Ben jij een slaaf? | Pim Smit | Lichtwerkers Nederland

Steeds meer mensen worden zich bewust van het feit dat er op hoog niveau vieze spelletjes worden gespeeld.

Er wordt geknoeid met belangrijke gegevens, er worden dingen verdoezeld en er wordt afgeperst.

Machtsmisbruik is op dit niveau het middel om je positie in stand te houden, zo lijkt het vaak.

Gelukkig zijn er ook steeds meer mensen die de diepgang in zichzelf voelen om van binnenuit te creëren.

Mensen die begrijpen dat we allemaal een bepaalde beweging aan het maken zijn. 

Namelijk de beweging van slachtoffer naar schepper

En juist dát besef is nodig om tot werkelijke verandering te komen. Want hoe dieper je gaat in jezelf, hoe meer je gaat voelen dat jij jouw realiteit van binnen creëert. Voor velen een pittig proces. Want we denken dan aan onze eigen trauma's. 'Hoe kun je dat zou zelf creëren?!' Is een begrijpelijke reactie. Of 'ik ben toch niet verantwoordelijk voor de oorlog in Verweggistan?!'

Hoe meer je gaat begrijpen dat 'schuld' een illusie is die voortkomt uit het niet willen accepteren van jouw rol als schepper van je eigen realiteit (het is een vorm van weerstand), hoe meer je gaat voelen dat je invloed hebt op alles dat je in jouw leven waarneemt.

En dat is een proces.

Je staat waar je staat. Dat is NOOIT verkeerd. Maar wil je werkelijk iets bijdragen aan de veranderingen op aarde, dan zul je alle delen van jezelf die mogelijk nog in je schaduw verblijven, moeten gaan omarmen. En daar is maar één manier voor.

VOELEN

 

Door te voelen begrijp je waarom je dat wat je in jouw leven projecteert als waarheid mogelijk niet wilt omarmen. Je gaat de dienstbaarheid begrijpen. En het fijne is, juist door deze dienstbaarheid te begrijpen, verliest datgene wat er is zijn waarde en heeft het geen bestaansrecht meer.

De gevolgen van machtsmisbruik zijn voor iedereen die zijn ogen werkelijk open doet zichtbaar. En dat er mensen zijn die daar heftige gevolgen van ondervinden dat is heel erg waar. Mensen die een gevaar vormen voor deze elite worden vermoord en anderen worden verleidt tot misbruik en vervolgens afgeperst doordat er in het geheim video opnames worden gemaakt van dit misbruik.

Heftige shit!!!

En absoluut iets dat om transformatie vraagt. Maar transformatie is niets anders dan scheppen. En scheppen doe je vanuit jouw kracht als schepper. En jouw kracht als schepper komt het mooist tot uitdrukking als je begrijpt dat er dienstbaarheid zit in wat je ziet.

In hoeverre dit machtsmisbruik invloed heeft op jou en jouw leven, hangt ENKEL EN ALLEEN af van jouw verlangen om hierdoor beïnvloed te worden.

En of je vindt dat je slaaf bent van dit systeem is een directe afspiegeling van waar jij jezelf plaatst op de lijn van slachtoffer naar schepper.

Ik voel me absoluut géén slaaf. En daarmee ben ik het ook niet. Alles wat er is in mijn leven, is er omdat ik dat wil. Niet omdat anderen dat willen.

Jezelf tot slaaf maken en dat zien als een gevolg van het gedrag van anderen is slachtoffer gedrag. Nogmaals, niets mis mee. Een logisch gevolg van ons verlangen om werkelijk te begrijpen wat 'schepper' zijn eigenlijk is. Dan wil je de tegenpool doorleven. En die tegenpool is slachtofferschap.

Vrijheid zit in jou mooi mens. Vrijheid is het gevolg van verantwoordelijkheid nemen voor alles dat je creëert in jouw beleving van leven. Zonder schuld, dat stadium ben je dan al gepasseerd.

Vrijheid zit in jou. Jij bepaalt het. Mind control is jouw spelletje. De regels van een ander zijn jouw regels. De mate waarin je die regels hanteert in je leven is jouw keuze. De mate waarin je gevolgen ervaart van het niet volgen van regels is jouw creatie.

Voel je vrij door je hart te volgen. Daarin ligt ware vrijheid. Dan ga je voelen dat je altijd precies dat kunt doen wat je werkelijk wilt. En dan zul je gaan begrijpen dat je nooit een slaaf kunt zijn. Nooit.

 

Pim Smit
https://www.pim-smit.com/


Pim's nieuwe website:
https://www.heartspacers.com

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland