De 'Zo wil ik het niét meer'-modus | Fran Tielemans | Lichtwerkers Nederland

Wat gaat het hard deze maand, vind je niet? Het is alsof de intensiteit nog versterkt naarmate de laatste dagen van dit jaar naderen. Maar het is een andere soort intensiteit dan die van een half jaar geleden, lichter, helderder, directer. Er is immers al zoveel opgeschoond het afgelopen jaar, dat de krijtlijnen voor het komende jaar steeds duidelijker voelbaar zijn. Tot de Nieuwe Maan op vrijdag kan je je nog sterk in de 'Zo wil ik het niét meer'-modus bevinden, en dat is een gezonde voedingsbodem voor het scherp stellen van je focus rond hoe je het dan wél wil.

En met 'wil' is dan bedoeld hoe je het vanuit je hogere zelf wil, wat gepaard gaat met een gevoel van blijheid, opluchting, vrijheid, liefde en respect voor jezelf, niet de belemmerende en beperkende/beperkte ego-wil. In elk geval veel elektriciteit in de lucht, moeilijk om de slaap te vatten met zoveel nieuwe ideeën en inspiratie - ook door het grote coronaire gat op de Zon natuurlijk, dat zorgt voor heel wat energetische stroming.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.