Laat de hemel je maar raken | Mieke Vulink | Lichtwerkers Nederland

Onderstaande woorden kwamen binnen na de voorbereiding voor de Kerst Inkeer.

De ondergaande zon kleurde de hemel roze en ik 'moest' gewoon naar buiten. Daar begreep ik dat de hemelse sluiers als vanzelf nog verder open zullen gaan in deze Adventstijd... Dat hebben we aan alle toewijding en ons innerlijke werk te danken .

 

Laat de hemel je maar raken

God in jou is nu aan zet

Wat je kon heb je gedaan

in je werk, rust en gebed

Doe geen moeite, 't was genoeg

't oude stierf, want het was klaar

't Nieuwe zal nu tot je komen

zonder angst, zonder gevaar

Echte geschenken voor je ziel

stromen uit een hogere wil

Onschendbaar, eeuwig levend

met een heiligheid, zo stil

Ware liefde is hand in hand

met God's waarheid ingedaald

Iedere glimlach die nu volgt 

is door Engelen ingestraald

Stap maar in de Nieuwe Wereld

kijk niet om, het is voorbij

Laat je hart in vol vertrouwen

nu maar rusten, diep in Mij

 


Het is voor veel mensen nog steeds een hectische tijd, met allerlei verplichtingen rondom de afsluiting van een (werk-)jaar en de naderende Kerstdagen. Dit is juist een tijd waarin we minder energie hebben. De natuur toont ons hoe ze zich naar binnen heeft getrokken; hoe ze in de donkerte tot rust komt zodat het oude kan afsterven en het nieuwe kan rijpen. 

Eigenlijk nodigt deze tijd ons uit om vaker 'Nee' te zeggen...

Geniet van ieder fijn moment. Geef je over aan het 'niets hoeven'. Probeer vrede te sluiten met alles wat je graag had willen ontvangen en toch niet hebt gekregen; zie dat het er gewoon nog niet KON zijn. Voel hoe veel ruimte het geeft als je alle verwachtingen naar de toekomst los laat. Zelf-liefde is ook jezelf toestaan om te rusten in wie jij nu bent, en dankbaar te zijn voor wat er in jouw leven ten goede veranderd is.

Tijdens het afgelopen jaar hebben we met vele duizenden Lichtdragers hele grote stappen gezet, die ons naar hogere vormen van liefde en leven geleid hebben. Trap niet in de oude valkuil van de onrust en van het gevoel dat het 'nog beter moet'. Dat is nog een restant van je oude, persoonlijke wil. Ware, goddelijke leiding die op jouw persoonlijke weg is afgestemd komt vanuit onvoorwaardelijke liefde en overgave. Deze twee zielskwaliteiten brengen herstel van het diepgewortelde geloof dat we werkelijk kunnen vertrouwen op onze verbindingen met ons eigen IK BEN, met de Lichtwereld en met elkaar.

 

Het doet goed om je verbinding met anderen te beseffen. We hebben allemaal zó veel alleen, op eigen krachten gedaan. Dat was ook nodig om ons uit oude vormen van afhankelijkheid te halen, en het vertrouwen terug te geven in ons eigen Meesterschap. Maar, hoe alleen het soms ook voelde of voelt; velen uit jouw Zielenfamilie bewandelen een soortgelijke weg. Jouw verbinding met hen zal steeds duidelijker worden. Het zijn de verbindingen die alle aardse verplichtingen, verwachtingen en duale oordelen achter zich kunnen laten. En ook al ben je niet fysiek bij elkaar, toch groei je samen, in onvoorwaardelijke Liefde.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.