December een maand met een heel andere energie | Martha Krul | Lichtwerkers Nederland

Toch is het mooi om te zien hoe wij in deze decembermaand heel anders functioneren dan in die hele warme, hete zomermaanden. Sta je daar wel eens bij stil?

In die zomermaanden treed je naar buiten. Je laat veel meer van jezelf zien.

Je draagt veel minder kleding. Alles wordt gezien. Je leeft voornamelijk buiten.

Nu met deze donkere dagen van december, keer je naar binnen. Je bedekt je lichaam met dikke kleding, je laat naar buiten toe weinig van jezelf zien. Je kijkt ook veel meer naar binnen. Wij zijn veel meer op onszelf, terwijl wij zeker die ander niet kunnen missen. Want die feestdagen leggen onze emoties echt onder een vergrootglas. De pijnen die wij bij ons dragen, worden nu ook anders gevoeld dan in de zomer.

In de zomer vlieg je er letterlijk gemakkelijker even uit. Nu je meer binnen bent is er minder afleiding. De foto’s en verhalen in tijdschriften belichten het “gezellig” samenzijn met de feestdagen. Maar voor lang niet iedereen zijn dat gezellige, laat staan gemakkelijke dagen. Dat voel je al in de aanloop naar die dagen. Niet iedereen waar wij van hielden is nog om ons heen.

De pijn wordt ook in dit licht uitvergroot. Die pijn kan niemand van je wegnemen. Probeer te zien wat je WEL hebt en richt je op de mooie kanten die in jou zijn. Je hebt zo hard aan jezelf gewerkt, dat jij jezelf niet kan vergelijken met de mens die JIJ vorig jaar was. Probeer daarom ook eens je heel anders op die feestdagen te richten.

Mediteer eens op die dagen en voel wat je misschien al wel jaren anders had willen doen. Misschien is het NU wel de tijd om het ook een helemaal anders te gaan doen. Laat vooral het LICHT en de LIEFDE voor jezelf stromen. Versterk die warmte met lekker dikke truien en vesten. Zorg goed voor jezelf. JIJ bent het licht en het stralende middelpunt. Dat is het belang van deze maand voor jou. JIJ bent een stralende ster geworden. Je mag nu ook dat naar buiten laten zien. De mensen zullen in verwondering naar je kijken.

Laat zien wie je bent. Laat zien hoe je veranderd bent. Omarm jezelf en zo kan je ook de liefde voor de ander toelaten. Die liefde komt dan misschien wel uit een heel onverwachte hoek…….

Heb het goed.

Namasté

Martha Krul
https://spiritualroseofsilence.blogspot.com

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.com



Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland