De verandering omarmen of weerstand bieden aan de verandering | Fran Tielemans | Lichtwerkers Nederland

In deze maand met een sterke veranderings-energie zie je twee duidelijke tendensen.

 Wie verandering omarmt - niet zomaar verandering om de verandering, maar diep doorvoelde afgelijnde noodzakelijke verandering, neemt innerlijk en stilaan ook uiterlijk toch wel belangrijke stappen. Je ziet bij hen een openheid, een bereidheid om oude patronen los te laten en de dingen anders te gaan bekijken én aanpakken. Je ziet ook dat het hen goed doet, je ziet vreugde, tevredenheid en rust.

 Wie weerstand biedt aan verandering, vast blijft zitten in oude patronen, gewoonten of situaties die niet goed meer zijn voor hem of haar, en niet bereid is om ook maar één splintertje verandering aan te brengen, krijgt het nu echt moeilijk. Het is alsof ze voortdurend tegen een muur aan worden gedrukt, met in hun rug de sterke energie van het Hoger Zelf, die steeds meer impulsen geeft tot bevrijding, eenvoud, helderheid en eenheid, en voor hen de muur van hun eigen zelf opgelegde beperkingen. Hoe heftiger de innerlijke strijd, hoe heftiger vaak ook de projectie naar de buitenwereld toe, waar men dan met de hakken in het zand gaat staan om oude standpunten en visies te 'verdedigen'. Je ziet de projectie hiervan goed in politieke situaties, in binnen- en buitenland. Er circuleert veel woede en frustratie. Probeer het daarom in deze tijden in jezelf zo rustig mogelijk te maken en te houden. Brand regelmatig jouw innerlijke kaarsje, voor jezelf en voor de wereld. Geniet van jouw eenvoud, helderheid en sereniteit, en doe een stap achteruit - de dingen zullen zich ontvouwen zoals ze zijn bedoeld, en jouw bijdrage is er een van ankering van stabiliteit, rust, liefde en vrede. Dat is de ware kerst, het volgen van je innerlijke ster.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.