze wet van creatie, van al onze intenties tot in perfectie tot creatie laten komen!

Wij zijn allemaal Goddelijke wezens/zielen lieve vrienden… we zijn allemaal creators in de kiem vergeet dit nooit. Elke moment van elke dag brengen wij onze eigen werkelijkheid tot creatie.

 

Welke werkelijkheid breng JIJ tot creatie voor jezelf en voor een ieder ander? ☺

 

Vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde, ♥

Ronald Smit
http://bronvanonvoorwaardelijkeliefde.simplesite.com

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.