Energienieuws | Lea van der Eem | Lichtwerkers Nederland

De energie is de afgelopen dagen/weken weer intens geweest. Het lijkt of er nog veel oude energie van binnenuit naar buiten geduwd wordt. Oude energie zijn gevoelens en gedachten met een lagere trillingsfrequentie.

Onze eerste neiging is vaak nog steeds om ons hiertegen te verzetten. We willen die (niet fijne) gevoelens niet. Als vanzelf spannen we ons lichaam aan, sluiten ons af voor diepere gevoelens en vertrekken makkelijk met onze energie naar ons hoofd of buiten ons lichaam.

Op deze manier blokkeren we de energiestroom en houden we loslaten van het oude tegen.

Vanuit de energie van de nieuwe tijd is er een nieuwe manier van omgaan met gevoelens beschikbaar.

De oude energie komt namelijk in ons bewustzijn en daarmee in ons gevoel, omdat het is losgemaakt uit diepere lagen in het energiesysteem. Daardoor kan het afgevoerd en opgeruimd worden. Dit kan alleen als jij je lichaam en je energiekanalen zo open mogelijk houdt. Misschien heb je de afgelopen tijd al ontdekt wat jou hierbij ondersteunt.

Alles waarvan jij dieper in je lichaam komt (en dus uit je hoofd) en wat jouw lichaam laat ontspannen, bevordert de stroom van energie. Zo kan al die energie die loskomt uit de diepere lagen en die jou niet meer dient, afgevoerd en opgeruimd worden en maak je ruimte voor de energie van de nieuwe tijd die, veel lichter is. Zo komt er meer ruimte voor jouw wezensenergie, jouw licht, dat in de vrijgekomen ruimte van binnenuit kan stralen.

Wil jij begeleid worden in dit proces, zodat jij dieper in je lichaam komt en van binnenuit jouw licht meer kan laten stralen?

Groepshealing op afstand 17 januari 20:00 - 20:45 uur

  Aarden van de Nieuwetijdsenergie


Er gebeurt zoveel in deze tijd. Je bewustzijn groeit, je wordt gevoeliger, je laat oude zekerheden los. Regelmatig ben je de vaste grond onder je voeten kwijt. Er gebeurt veel in jou en om je heen veel wat je nog niet kent en begrijpt. Je voelt dingen die niet meer in je oude denkkaders passen. Het oude voldoet niet meer. Je hebt nieuwe manieren nodig van omgaan met alles wat je in jezelf tegenkomt.

 

Elke healing ondersteunt je om oude energie, patronen en overtuigingen, die de weken of dagen daarvoor zijn aangeraakt en losgemaakt, op te ruimen. Oude energie is bijvoorbeeld zwaarte, pijn, angst, onmacht, oordelen, strijd, tekort, negativiteit, lasten dragen voor anderen, moeten en hard werken, leven vanuit je hoofd, resultaatgericht zijn en afgescheidenheid.

 

Daarna aarden we de nieuwetijdsenergie. Dat is energie die meer licht in zich draagt, bijvoorbeeld vrijheid, ruimte, eenheid, overvloed, leven vanuit verbinding met je hart en buik, liefde en gemak.

 

Voorafgaand aan de healing ontvang je een audio opname die speciaal is gemaakt voor die healing. Je wordt door mijn stem begeleid en hoort precies waar je je aandacht tijdens de healing kan richten. De healings zijn gericht op ervaren in je lichaam, de nieuwetijdsenergie mag echt in jouw lichaam gaan stromen. Daarbij leer en integreer je spirituele nieuwetijdslessen. Je leert om te gaan met energie en gevoelens die jij in jezelf tegenkomt tijdens jouw proces van transformatie of wakker worden.

 

De healings zijn zo dat ze je altijd verder op jouw pad en dieper in jezelf brengen. Ze laten jouw bewustzijn groeien, waar je ook bent op jouw pad van ont-wikkeling.

 

Door ons met elkaar te verbinden kunnen we onze taak van het oude loslaten, transformeren en de nieuwe energie op aarde brengen makkelijker maken en wordt het voor onszelf lichter.

  

Je kunt gewoon thuis, op je eigen fijne plek, aan deze healings deelnemen.

Elke healing duur ongeveer 45 minuten. De audio opname kan je onbeperkt luisteren.

Bijdrage € 15,-


Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland