De verandering omarmen of weerstand bieden aan de verandering | Fran Tielemans | Lichtwerkers Nederland

In deze maand met een sterke veranderings-energie zie je twee duidelijke tendensen.

 Wie verandering omarmt - niet zomaar verandering om de verandering, maar diep doorvoelde afgelijnde noodzakelijke verandering, neemt innerlijk en stilaan ook uiterlijk toch wel belangrijke stappen. Je ziet bij hen een openheid, een bereidheid om oude patronen los te laten en de dingen anders te gaan bekijken én aanpakken. Je ziet ook dat het hen goed doet, je ziet vreugde, tevredenheid en rust.

 Wie weerstand biedt aan verandering, vast blijft zitten in oude patronen, gewoonten of situaties die niet goed meer zijn voor hem of haar, en niet bereid is om ook maar één splintertje verandering aan te brengen, krijgt het nu echt moeilijk. Het is alsof ze voortdurend tegen een muur aan worden gedrukt, met in hun rug de sterke energie van het Hoger Zelf, die steeds meer impulsen geeft tot bevrijding, eenvoud, helderheid en eenheid, en voor hen de muur van hun eigen zelf opgelegde beperkingen. Hoe heftiger de innerlijke strijd, hoe heftiger vaak ook de projectie naar de buitenwereld toe, waar men dan met de hakken in het zand gaat staan om oude standpunten en visies te 'verdedigen'. Je ziet de projectie hiervan goed in politieke situaties, in binnen- en buitenland. Er circuleert veel woede en frustratie. Probeer het daarom in deze tijden in jezelf zo rustig mogelijk te maken en te houden. Brand regelmatig jouw innerlijke kaarsje, voor jezelf en voor de wereld. Geniet van jouw eenvoud, helderheid en sereniteit, en doe een stap achteruit - de dingen zullen zich ontvouwen zoals ze zijn bedoeld, en jouw bijdrage is er een van ankering van stabiliteit, rust, liefde en vrede. Dat is de ware kerst, het volgen van je innerlijke ster.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland