Hoge energiedagen in de nieuwe tijd | Lea van der Eem | Lichtwerkers Nederland


Bewandel jij het pad van bewustzijn en ben je de laatste jaren steeds gevoeliger en bewuster geworden? Dan merk je waarschijnlijk dat je op sommige dagen (intense) gevoelens ervaart, zonder dat je precies begrijpt waar deze gevoelens vandaan komen.

Energieveranderingen op aarde


De energie op aarde is aan het verschuiven naar een hogere trillingsfrequentie: het algemene niveau van bewustzijn gaat omhoog. Dit proces wordt ook wel de overgang naar de nieuwe aarde genoemd of de verschuiving van de derde naar de vijfde dimensie (of verder).

De oude wereld, de derde dimensie, is gebaseerd op dualiteit en beperkende overtuigingen. Die energie voelt zwaarder en dichter (bijv. angst, oordelen, tekort, negativiteit, eenzaamheid, strijd).

De nieuwe energie heeft een hogere trillingsfrequentie en resoneert met woorden als licht, liefde, vertrouwen, bewustzijn, vrijheid en ruimte. Voel maar eens in je lichaam, of je alleen al door het lezen van deze woorden, het verschil in energie kan voelen.

Wat is van invloed op de energie

 

Er zijn allerlei factoren van invloed op deze energieverschuiving. Zo hebben bijvoorbeeld de stand van planeten en sterren en de cyclus van de maan invloed op de energie op aarde. Ook als er verhoogde activiteit is op de zon heeft dat invloed. En zo zijn er meer factoren die van invloed zijn op het leven op aarde. Zonder dat jij je dit misschien bewust bent, ontvang je deze energie.

Of en hoeveel jij hier van merkt, heeft te maken met hoe gevoelig en bewust je bent en met welke energieën jij resoneert.

Wat gebeurt er op een hoge energie dag


De verschuiving van de energie op aarde is een langdurig proces. In stappen komt er nieuwe energie naar de aarde die de oude energie los trilt. Op sommige dagen komt er veel nieuwe energie jouw systeem binnen, op andere dagen is het rustiger. Soms komt er zoveel energie, dat het moeilijk te verwerken is voor jouw lichaam. Zij kent de nieuwe energie nog niet en heeft tijd nodig om deze te kunnen ontvangen, integreren en aarden. Je lichaam heeft tijd nodig om zich opnieuw af te stemmen.

Daarnaast is de oude energie is er ook nog. De nieuwe energie botst als het ware tegen de oude energie aan. Zo wordt de oude energie aangeraakt en kan daardoor los trillen. De losgetrilde energie komt dan in jouw bewustzijn en gevoelswereld. Je kan bijvoorbeeld gevoelens als pijn, angst, verdriet, boosheid, machteloosheid en alleen zijn ervaren, gevoelens die soms als (levens)lang in jouw energie lagen opgeslagen. Dit is een intens proces van doorvoelen en loslaten.

Gevolgen van hoge energie dagen

Dit zijn veel voorkomende gevoelens op hoge energie dagen bij mensen die meetrillen op de energie van de nieuwe tijd:

 Je heel moe voelen.

 Druk / stress / onrust in je lichaam, gevoel van te weinig tijd.

 Het gevoel ‘vol’ te zitten, over te lopen.

 Intenser voelen, gevoelens die opeens heel hoog oplopen (en soms ‘openbarsten’).

 Elkaar snel afwisselende gevoelens.

 Een vol / warrig / troebel hoofd, hoofdpijn.

 Gespannen spieren in rug, nek en schouders.

 Energie hoog in het lichaam: borst en hoger.

 Spanning rond het middenrif.

 Pijn in het hart.

 Benauwd voelen, niet diep kunnen ademen, strakke band rond borst.

 Spanning in / geïrriteerde / opgezette keel.

 Niet goed kunnen aarden of ‘zakken in je lichaam’.

 Zwaarte, bedrukking, lusteloosheid.

Omgaan met hoge energie dagen


Tijdens de hoge energie dagen, zal je waarschijnlijk merken dat het lastig is je normale dagelijkse bezigheden door te laten gaan. Vooral als je gewend bent te leven vanuit de oude manier, de ‘doe en denk modus’, de overlevingsstand en wilskracht en niet vanuit verbinding met je innerlijke bron.

Als je toch op de oude manier doorgaat, heb je eerder de hierboven genoemde klachten.

Wat werkt ondersteunend voor het soepeler laten doorstromen van de nieuwe energie?

Ontspanning 

Je kan de nieuwe energie makkelijker ontvangen en de oude energie loslaten als je lichaam ontspannen is. Geef jezelf zoveel mogelijk rust, stilte, tijd alleen en ruimte. Alles wat jou een ontspannen gevoel geeft, waar jouw hoofd leeg van wordt en waardoor jij bewust in je lichaam aanwezig kan zijn werkt ondersteunend. Luister maar naar de signalen van je lijf.

Begrip

Ik heb gemerkt dat het verlichtend werkt om meer te begrijpen van wat er op energieniveau gebeurt. Begrip laat meer licht schijnen en geeft daarmee helderheid. Maar begrip kan ook verlichting geven omdat er zwaarte weg valt.

We hebben als mens regelmatig bevestiging en uitleg nodig om te durven vertrouwen op wat we voelen. Via internet kan je jezelf op de hoogte houden van het “energetische nieuws”. (Dat is overigens het enige nieuws dat ik volg en interessant vind ☺.) Voel zelf maar welke berichten resoneren met jouw energie en waar jij ‘lichter’ van wordt.

Vertrouwen en Overgave

Op hoge energiedagen kunnen er allerlei gevoelens omhoog komen die als ‘moeilijk’ aanvoelen. Het fijnste is om je niet te verzetten, maar je zoveel als je kan, over te geven aan de stroom. Ook al zie je misschien (nog) niet de diepere bedoeling of het grotere geheel, ook deze stroom heeft iets goeds te brengen. De energie is niet te sturen, slechts te geleiden of kanaliseren. Je mag je overgeven en vertrouwen op het proces.

De rustige dagen komen vanzelf weer.

Liefde

Het werkt altijd het beste als je liefdevolle aandacht geeft aan alles wat je in jezelf tegen komt. Zo is het ook op hoge energie dagen. Je mag lief zijn voor jezelf en jezelf zoveel mogelijk geven wat jij nodig hebt om al die energie zo soepel mogelijk door te laten stromen.

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

 Speciale dank aan Martin Kuivenhoven voor zijn prachtige foto


De laatste afstandshealing voor 2018 op Zondag 16 december 10:00 uur


"Er gebeurt zoveel in deze tijd. Je bewustzijn groeit, je wordt gevoeliger, je laat oude zekerheden los. Regelmatig ben je de vaste grond onder je voeten kwijt. Er gebeurt veel in jou en om je heen veel wat je nog niet kent en begrijpt. Je voelt dingen die niet meer in je oude denkkaders passen. Het oude voldoet niet meer. Je hebt nieuwe manieren nodig van omgaan met alles wat je in jezelf tegenkomt.

 

Deze healing ondersteunt je om oude energie, patronen en overtuigingen, die de weken of dagen daarvoor zijn aangeraakt en losgemaakt, op te ruimen.

 

In de vrijgekomen ruimte aarden we de energie van de nieuwe tijd, die op dat moment voor ons beschikbaar is. De energie van de nieuwe tijd is bijvoorbeeld licht, vrijheid, ruimte, vertrouwen, overvloed, leven vanuit verbinding met je hart en buik, liefde en gemak.

 

Voorafgaand aan de healing ontvang je een audio opname die speciaal is gemaakt voor de energie van dat moment. Je wordt door Lea's stem begeleid en hoort precies waar je je aandacht tijdens de healing kan richten. De healings zijn gericht op zelf ervaren in je lichaam. Je leert om te gaan met energie en gevoelens die jij in jezelf tegenkomt tijdens jouw proces van transformatie of wakker worden.

 

De audio opname kan je ook na zondag 16 december nog onbeperkt luisteren.

 

Door ons met elkaar te verbinden kunnen we onze taak van het oude loslaten, transformeren en de nieuwe energie op aarde brengen makkelijker maken en wordt het voor onszelf lichter.

  

Je kunt gewoon thuis, op je eigen fijne plek, aan deze healing deelnemen."

 Afstandshealing 

{ Het aarden van de actuele nieuwetijdsenergie }

Zondag 16 december 10.00 uur € 10,-

Deze healing wordt gegeven door Lea van der Eem

Je meldt je aan door € 10,- over te maken op rekeningnummer NL78 INGB 0002957407 t.n.v. Helder BewustZijn o.v.v. 'Nieuwetijdsenergie’. Vermeld ook duidelijk je naam of e-mailadres zodat ik je betaling kan koppelen aan je aanmelding.

Daarna vul je je email en naam in en druk je op de knop 'aanmelden'. Vervolgens ontvang je een mail in je mailbox waarin je je deelname nog dient te bevestigen. Daarna wordt je automatisch toegevoegd aan de deelnemerslijst en ontvang je nog een bevestigingsmail met aanvullende informatie.

Aanmelden afstandshealing


 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland