Het gaat spoken op aarde. Stormen van chaos om het oude te laten sterven | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

De vlam lijkt in de pan. Het spel van de eindtijd. Bevolking die zijn stem laat horen. De leeuw in actie. De onderdrukking die bot viert. Emoties die hoog oplopen. De eindiging van een tijdperk. Van de matrix. Van de illusie die ons gevangen hield. Maar ons ook zoveel geleerd heeft.

Zoveel tegenspelers. Zoveel ''eikels'' waarvan jij sterker werd. Nog wat meer in je kracht. Net zolang tot je al je kracht gaat omarmen.

Zoveel duister. Als motivatie om in je licht te blijven. Want de oude wereld is maar doods zonder hoop. En hoop willen we hebben. Licht want dat is je eigen paradijs.

Je paradijs is je licht wat zich manifesteert. Tot de mooiste bouwwerken. Niet laten afleiden door een instortend tijdperk. Maar bouw aan een nieuwe.

We hebben leeuwen nodig. Een voorbeeld zijn voor anderen. Gewoon door zichzelf te dienen. Want daarmee dien je de wereld.

Soms lijkt het je tegen te zitten. Retrograde’s om je nog sterker te maken. Stormen die je om laten waaien. Zodat je op de maximale kracht komt te zitten.

Oude delen die om je oren vliegen. Als de oude bladeren van een oude jij. Die niet meer bestaat. Maar waarvan nog glimpen zijn.

Focus je op de nieuwe jij. En zie hoe de oude jij sterft. En je wordt geboren in het paradijs. De wereld die we willen zien zit in onszelf.

Liefde voor alles en iedereen. Omdat we ons zo verbinden als mensheid. Allemaal apart aan ons eigen doel. Maar nooit afgescheiden door de liefde die ons verbind.

Alles lijkt zich voor je te ontvouwen. Dat ben jij zelf. Dat is jouw kracht. Jouw scheppende kracht. Als het zwaar wordt ben je nooit alleen.

Die dubbele getallen volgen je niet voor niks. Volg de betekenis ervan. En laat het in je voordeel gebruiken. Je wordt geholpen. En daar mag je best gebruik van maken.

Natuurlijk zal de oude wereld in storen. We zijn zelf de nieuw wereld orde. We zijn de wereld van morgen die we nu al bouwen.

Hoe meer licht er komt. Hoe harder het ''gevecht'' zal worden met de oude orde. Loslaten zullen ze. Alleen dan zal de dageraad aanbreken.

Maar wanneer het licht in je zit. Zit je al in de dageraad. Zit je al in de nieuwe tijd.

Vergeet de rest. Het vergaat spoedig. Met de stormen van chaos die komen. Die het oude weg laten waaien. En een nieuwe vruchtbare wereld zal laten ontstaan.

Alles waar we bang voor waren. Achter die muur. Zal ons diepste verlangen zitten. Zowel in onszelf. Als in de buiten wereld.

Wellicht mag je nog aan jezelf werken. Healen. De laatste healing van Lea van der Eem was goed. Ik kan nu weer huilen. Beter loslaten. Nog maar wat oude resten eruit. Zodat ik niet verdwaal in het oude. En optimaal van het nieuwe kan genieten.


Aan de wortels werken. Zodat de nieuwe zaadjes spoedig als een raket gaan. Cupido voel ik. Maar lijkt ver weg. Maar in de binnenwereld worden alle deuren geopend. Dus focus op jezelf en maak jezelf op zijn best. Zodat het universum jouw op zijn best laat uitbetalen.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland