De 'Zo wil ik het niét meer'-modus | Fran Tielemans | Lichtwerkers Nederland

Wat gaat het hard deze maand, vind je niet? Het is alsof de intensiteit nog versterkt naarmate de laatste dagen van dit jaar naderen. Maar het is een andere soort intensiteit dan die van een half jaar geleden, lichter, helderder, directer. Er is immers al zoveel opgeschoond het afgelopen jaar, dat de krijtlijnen voor het komende jaar steeds duidelijker voelbaar zijn. Tot de Nieuwe Maan op vrijdag kan je je nog sterk in de 'Zo wil ik het niét meer'-modus bevinden, en dat is een gezonde voedingsbodem voor het scherp stellen van je focus rond hoe je het dan wél wil.

En met 'wil' is dan bedoeld hoe je het vanuit je hogere zelf wil, wat gepaard gaat met een gevoel van blijheid, opluchting, vrijheid, liefde en respect voor jezelf, niet de belemmerende en beperkende/beperkte ego-wil. In elk geval veel elektriciteit in de lucht, moeilijk om de slaap te vatten met zoveel nieuwe ideeën en inspiratie - ook door het grote coronaire gat op de Zon natuurlijk, dat zorgt voor heel wat energetische stroming.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.