Lichtwerker en moeder zijn: Loskomen uit de oude energie ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

Rondom het thema moeder-zijn liggen nog veel oude programmeringen opgeslagen. Met diepe sporen, gelegd door vele vrouwen èn mannen voor ons. Ondanks al het innerlijke werk dat wij hebben verricht, dragen wij hier nog meer van mee, dan wij ons vaak bewust zijn. Het is tijd om de oude energie los te laten en nieuwe wegen te bewandelen als moeder. Nieuwe waarheden en energie rondom moeder-zijn mogen worden geactiveerd.

Waarheden met een ruimer bewustzijn en meer licht, liefde, ruimte, vrijheid en vertrouwen bevattend. In de nieuwe tijd mogen we onszelf zijn, met al ons licht, ook als moeder!Op vele gebieden in ons leven ontwikkelen we ons en groeien in bewustzijn. We zetten grote en kleine stappen op het gebied van werk, geld, relaties en eigenwaarde. Het wordt steeds lichter.

Ik merk dat ik in mijn leven als moeder (ik heb drie dochters van 12, 12 en 16) nog het meest vastzit in de oude energie.

Ondanks alle groei die ik doormaak en alle stappen die ik zet op andere gebieden voel ik mij als moeder regelmatig klein, onzeker, gevangen, zwaar, niet gezien, is mijn licht gedimd en ervaar ik onmacht om iets te kunnen veranderen
(= slachtofferenergie).

Wat is hier aan de hand?

De meeste lichtwerkers groeien, vanwege de daar te leren lessen, op in gezinnen met veel donkere energie. Gezinnen dus waar werkelijke liefde ontbreekt.

Vanuit de lijn van de moeder, de vrouwenlijn, wordt regelmatig veel ‘verdichte’, zware en vertroebelde energie doorgegeven. Ook rondom het moeder-zijn.

Als je als kind opgroeit, neem je in eerste instantie ‘waarheid’, normen en energie over van je omgeving, jouw gezin. Tot het moment dat je wakker wordt, ontwaakt, je los gaat maken uit het oude en je eigen waarheid gaat vormen.

Diepe sporen rondom thema moeder-zijn

Rondom het thema moeder-zijn liggen nog veel oude programmeringen opgeslagen. Met diepe sporen, gelegd door vele vrouwen èn mannen voor ons. Ondanks al het innerlijke werk dat wij hebben verricht, dragen wij hier nog meer van mee, dan wij ons vaak bewust zijn.

Het idee eerst voor anderen te moeten zorgen, meegaand en flexibel moeten zijn, een goede moeder willen zijn, denken altijd beschikbaar te moeten zijn, je best doen, teveel geven, je grenzen over laten gaan, gevoelens van onzekerheid, slachtofferschap en schuld zijn thema's die elke gevoelige moeder wel kent. Deze patronen dienen zich telkens weer aan, op steeds diepere lagen.

Doorbreken van oude patronen

We leven in een tijd waarin alle oude waarheden en patronen in ons bewustzijn komen. Steeds meer zien wij door de sluiers heen en krijgen de mogelijkheid door onze eigen ogen te kijken, vanuit verbinding met een hogere waarheid en een ruimer bewustzijn.

Ook de oude energie die nog verbonden is aan moeder-zijn, energie die ons beperkt, klein en gevangen houdt, en die diep in onze cellen en energie ligt opgeslagen, mag worden opgeruimd. We mogen loskomen uit de oude patronen. Alles wat ons niet langer dient en wat niet past binnen onze hogere waarheid, mag worden losgelaten.

Doorbreken slachtofferenergie

Wat hier het meest tricky is, is de slachtofferenergie. Die maakt dat je snel teruggrijpt naar: “Ik kan het niet. Het is zo moeilijk. Ik heb het zo zwaar. Ik heb al zo veel gedaan. Ik ben zo moe. Er is mij zoveel onrecht aangedaan.” Je kent dat vast wel bij vrouwen in je omgeving en ook in jezelf. Slachtofferenergie is je slachtoffer voelen van de omstandigheden, je omgeving verantwoordelijk maken voor wat jij voelt en je niet bij machte voelen om iets te veranderen.

Het is tijd om je bewustzijn op deze slachtofferenergie te vergoten. Door er niet meer in te gaan, je te realiseren dat het gewoon een energie is die jij met je meedraagt, maar dat het niet is wie jij bent, kan je je los gaan maken en weer in je eigen kracht komen.

Al dat losmaken en doorbreken gaat stapje voor stapje, steeds een laagje dieper. Het is een proces waar we geduld mee mogen hebben.

Bewustzijn is de basis van alle groei

Het is voor mij mooi om te merken dat simpelweg doordat dit thema in mijn aandacht is, ik dit artikel schrijf en de healing aan het voorbereiden ben, er iets is veranderd in mijn energie. Ik ervaar meer licht als moeder, het contact met mijn dochters is veranderd en ik voel weer kracht en vertrouwen dat ik ook in deze situatie mijn lessen kan leren en kan groeien.

Moeder in de nieuwe tijd

 

Door het loslaten van het oude, komt er ruimte om nieuwe wegen te ontdekken èn bewandelen als moeder. Nieuwe waarheden en energie rondom moeder-zijn mogen geactiveerd worden. Waarheden met een ruimer bewustzijn en meer licht, liefde, ruimte, vrijheid en vertrouwen bevattend.

In de nieuwe tijd mogen we onszelf zijn, met al ons licht, ook als moeder!

Samen ontdekken we, gewoon door het te doen, wat dit inhoudt en betekent.

Groepshealing op afstand ‘Verlicht je Moeder-Zijn’

Vrijdag 5 april 19:30 uur


Wil jij ook oude energie rondom moeder-zijn loslaten en samen de energie van een moeder – in  - de - nieuwe – tijd neerzetten?

 Welke oude energie rondom het moederschap, in jou / jouw familie, wil jij loslaten?

 Welke energie, woorden en waarheid zijn voor jou meer passend als gevoelige lichtwerker- moeder in de nieuwe tijd?

In het facebookbericht bij deze blog kan je dit delen. Het zal worden gebruikt als inspiratie voor de healing.

Ben jij een man, of een vrouw maar geen moeder, en wil jij de moeders in jouw omgeving of het collectieve veld steunen bij het opruimen van de oude energie? Of herken je je in de oude moeder-energie in jezelf in relatie tot andere mensen?

Ook jij bent van harte welkom om mee te doen.

Je kan vanaf je eigen fijne plek, jouw huis, deelnemen aan deze healing

De investering in jezelf bedraagt € 20,-

De healing wordt verzorgd door Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Nieuwetijdsbegeleider, Lichtwerker en Pionier in BewustZijn. 


Wil je deelnemen aan deze healing?

Druk dan op de knop hieronder. Je komt dan eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je klikt op de knop 'betaling bevestigen' , dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'aanmelden'. Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing.

Je kan je aanmelden tot vrijdag 5 april om 19.30 uur. Ben je te laat met aanmelden om nog mee te kunnen doen met de healing, maar wil je wel graag de audio opname van de healing ontvangen? Meld je dan aan zoals hierboven beschreven en je ontvangt vanzelf de mail met de link naar de audio opname in je mailbox.

 

 


Dit zijn ervaringen van deelnemers aan eerdere healings

 "De healing van het familiekarma heeft mij zoveel gebracht. Ik heb ze nadien nog eens beluisterd en merk dat het dan nog veel doet met mij. Vooral in de relatie met m’n moeder. Hartelijk dank voor dit mooie werk."

 "Dank je wel voor deze prachtige, mooie healing en jouw fijne begeleiding hierin. Er mocht zoveel loskomen en transformeren! Echt heel bijzonder hoeveel lichter en ruimer het voelde na de healing."

 "Wat een fantastische healing. Ben er beduusd van. Zo heftig en helend. Ik straal er gewoon helemaal van. De zware energie stroomde echt mijn lichaam uit. Ik voelde mijn benen stromen en de zwaarte echt een soort van los trillen rondom mijn romp en bekken." 

 "Dank je wel voor deze healing, er is heel veel van mij afgevallen. Echt super deze verlichting."

 "Ik heb deze healing twee dagen later gedaan en dacht in eerste instantie dat het dus dan wel ‘niet’ of anders zou werken. Niets is minder waar, het was juist een krachtige healing. Zo zie je maar weer: er is geen tijd en afstand in dit lichtveld!"

 "Dit was voor mij de eerste keer dat ik een online healing meemaakte. Het was een prachtige, kalmerende ervaring. En ik zit middenin een grote crisis, dus was het heel erg welkom."

 "Ik heb nu een aantal keren meegedaan met een healing en iedere keer is het zeer helpend in mijn bewustwordingsproces.”

Hoe gaat de healing?

Vrijdag 5 april maakt Lea een audio opname speciaal voor deze healing. Tussen 17 en 18 ontvang je deze in een mail als mp3 bestand met daarbij verdere uitleg over het verloop van de healing. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

Op vrijdag 5 april om 19.30 uur luisteren we allemaal tegelijk de opname. Lea stemt zich opnieuw af en ondersteunt en geleidt de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. In elke opname zit helende energie. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil (dan wel even opslaan op je computer). 


Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Gratis webinar Christusbewustzijn  Janosh

 Vrijdag 10 april om 21:00 uur  Thuis op je eigen fijne plek  Gratis

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe consults


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland