Door mijzelf als eerste alle Liefde van de wereld te geven , help ik anderen te helen | Avalon | Lichtwerkers Nederland

Lieve Ziel,

Ik weet dat jij niet altijd overtuigd bent van jouw eigen-waarde, weet dat jouw Ziel met een belangrijke reden is teruggekomen naar de Aarde. Jij bent één van de Zielen die is uitverkoren, één van de Zielen die tot de groep van Lichtwerkers behoren.

De Lichtwerkers die met hun verhoogde BewustZijn al bij hun lichte(re) energie zijn teruggekomen, zorgen voor het verhogen van het BewustZijn van degenen die nog in een roes leven en maar niet wakker worden uit hun dromen.

Met jouw BewustZijn zorg jij ervoor dat vele Zielen wakker raken. Jouw unieke energiefrequentie zal deze Zielen weer een beetje meer heel maken. Weet dat jij een unieke missie hebt hier op Aarde,

lieve Ziel, jouw aanwezigheid en terugkomst bij jouw Licht is van ongekende waarde. 


Heel jouw energie. Dat hoef jij niet alleen te doen, dat doen wij als Lichtwerkers samen.  Iedere Lichtwerker die ontwaakt is kan de ups and downs in het helingsproces beamen. Jij staat er nooit alleen voor, jij kunt altijd op jouw mede-Lichtwerkers bouwen. Daar kun jij hoe dan ook altijd op vertrouwen.

Lieve Ziel, heel jouw energie. Laat het maar omhoog komen alles wat vastzit in jouw diepere lagen van jouw onderbewustzijn. Het wil eruit, laat het maar los alle beperkende overtuigingen en jouw hartenpijn. Door jouzelf met jouw onderbewustzijn te confronteren, zul jij als Ziel weer een deel van jouw lessen leren. Waarna jij meer heel zult raken en dichter bij jouw unieke missie en bij jouw Spirit, zult komen. En daarmee ook het leven waarvan jij altijd al hebt doen dromen. Want wanneer wij iets kunnen dromen bevindt het zich al in ons veld. Het wachten is alleen op dat wij verbinding maken met ons Hart en onze Spirit, die ons vanzelf de weg vertelt.

Lieve Ziel, zorg ervoor dat jij het jouzelf zo makkelijk mogelijk doet maken, jij hoeft alleen maar terug bij jouw Ware Zelf te geraken. 

Lieve Ziel, raak deze herfst- en wintertijd, maar zoveel mogelijk van jouw beperkende overtuigingen kwijt. Jij bent Goud waard, geloof dat maar. Jouzelf op minder waarde schatten is nu klaar. Spreek het maar uit: IK BEN GOUD WAARD VOOR MIJZELF EN VOOR ANDEREN. En het mooie ervan is: jij hoeft daar helemaal niets voor aan jouzelf te veranderen. Jij bent al goed, genoeg en geliefd, precies zoals jij al bent, jij bent Liefde, jij bent Licht. Het is oké lieve Ziel, houd jouw Hart maar niet langer dicht. De volgende tekst kun jij gebruiken om jouw Eigenwaarde mee te helpen helen. Wanneer jij dan weer vol van Liefde bent en gevuld met de energie van Eigenwaarde, wacht de wereld op jou om het met haar te delen. 

Lees het HARDOP, dat versterkt de kracht en de werking.

Ga er goed rechtop voor zitten, misschien met een kop thee. Tijd voor jouw Eigenwaarde-versterking!!

  “Ik deel mijn Liefde met eenieder die dat wil ontvangen.  Mijn Licht en Liefde verspreiden is mijn grootste hartverlangen.

Ik heb genoeg Liefde voor mijzelf en genoeg Liefde om met anderen te delen. Door mijzelf als eerste alle Liefde van de wereld te geven help ik anderen te helen. De Liefde en het Licht in mij kan zich dan versterken, waarop ik veel beter met mijn Licht kan werken. Want vanuit een volle emmer kan ik veel beter geven, waarop ik anderen een stap verder kan helpen in dit prachtige leven.  Ik vul eerst mijzelf op met Liefde en Licht zodat mijn energie kan helen, waarop ik mijn overvloed aan levensenergie met de wereld kan gaan delen. Pas wanneer ik zelf genoeg heb zal ik niet meer in tekorten leven. Pas wanneer ik zelf genoeg heb kan ik onbeperkt Liefde weggeven”.

Lieve Ziel, de tijd voor jou is NU om jouw Eigen Kracht en Eigenwaarde te gaan helen, de wereld kan niet wachten totdat jij jouw kracht, Licht en Liefde met haar doet delen.

Vind jouw Spirit.

Liefs,

Avalon 
www.vindjouwspirit.nl

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland