2018 was het innerlijke werk. Terwijl 2019 je dromen realiteit gaan worden | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

Je bent tot jezelf gekomen. Je eigen lichtpunt geworden. Je licht in je branding. Je hebt jezelf gered of tot leven gewekt. Dit slechts het begin. Zo voelt het heel de tijd.

Het goddelijk in onszelf zou her ontdekt worden.

Dit zijn de shift jaren voor de mensheid. Nee we hebben het nog niet gehad. We mogen nog bouwen aan onze doelen. Je stem laten horen. Jezelf laten zien zodat je gezien wordt.

Het wordt nog wat donkerder. Nog meer chaos zodat we zelf meester worden. Niet meer de overheid bepaald dat een voertuig niet meer mag door een ongeluk. Niet meer een dokter die zegt dat je ziek bent. Terwijl je beter voelt. Niet meer werken voor die baas. Voor die baan waar je eigenlijk geen zin meer in hebt. Geen slachtoffer meer maar een schepper. Een meester over je eigen leven.

Je voelt al waar je heen gaat. Je kunt niet wachten. Wil alles nu ontplooien. Heerlijk doen wat allemaal al kan. En je zult ver reiken. Niks stopt ons meer. Licht is niet meer te controleren. Zoals Davy zei er is al meer licht aanwezig. En spoedig zal het ons allen bereiken.

Sommige mensen zullen verdwijnen omdat ze niet mee gaan met de transformatie. Er is geen top. Er is altijd wel wat meer te ontdekken.

Alles is er al. Alle ziektes zijn te bestrijden. Gewoon door te googlen. Mensen gaan zelf voor dokter spelen. Omdat de dokters meer kwakzalvers zijn. Eigenlijk is er niks veranderd sinds de middeleeuwen.

Alleen nu geen pestmasker maar een net dokters pak waar ze zich achter verschuilen. Hetzelfde met politiek. Dezelfde groepen alleen een andere kleur. Een ander pak. Maar slechts de belangen volgen van een kleine elite.

Wij volgen de belangen van ons hart. Eerst aan jezelf geven. Voor dat je de ander iets geeft. Het gaat erom dat jij gelukkig bent.

Je hoeft niet alleen maar te bouwen. Maar mag ook genieten van je reis. Het kan trouwens allebei. Dat het nog niet zichtbaar is betekend niet dat het onmogelijk is. Het komt in stukjes. En als je het niet verwacht. Want dan sta je het meeste open voor verandering.

Genieten van de laatste dagen. De winter maakt ons rustig. Terwijl we onrustig zijn. Wachten tot de verandering. Terwijl die al gebeurt is.

Alleen is 2019 een jaar waarin we het zichtbaar gaan maken. Niet alleen maar meer mooie woorden. Of mooie spreuken op een shirt. Nee het is zichtbaar. We maken het onze realiteit.

Welvarend en in overvloed. En ook nog gezien worden in je talenten. Man dat gaat volgend jaar gebeuren. De rest kun je vergeten. Want dat hoeft niet in je realiteit. Zo blijft het negatieve mooi uit jouw leven.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland