Wees dankbaar voor wat je al hebt. Dan zet jezelf open om te ontvangen | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

In de stroom, dat is waar je leven op zijn best is. In de stroom naar je bestemmingen. Naar je dromen. Ze voelen zo dichtbij. Omdat je er elke dag een stukje dichter naar toe aan het varen bent.

Vergeet wat er nog niet is. Focus je op wat er wel al is.

Wees dankbaar voor wat je al hebt. En omring jezelf met zelf liefde.

Soms krijg je niet altijd wat je wilde. Dan krijg je een les. Om je voor te bereiden op waar je zo naar verlangt.

Tijd om je licht te schijnen wat we vieren met kerstmis. De tijd dat het licht weer terug keert. Tijd om ons leven te verlichten. Om eens aan onszelf te denken.

Meer me-time omdat je zo tot rust komt. Zo weer kracht op bouwt voor het nieuwe jaar. Die al begonnen is. Maar nog niet op volle sterkte is. We zitten nog in winterstand, maar spoedig in lente stand. Of je doet wat voor een ander. We zijn tenslotte met elkaar op zijn sterkst.

Vergeet de duisternis. De duisternis is een illusie. Ze hebben alleen hun licht nog niet aangezet. Ze verlangen zo naar jouw liefde. Geef maar eens wat liefde. Lekker dansen op die muziek. En het beste uit elkaar halen.

Vergeet je gelijk te halen. Het gaat erom dat je het meeste plezier hebt. Dat je een meester bent. Betekend niet dat je altijd gelijk hoort te halen.

Het gaat erom dat je het goede voorbeeld geeft. Ja dat is nog weleens vermoeiend. Niemand zei dat het makkelijk is. En een normaal leven vind je maar saai. Vandaar dat het soms zo stormachtig is voor je. Daar is de uitdaging waar je om gevraagd hebt.

Verbind je met je familie. We zijn diegene die de weg laten zien. Maar dan hoor je er wel mee te verbinden. Je kunt de duisternis eruit filteren. Zodat je niet negatief beïnvloed wordt en je lekker jezelf kunt blijven.

Je kunt moe zijn van al de verandering en dat is oké. Je bent al perfect zoals je bent. Je hebt wellicht nog wat duistere kantjes. Die nog wat licht nodig hebben. En een vitamine D tekort met het donkere weer. Zou zeggen, boek een vlucht naar de zon als je kan.

2019 draait om plezier maken. Dat in combinatie met te scheppen waar jij naar verlangt. Full disclosure van jezelf is in 2018 al geweest. Je merkt het aan de mensen. Soms ben je er te ver in gegaan. Andere mogen ook hun verhaal aan jou vertellen.

En daarnaast zijn daden beter dan woorden. Je kunt mooie verhalen vertellen. Maar kun je ook iets in realiteit brengen. Dat is down to earth en dat is prima.

Want we zijn goed met onze handen. Met de stroom te gebruiken. Kan de magie in ons leven komen. Ons leven betoverend en goed maken. De wereld verlichten en een betere plek maken. Het begint met jezelf. En daarnaast met mensen te verbinden. Want met elkaar doen we het. En dan is het ook nog makkelijker en gezelliger.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland