Waarom krijgen wij kinderen? | Avalon | Lichtwerkers Nederland

Om van het kind liefde te ontvangen en liefde aan ons kind te geven. Via het kind als extern kanaal tappen wij liefde uit de Universele stroom af. Uit de Universele stroom van energie, want Liefde is energie.

Want als het kind niet doet wat wij willen, zoals wanneer het kind niet luistert, of regels die wij als ouder hebben gemaakt niet opvolgt, wij het kind wat minder lief vinden en boos worden of geërgerd reageren.

Waarom raken wij geërgerd? Omdat het kind ons niet GEEFT wat wij vragen. Het kind geeft ons niet de aandacht (de energie) die wij hebben opgeëist van het kind door onze regels aan ons kind op te leggen. “Als jij jou zo en zo gedraagt dan verdien je liefde”.

Wauw...

En weet je. Ouders kunnen hier niets aan doen, want zij zijn zelf niet heel. Zij hebben niet geleerd wat onvoorwaardelijke liefde is. Zij hebben niet geleerd dat het kind gewoon mag zijn wie het wil zijn en mag doen wat het wil doen, op basis van de innerlijke wijsheid van het kind (natuurlijk binnen bepaalde kaders wanneer het kind nog heel jong is).

Ouders eisen aandacht op. Ze eisen energie op. Ze eisen Liefde op van hun kind.

Jouw kind is er niet om jou te GEVEN waar jij in jouw angst schiet dat jij tekortkomt. Ook jouw vrienden zijn daar niet voor, ook jouw ouders niet, ook jouw partner niet, ook eten niet, ook jouw spullen niet.

Jij behoort JOUZELF te GEVEN. Door telkens weer jouw hart open te stellen en de Universele stroom van de Liefde in jouw veld uit te nodigen. Door jouw Eigen Kracht te versterken zodat jij op EIGEN KRACHT de levensenergie en de Liefde “af kunt tappen”.

Houd op met anderen verantwoordelijk te houden voor jouw Liefde en Geluk. Stap uit jouw slachtofferrol en OWN IT. Versterk jouw Eigen Kracht met de Universele stroom, niet met dat van een ander!

Avalon
www.vindjouwspirit.nl

 Foto: Speciale dank aan wonderkindje Daan en moeder Sandra Haasnoot

 

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland