De nieuwe maan: vurige en krachtige energie | Avalon | Lichtwerkers Nederland

Sinds gisterochtend staat aan de hemel de Nieuwe Maan, die deze maand in het teken van de Boogschutter doet staan. 

Een Maan vol van het element van Boogschutter, namelijk “vuur”, alleen telkens met vlagen van korte duur.

Zo kun jij jou ineens heel vurig en krachtig gedragen, en voel jij jou zomaar diezelfde middag ineens volledig uit het veld geslagen, en blijven ze maar komen al jouw “doe ik het wel goed genoeg?”-vragen. Vragen en gedachten die voortkomen uit oude overtuigingen en oude patronen, die nog al die tijd bij ons in ons energieveld wonen. Gelukkig is het vuur van Boogschutter nu daar om onze Eigen Kracht en Eigenwaarde te helpen versterken, welke energie jij kunt aanwenden door met de volgende spreuk te werken:

“Boogschutter, bij ook maar kleine tekens van gevaar span jij jouw pijl en boog al aan, zonder te weten hoe de situatie er wérkelijk voor doet staan. Jij trekt steeds uit voorzorg jouw harnas omhoog, om jouzelf te kunnen beschermen met jouw pijl en boog. Lieve Ziel, zie jij dan niet dat er geen gevaar voor jou dreigt? Waarom voel ik mij dan toch telkens zo bedreigd?

Ik mag mijn schild laten zakken, ik hoef niet steeds mijn pijl en boog uit voorzorg te pakken, en op scherp te spannen, om iedere energie die te dichtbij komt uit angst ver weg van mij te verbannen. 

De vurige en krachtige energie van deze Nieuwe Maan wend ik aan, om mijn Hart meer open te laten gaan.

Zodat de Liefde mijn veld instromen kan gaan. Wanneer ik namelijk van Eigen Kracht vervuld zal raken, durf ik het vanzelf aan om mijn Hart steeds meer open te maken. Ik ben dan heel, ik ben dan vol van mijn Eigen Kracht en kan mijzelf daardoor goed horen, waardoor externe prikkels en energieën mijn veld niet meer zullen verstoren. 

Wanneer ik mijn Spirit terug vind zal ik weer in mijn Eigen Kracht durven te stappen, ondanks andermans commentaar, andermans gelach of flauwe grappen, bewandel ik in verbinding met mijn Ware Zelf, de steilste trappen. Ik hoef mij niet langer klein te houden, mijn waarde is allergrootst, ik mag er Zijn, in al mijn onvolmaaktheid, niet-perfectionisme, verdriet en pijn.  Mijn proces op Aarde is om te leren genieten van het leven, om mijzelf de Liefde die ik waard ben te leren geven. Om de levensenergie weer onvoorwaardelijk te laten stromen, om de Liefde weer bij mijn Hart te durven laten komen.

Ik blijf trouw aan mijzelf, en schijn mijn felste Licht! Wat zeg je? Schijnt mijn Licht te fel in jouw gezicht? Dan doe jij maar jouw ogen dicht! Want ik zal niet meer ophouden met fel te schijnen!! Mijn Licht zal voor niets en niemand meer verdwijnen!!”.

Liefs,

Avalon 
www.vindjouwspirit.nl

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland