De kracht van het NU leven | Veerle Wagenaar | Lichtwerkers Nederland

Je kent het wel, je bent bezig met gisteren of morgen. Ikzelf herken dat ook! Maar wanneer zijn wij nou eigenlijk werkelijk bezig met het NU?

Wij zijn vaak geneigd om te analyseren, bijvoorbeeld over wat er gisteren goed ging of juist minder en wat morgen ons brengt, zoals een leuke activiteit waar wij erg naar uitkijken. Dat is op zich niet verkeerd. Alleen laten wij ons daarin volledig meenemen, waardoor wij niet in staat zijn om het NU werkelijk te leven. Wij zijn de enigen die NU invloed hebben op het leven, niet morgen en niet gisteren.


Het nieuwe jaar 2019 komt eraan


Hoe vaak hoor je wel niet zeggen dat wij in het nieuwe jaar met de goede voornemens beginnen? Terwijl wij het ook NU kunnen doen. De overgang van 2019 is een dag, en in dag ben jij niet anders dan anders. Je gedachten zijn er nog steeds, je Ik bestaat ook nog steeds, dus waarom zouden wij werkelijk wachten op datgene wat wij NU kunnen veranderen.

Daarnaast zijn wij ook heel goed in staat om te denken wat anderen van ons denken. Terwijl wij helemaal niet weten of het wel zo is en of dat wat die ander denkt de waarheid is. Ik zeg altijd maar zo: niemand kent het levenspad dat jij bewandelt, behalve jijzelf! Doe daarom datgene waar jij zo gelukkig van wordt!

Het ego om zo te zeggen, oftewel onze mind, houdt ervan om ons constant mee te nemen in het verleden, toekomst of andere mensen. Dit kunnen wij niet veranderen. Je kan er tegen vechten, maar dat heeft weinig zin, weet ik uit ervaring. Ons ego hoort bij ons mens zijn, we hebben hem soms ook nodig om bepaalde rationele keuzes te maken. Maar hij hoeft niet voorop het toneel te staan. Als het ego weer praat, ben jij degene die bepaalt of je er volledig in meegaat of het er laat zijn en bewust wordt van het ego.

Jij hebt zelf iedere dag de keuze: zet jij het ego vóórop het toneel of àchter de schermen? Het ego houdt van angst en controle en juist dat weerhoudt ons om in het NU te leven of werkelijk te genieten van wat NU is. Gisteren is geweest en dat kunnen we niet meer terughalen. Morgen bestaat nog niet. Juist NU onze dromen waarmaken en doen waar wij gelukkig van worden, is ons recht.

Waar start jij vandaag mee om je dromen waar te maken?

 

Liefs,

Veerle

www.coachingveerkracht.com


Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland