Negatieve entiteiten bestaan niet deel 1 | Abraham Hicks | Lichtwerkers Nederland


Abraham via Esther Hicks

Vertaling Annelie v Eijk

Vraag: Ik ben pas sinds kort bekend met het materiaal van Abraham en ik moet zeggen dat het erg goed voelt voor mij.

Ik heb nogal een op angst gebaseerd leven geleid, maar sinds kort is mijn leven voor wel 1000% verbeterd. Maar een van de dingen die de angst soms nog terugbrengt is het volgende. Ik bezit sinds twee jaar de 'gave' om met geesten te communiceren. Maar nu was ik met iemand aan het communiceren, toen een andere entiteit, een andere stem binnen kwam en het probeerde over te nemen.

Abraham: En wat was de aard van de conversatie?

V: Het was een man, Mike genaamd, en hij vertelde dat hij heel angstig was en heel eenzaam. Ik voelde me oncomfortabel en ietwat bang en hij bleef maar zeggen dat hij zo eenzaam was, zo eenzaam en angstig. Ik verbrak de communicatie omdat ik niet wist wat te doen. En het gebeurde nogmaals.

En er is een vrouw die mij hierin begeleidt en die dit al zeer lange tijd doet en zij vertelde dat dit een persoon was, een geest die nog niet over is gegaan naar de geestenwereld en omdat ik moeite had om neutraal te blijven tijdens de communicatie, stond ik toe dat andere energieën of andere geesten binnen kwamen om met mij te communiceren. En ze raadde me aan om hem te vragen wat hij van me wilde en hem dan te vragen om naar de geestenwereld te gaan.

Ze zei ook dat ik kordaat in mijn kracht moest staan en moest zeggen dat alle ongewenste energie weg moest gaan. Ik heb dat ook gedaan, maar nu ik hoor over de Wet van Aantrekking vraag ik mezelf af of ik dan eigenlijk niet het tegenovergestelde doe?

Abraham: Het is niet direct dat je het tegenovergestelde doet, maar het is nu eenmaal niet de manier om iets weg te laten gaan. Het kwam niet zonder jouw uitnodiging en het zal ook niet weggaan op jouw bevel. Maar het is oké, wij kunnen dit gemakkelijk uitleggen en het zal heel logisch klinken voor jou. Alles is in orde en je zult weten wat te doen.

Eerst willen we zeggen dat wij konden voelen dat je energie enorm verschoven is toen je vertelde dat je zo bang bent geweest in je leven en dat de dingen nu zo verbeterd zijn. En als je eigen energie verschuift dan heb je toegang tot hele andere vibraties die je kunt interpreteren. 

Overigens heeft iedereen de mogelijkheid om vibratie te interpreteren.

Als wij jullie hier komen bezoeken, fluisteren wij geen woorden in Esthers oren die ze dan herhaalt. Zij ontvangt, en dat doe jij ook, gedachten-pakketjes die zij dan op een onbewust niveau vertaalt naar het gelijkwaardige fysieke woord.

Esther ontving ons nog maar enkele jaren, toen ze eens een vroege vlucht had. Het was niet lang nadat Nicole Simpson vermoord was. En Esther verstelde de rugleuning van haar stoel om te gaan slapen, toen ze hoorde dat Nicole tegen haar begon te praten.

De conversatie was negatief en verontrustend voor Esther omdat zij al die tijd naar ons had geluisterd en wij hadden haar uitgelegd dat, alles wat Niet-fysiek is -- dat wat Bron-Energie is en haar Innerlijk Wezen en Abraham -- dat dit allemaal Pure, Positieve Energie is en dat, wanneer mensen sterven, zij al hun twijfels en angsten achterlaten, het 'gat' sluiten en weer versmelten met die Puurheid van Wel-Zijn.

En Esther wist dat deze vrouw dood was en hoorde haar praten en Esther zei "Abraham, dit was echt geen pure, positieve energie."

En wij zeiden ... Esther, je was niet afgestemd op Wie Ze Nu Is. 

Je was afgestemd op de Gedachtenvorm die haar omgaf tijdens haar laatste levensperiode.

Dit was de eerste keer dat Esther zich realiseerde dat ze een vertaalster was. 

En op dezelfde manier dat je een boek leest, kun je ieder boek lezen en sommige vind je leuk om te lezen en andere niet. Dus je wilt niet zomaar een vertaalster zijn, je wilt een vertaalster zijn die bewust haar vibratie afstemt zodat je die dingen kunt vertalen die je wenst te vertalen.

Er is genoeg wat we hier over willen zeggen. Ten eerste hoeft niemand bezorgd te zijn om een ontvanger te zijn die dingen binnenkrijgt die ze niet wil, want er bestaat géén opdringing in dit Universum en niemand kan zich zomaar in jouw conversatie mengen.

Net zoals wanneer iemand op een feestje op je af zou lopen en zich onbeleefd zou gedragen, zou je gewoon weglopen, zo kun je ook weglopen van iedereen die zich mengt in een conversatie terwijl je bezig bent vibratie te vertalen.

Maar wij willen je hetzelfde zeggen als we destijds tegen Esther zeiden toen ze die ervaring had. Wij zeiden: Een veel belangrijkere vraag is..... Hoe kan het dat jij met die energie overeen komt?

En Esther begon te lachen want rondom haar lagen tijdschriften die daarover schreven en Esther was er door gefascineerd geweest. Ze had de tijdschriften gelezen en ze had de talkshows gezien daarover. Met andere woorden, ze had dit in haar vibratie geactiveerd en dus was het niet zo verwonderlijk dat ze die vibratie ook zou ontvangen.

En toen legden wij aan Esther uit dat ze niet de energie had ontvangen van deze vrouw in haar teruggekeerde Niet-fysieke vorm, maar dat ze de vibratie had ontvangen van…… zie je, iedere gedachte die ooit is gedacht blijft bestaan. Gedachten gaan niet weg. Iedere gedachte die ooit wordt gedacht blijft bestaan en de Wet van Aantrekking beheert ze.

Dus als jij afstemt op een vibratie, dan kun je merken aan hoe je je voelt of het wel past bij wie je bent en wat je wilt.

En zie je, er zijn géén geesten die vastzitten. Er is niemand die dood is en niet onmiddellijk versmelt met de Pure, Positieve Energie. Maar wij begrijpen wel waarom mensen die energie kunnen zien en voelen dit wel op deze manier vertalen.

Iedere gedachte is waar die het laatst gebleven is, ook je eigen gedachtes. 

De gedachten in jouw vibratie zijn precies daar waar je ze het laatst achtergelaten hebt. Dus, als je een mening of overtuiging hebt over iets en iets komt in je bewustzijn die dat activeert, dan pik je het weer op waar het was.

Daarom is het tot groot voordeel om de dingen in je vibratie naar een steeds beter en beter voelende plaats te bewegen.

En dus zeggen wij tegen jou, relax in dit alles. Herinner jezelf eraan dat jij iemand bent die vibratie in gedachten kan vertalen. En dit heb je ons al de hele dag tegen de mensen horen zeggen: Schoon eerst je eigen vibratie op en ga er dan pas mee verder.

Dus, hoe blijer en gelukkiger je bent, hoe meer toegang je hebt tot datgene dat een vibrationele match is met Wie Je Werkelijk Bent.

Jerry en Esther reden op een dag voorbij een begraafplaats toen Esther heel luid en duidelijk hoorde "Ik ben dood!" En toen ze ons vroeg wat hier nu aan de hand was zeiden wij: Je pikt alleen maar een Gedachtevorm op.

Met andere woorden, niemand ligt daar op de loer, niemand hangt daar rond, niemand zit vast in het voorgeborchte, niemand die niet terug kan keren naar het Niet-fysieke, maar iedere gedachte die ooit is gedacht bestaat nog steeds.

Dus stel jezelf eens voor hoeveel gedachten er op verschillende plaatsen rondhangen.

Een vrouw reed eens over een brug in San Francisco en vertelde dat ze een paniekaanval kreeg die ze niet begreep. Ze wilde het liefst de auto stoppen en op de vloer gaan liggen. En ze zei "Abraham, ik rij al jaren over die brug. Hoe kan het dat ik nu ineens last heb van paniekaanvallen?"

En wij zeiden, het klinkt alsof je wat Gedachtevormen hebt opgepikt", wat ze overigens ook niet leuk vond. "Wat bedoel je?" zei ze. En wij legden uit dat er zoveel mensen over deze brug gaan en het was niet zolang na de aardbevingen en mensen maken zich zorgen over de bruggen en dus bevinden zich daar op die brug een heleboel verontruste Gedachtevormen.

Maar jij bent al zoveel jaren over deze brug gereden zonder daar last van te hebben. Dus wat is er in jouw ervaring gebeurd dat ervoor gezorgd heeft dat je er nu een vibrationele match mee bent?

Ze wist het meteen. Bij iemand in haar wijk was ingebroken en ze was naar bijeenkomsten van wijkbewoners gegaan waar werd overlegd of ze tralies voor de ramen zouden laten zetten of alarmsystemen aan zouden leggen of een bewaker aan zouden nemen en ze zijn daar behoorlijk intensief mee bezig geweest.

Daardoor activeerde zij in zichzelf een nieuwe bezorgdheid en nu kwam ze dingen tegen die ze voorheen niet tegenkwam.

Begin je het een beetje te begrijpen?

V: Oké, dus jullie zeggen dat er geen mensen vast zitten tussen de geestenwereld en hier?

Abraham: Nooit, nooit, nooit!

V: Dus ik moet alleen mijn eigen vibratie opschonen?

Abraham: Ja en zorg er voor dat je je goed voelt voordat je jezelf opent voor ontvangst. Maar weet je, het is niet riskanter om je vibratie niet op te schonen voordat je zo'n communicatie aangaat, dan dat je je vibratie niet opschoont en naar je schilderles of waar dan ook naartoe gaat. Het is precies hetzelfde. Je zult altijd oppikken wat er actief is ín jou. Dat geldt altijd, voor iedereen.

Er bestaat geen opdringing. Je krijgt precies datgene te ervaren wat past bij de vibratie van jouw wezen. Het is allemaal feedback voor jou!

V: En de mensen die allemaal praten over dat je geaard moet zijn en beschermd moet zijn en om bescherming moet vragen en al die dingen?

Abraham: Esther heeft dat in het begin ook allemaal te horen gekregen. 

Mensen kwamen naar haar toe en zeiden "Je móet jezelf beschermen hoor!" En Esther vroeg ons "Abraham moet ik mezelf beschermen?"

En wij zeiden haar: Je kunt jezelf niet beschermen omdat 'bescherming' in zichzelf al een uitnodiging is voor datgene wat je juist niet wilt.

V: Ja dat is het nu juist want ze zeiden "ga staan en houd in gedachten een cirkel om je heen en zeg 'alle onuitgenodigde invloeden in mijn aura, ga weg!' En nu denk ik, wat een gezwets!"

Abraham: Maar zie je, dat statement is op zich al fout, omdat niets naar je toe kan komen zonder uitnodiging, dus het spreekt zichzelf tegen, "Alle onuitgenodigde dingen, ga weg!"

Er zijn géén onuitgenodigde dingen! Er is alleen de Wet van Aantrekking.

Dit is een Universum gebaseerd op aantrekking, op insluiting. Als jij 'Ja' zegt tegen iets dat je wilt, dan nodig je het uit. Als jij 'Nee' zegt tegen iets dat je niet wilt, dan nodig je het óók uit. Het zijn allemaal uitnodigingen.

Maar geen zorgen, want je kunt voelen en je zei dat je gewoon stopte met de conversatie. En als zoiets dergelijks gebeurt dan zorgt het er alleen maar voor dat je duidelijker vraagt om wat je wel wilt. Alles is in orde.

V: Dus het gaat om de intentie in plaats van dat ik wil dat de dingen weg gaan?

Abraham: En belangrijk te weten dat er geen reden is om iets weg te jagen, omdat niets zichzelf in jouw ervaring heeft opgedrongen.

Nog iets waarvan wij denken dat het belangrijk is, iets over wat jij zei.

Wij verwijzen naar onszelf als een collectief bewustzijn. Wij zijn niet enkelvoudig en niets is dat wat jij ontvangt. Met andere woorden, het zijn stromen van bewustzijn en dus, zelfs als jij afstemt op iemand die zegt dat hij eenzaam is en dat het dan voelt alsof de stemmen veranderen....…er zijn stromen, rivieren van bewustzijn.

Wij vertelden je al dat iedere gedachte die ooit is gedacht nog steeds bestaat en dat de Wet van Aantrekking de gedachten samenvoegt die zogezegd een stroom vormen. En dus, als er iets gebeurt in je leven zodat er een vibratie geactiveerd wordt, dan heb jij toegang tot dat soort dingen.

En het is vooral interessant voor iemand die energie kan lezen. Esther kon jaren niet in een boekenwinkel komen. De boekenwinkel maakte haar crazy. Er was teveel concurrerende conversatie, geen mensen, maar de ideeën in de boekenwinkel. Pas toen Esther geheel op één lijn was met Wie Ze Werkelijk Is, kon ze met plezier naar een boekenwinkel gaan.

Dus, als je een lezer van energie bent is het een groot voordeel als je voor je eigen vibratie zorgt.

Doe hier dus niet te moeilijk over en heb er plezier mee. Wij willen niet dat je ermee stopt. Wij moedigen je juist aan om door te gaan met de conversaties en te letten op de vooruitgang van de inhoud, terwijl jij je vibratie ondertussen verder opschoont en je jezelf steeds beter gaat voelen.

Als iemand zegt dat ze zich erg angstig voelen, dan zouden wij aanraden om eerst bij zichzelf te blijven totdat de vibratie is opgeschoond.

En jij zei dat je je nu zoveel beter voelde. En wij zeggen, goedzo want jezelf beter voelen is de sleutel, het is de voorloper voor alles wat je maar wilt.

Abraham

www.abraham-hicks.com 

Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nl

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.