Is het pad van de Lichtwerker onverlicht? Femke Warmenhoven | Lichtwerkers Nederland

Lichtwerkers zijn vaak bang voor hun eigen licht, niet voor het donker waar ze hun hele leven al in je leven.

Realiseer je je al dat je met een bijzonder doel op Aarde bent? En dat is het schijnen van je licht. Hoe ironisch is het dat we nu juist daar bang voor zijn.

Lichtwerkers zijn vaak onzichtbaar en wachten massaal op het SIGNAAL….

(note: signalen van buitenaf komen vaak achteraf als bevestiging op de keuze die je hebt gemaakt. Het is het signaal van binnenuit die je altijd in vertrouwen kunt volgen, ook al vind je het super spannend.)

Lichtwerkers zijn zeer gevoelige en onzekere mensen en laten zich nog meer tegenhouden door angst, twijfel en weerstand.


Lichtwerkers vertellen zichzelf dat ze niet geschikt zijn en dat andere beter zijn.

Lichtwerkers zijn zo goed in het ontkennen van hun eigen lichtkracht. Lichtwerkers zijn zo goed in zichzelf ten gronde richten en hun kracht tegen hun zelf gebruiken tot dat ze wakker worden.

Tot dat ze zich herinneren dat jezelf in het donker plaatsen niet het doel op Aarde is. Dit is het innerlijk signaal om je licht te gaan openen en te delen met de wereld. Dit is een proces, wat je niet in 1 jaar doet.

Het openen van je bewustzijn, transformeren, ascenderen is een leven lang kiezen voor het vrij maken van de limitaties. Zodat vrij komt, wie jij werkelijk bent. Je bent niet je gedachten en als dit kwartje valt dan kun je je losmaken van je gedachten die je naar beneden drukken en vastzetten in zwaarte. En levenslang klinkt zo…zwaar maar levenslang vrij zijn, dat is wat je taak als lichtwerker is. Jezelf bevrijden van alle limitaties die jij jezelf hebt aangepraat een aangenomen als waarheid. Alles wat je transformeert is de bedoeling dat je het deelt met de wereld in alle creatieve vormen die je maar kunt bedenken.

En je hoeft het niet alleen te doen JUIST NIET ALLEEN

 

 je hebt de verbinding met de Bron – het Universum

 je bezit eeuwenoude kennis opgeslagen in je wezen (geef het toestemming om het vrij te laten komen)

 je hebt meerdere Lichtwezens die klaar staan om je te assisteren

Je verbinding met het Universum, je innerlijke Bron en de lichtwezens is de meest belangrijke tool van de lichtwerker. Zonder deze verbinding blijf je dolen in het donker en doelloos door het leven gaan. Ben jij een lichtbrenger, lichtwerker, healer, coach, reader, genezer, creatief therapeut of ben je werkzaam in de dienstverlening of zorg? Hoeveel licht deel jij nu al, ook al ben je er nog niet bewust van.

Na al het innerlijke werk dat je verricht hebt in de afgelopen jaren, waar inderdaad geen einde aan leek te komen, is er eindelijk die ruimte. De ruimte om je leven bewust te gaan creëren vanuit alignment. 2019 nodigt je uit om je leven te gaan bekijken vanuit een nieuw blik, een nieuw bewustzijn, een nieuwe manier van denken en voelen. Alles overeenkomstig met wie jij werkelijk bent, je spirituele talenten en gaves.

 

Leven in Alignment, is leven in één verbinding met de Bron en de creatie laten stromen door jou heen. Jij bent een creator en 2019 wordt een heel erg creatief jaar waar het de bedoeling is om voor veel lichtbrengers zichtbaar te worden. Ga andere mensen helpen met jouw licht zoals alleen jij dat kan, dit is het signaal. Een bevestiging wat jij al die tijd al van binnen voelt. Al het voorwerk wat je de afgelopen jaren hebt gedaan is de basis waarop je nu verder kan groeien.

Maak nog even in de laatste dagen van 2018 de tijd om je plannen voor 2019 neer te gaan zetten. Sluit je ogen, open je voor de oneindige mogelijkheden en verbind je hogere zelf met de Bron. Stel de vragen en schrijf direct op wat je er binnen komt.

 

Welke 5 plannen mag jij tot uitvoer gaan brengen?

 Welke thema’s van innerlijke groei mag je gaan meesteren?

 Welke lichtwezens willen met je samenwerken?

 Hoe kan ik meer rust in mijzelf en mijn relaties brengen?

 Hoe mag je zichtbaar worden in 2019?

 Hoe mag je dienstbaar zijn in 2019?

 

Vertrouw op de ingevingen die je krijgt, laad jezelf de komende dagen op en ga tot actie over als je de energie voelt stromen. De wereld heeft lichtbrengers nodig om te ontwaken! Fijne dagen en veel plezier met het verspreiden van je licht!

 

Liefs Femke

www.dehelderebron.nl

Maanspecial ★ Channeling ARJUN ★ Zaterdag 27 februari 20:00 uur


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 
Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland