Ontspan & Ontvang | Be-loved | Lichtwerkers Nederland

Ontspan & Ontvang, krijg ik steeds te horen...de zinnen die door mijn hoofd dwarrelen als kleine veertjes met een mooie boodschap.

Zoals ik in mijn artikel: Het pad van sommige Lichtwerkers... Zo boven zo beneden.... beschreef, was het vooral een pad waarin gevraagd werd om echt diep te gaan, door de stof heen. En dit alles nodig was om steeds dieper te verankeren om hoger te kunnen reiken. Jouw gaves meer tot bloei te kunnen laten komen. Dit pad heeft veel van je gevraagd, om tot het uiterste te gaan.

We zijn gewend geraakt om het steeds zelf te moeten oplossen...er was weinig tijd voor ontspanning. We waren alert en steeds klaar om weer opnieuw erin te duiken, de diepe in. Dit zijn we zo gewend ....

Maar veertjes dwarrelen nu omlaag en fluisteren zachtjes om ons heen... Ontspan & Ontvang.

We mogen gaan ontvangen....we mogen de rust in en het laten gebeuren. Het is een sleutelwoord....”Ontspan” In de totale ontspanning stel je je zelf open om de stroom van liefde te kunnen ontvangen. Door een ontspannen lijf & mind stel je je systeem open....je ontwaakt jezelf.... Ga in deze ontspanning, leg je hoofd ten ruste, en sta jezelf toe om te ontvangen.

                                 

Zachtjes dwarrel ik door je heen, De zachtheid die het overneemt. Ik hoef nergens meer heen, Niks meer wat mij nog van liefde vervreemdt. Ik durf nu te ontspannen in mijn Zijn. Ik stel me open, iedere cel in mijn lijf. Zachter, steeds zachter kom ik op een lijn. Totdat de stroom van liefde het enige is dat overblijft. En ik ontvang, moeiteloos. Het is nu de tijd. Ik Ontspan & Ontvang in volledige dankbaarheid

                             

Veel liefs By Be-loved
www.facebook.com/praktijk


De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland