21 december. De Solstice, de terugkeer van de zon | Martha Krul | Lichtwerkers Nederland

Licht en liefde

Zo mooi dit contrast in die donkere dagen. Voel je dat licht? Het is zo anders dan andere jaren.

Wij zitten in de lange donkere periode van het jaar.

21 december, de Solstice, de terugkeer van de zon.

Geen jaar zijn wij zo intens naar het licht getrokken als dit jaar.

Wij zien dat de avonden lang zijn. Kaarsen branden volop. Maar het licht in onszelf daar worden wij telkens naar toe getrokken.

Je voelt het.

Er is een blijdschap in onze harten. Die blijdschap brengt ons terug naar ons innerlijke kind. Wij voelen weer die verwondering. De verwondering over de veranderingen in onszelf. Wij delen dit met elkaar en zodoende wordt het nog meer versterkt.

Alles dat je deelt vermeerdert. Zo werkt het. Uitersten stimuleren elkaar. Zo in ons zelf, maar ook in de wereld.

Er komt meer licht, liefde, verbondenheid, blijdschap, delen van goederen etc. Ook het duister laat van zich spreken. Dat is een wezenlijk onderdeel van de verandering op aarde.

Door je eigen licht en blijheid zo intens te voelen, ga je anders in die transformatie van het duister staan. Je voelt verdriet, maar je eigen licht is zo sterk dat het jou door dat zware gevoel van het duister kan heen halen. Het is alsof een sterke hand je steeds opvangt wanneer je dreigt te vallen…. Het is niet alsof. Het is zo.

JIJ hebt zo hard gewerkt dat je hart open is gegaan. Je hebt de verbinding met het grote universum gelegd. Het universum is vol van mooie lichtende energie en die werken net zo hard als wij om dat licht permanent op aarde te krijgen. Wij hebben een samenwerkingsverband. Dat zijn wij lang, heel lang geleden samen aangegaan. Maar nu is jouw eigen licht zo sterk dat je het niet meer hoeft te geloven….. je WEET het en je VOELT het. Dat geeft kracht en vertrouwen. Dat geeft die blijheid die je voelt.

De verbinding met thuis is hersteld, zoals die altijd is geweest, maar door het duister werd overschaduwd. Dit is nu voorbij. Wij kunnen weer bij ons eigen licht en die verbinding is weer open. Ga hiervan genieten. Voel ieder moment dat licht en die warmte en weet dan dat je nooit meer alleen zal zijn.

Namasté 

Martha Krul
https://spiritualroseofsilence.blogspot.com

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland