Energienieuws | Lea van der Eem | Lichtwerkers Nederland

Pfoeh mensen, ook nu weer zijn het pittige energiedagen en -nachten.

Het vraagt tijd om al die binnengekomen nieuwe energie te verwerken.

Gezien vanuit de bron dragen wij steeds meer licht, maar voor ons lichaam kan het als zwaar en vermoeiend aanvoelen.

Ons lijf is niet aan deze energie met een hogere frequentie gewend en het is een flinke klus en vraagt tijd en ruimte om te kunnen integreren.

 

Je zal misschien merken dat je extra moe bent en behoefte hebt aan rust, stilte en uit de doe-stand komen (waar je vaak wel in wordt getrokken bij veel energie-instroom).

Deze rust is ook dringend nodig om de verbinding met jezelf weer te kunnen maken/verdiepen en de energie goed door te kunnen laten stromen.

 

Het energiewerk gaat ’s nachts gewoon door. Het kan zijn dat je vaker wakker bent of onrustiger slaapt. ’s Ochtend kan je het gevoel hebben niet uitgerust te zijn, ontzettend zwaar wakker te worden en moeite hebben met opstarten.

 

Er wordt veel zwaarte uit ons systeem gewerkt. Vooral in de borst-hartstreek wordt weer veel oud zeer losgelaten. Dit voelt aan als pijn/bedrukking/zwaarte. Veel mensen hebben ook extra pijn in nek-schouders-armen-rug.

 

Laat het maar gewoon toe, laat je weerstand zoveel mogelijk gaan. Je hoeft het allemaal niet te begrijpen, kunnen verklaren of oplossen.

Het is onze taak om al die energie zoveel mogelijk te ontvangen en te aarden met ons lichaam

 

Blijf zoveel als je maar kan aanwezig in je lichaam en ontspan zoveel als voor jou mogelijk is. Je mag de rust en ruimte nemen waar jij behoefte aan hebt. Ook is bewust en dieper ademen goed voor je. Je mag gebruik maken van je ademruimte. Dit ondersteunt de afvoer van het oude en de doorstroming en integratie/aarding van de nieuwe energieën.

 

Wil je begeleiding bij dit proces?

Komende zondag 16 december om 10 uur is de laatste afstandshealing "Aarden van de actuele nieuwetijdsenergie" van dit jaar

 

Elke healing is gericht op zelf ervaren in je lijf en brengt jou dieper in je lichaam, zodat jij daar de helende energieën kan ontvangen en aarden. Daarbij leer en integreer je spirituele nieuwetijdslessen. Je leert om te gaan met energie en gevoelens die jij in jezelf tegenkomt tijdens jouw proces van transformatie.

 

De healings zijn zo dat ze je altijd verder op jouw pad en dieper in jezelf brengen. Ze laten jouw bewustzijn groeien,  verdiepen de verbinding met jezelf en aarden jouw licht en wezensenergie. 

 

 

Er hebben al veel mensen aan deze healings deelgenomen. Iedere ervaring is uniek, maar de healings worden vaak als krachtig en diepgaand ervaren.


De healing ontvang je op afstand, fijn vanaf je eigen stoel. Voor de healing wordt kort van te voren een audio opname gemaakt die je tijdens de healing luistert. Je wordt door Lea's stem begeleid en hoort waar je je aandacht tijdens de healing kan richten. Tegelijkertijd ben je vrij om te volgen wat er in jou wil gebeuren.


De audio opname kan je ook naderhand nog zo vaak beluisteren als je wil. Veel mensen vinden het fijn om de opnames regelmatig terug te luisteren en merken dat dezelfde opname hen telkens een laag dieper brengt.

De healings begeleiden jou bij het opruimen van het oude, van alles wat jou niet meer dient. Er worden diepe lagen aangeraakt, waardoor oude opgeslagen energieën, patronen, gedachten en gevoelens verder kunnen worden losgelaten.

De healings brengen jou energie van de nieuwe tijd. Dat is energie die resoneert met woorden als licht, liefde, vrijheid, ruimte, innerlijke wijsheid, vertrouwen en overvloed.

 Afstandshealing 

{ Het aarden van de actuele nieuwetijdsenergie }

Zondag 16 december 10.00 uur
Je liefdevolle bijdrage is € 10,-

Deze healing wordt gegeven door Lea van der Eem

Je meldt je aan door € 10,- over te maken op rekeningnummer NL78 INGB 0002957407 t.n.v. Helder BewustZijn o.v.v. 'Nieuwetijdsenergie’. Vermeld ook duidelijk je naam of e-mailadres zodat ik je betaling kan koppelen aan je aanmelding.

Daarna vul je je email en naam in en druk je op de knop 'aanmelden'. Vervolgens ontvang je een mail in je mailbox waarin je je deelname nog dient te bevestigen. Daarna wordt je automatisch toegevoegd aan de deelnemerslijst en ontvang je nog een bevestigingsmail met aanvullende informatie.

Aanmelden afstandshealing 16 december

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.comLichtactivatie Afronden 2020 Openen 2021 ( 12 - 12 )Lichtactivatie
De energie van 2021 AAN ( 10-01 )Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland