Patronen die ooit nodig waren om te overleven worden ontkracht: ik ben vrij van mij | Juno Burger | Lichtwerkers Nederland

Waar bewustzijn en compassie samenkomen is een moment buiten tijd en ruimte waar het leven kan worden gezien en ervaren zoals het altijd is; onpersoonlijk, grenzeloos en zonder doel. Dit is de ingang naar het compassievolle hart waar je een ruimte aantreft zonder tegenstellingen. Hier is alles nog intact, open en alle facetten van het leven worden met gelijkwaardigheid ervaren en volledig omarmd.

De spanning die je als mens opbouwt door je leven persoonlijk te nemen, te willen begrijpen en beheersen valt hier weg. Patronen die ooit nodig waren om te overleven worden ontkracht en verliezen hun grip op je.

Wat je je nu realiseert is dat je nooit last had van wat je ervoer maar van hoe je bewust en onbewust geprogrammeerd was om hier mee om te gaan.

Door alles rondom wie je nu gelooft dat je bent helder te zien, bewust te ervaren en compassievol te omarmen, ontmantel je je geconditioneerde persoonlijkheid. Hierdoor is er steeds minder van 'jou' en steeds meer van het leven. Wat zich daaronder vandaan ontvouwt is je unieke blauwdruk, datgene wat je altijd al was zonder al je drama.

Dit is de heling, de heelheid, waar je naar op zoek was. Je valt steeds meer samen met het leven zelf in plaats van ertegen in verzet te zijn, er over te oordelen of het te ontkennen. En daarmee gaat echte heling, verlichting en vrijheid niet over de afwezigheid van waar je ooit last van had maar over de afwezigheid van datgene wat ooit last had van het leven...

Juno Burger
www.junoburger.com

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland