Samen bouwen aan de nieuwe aarde. De leeuw is los | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

Bouw de nieuwe aarde. Wacht niet tot dat de omslag geweest is. Want wij zijn de omslag. Onze energie slaat in als een bom. De nieuwe aarde energie.

De enorme vloedgolf aan inspiratie die eraan komt. Maakt dat jouw wereld groot wordt. Niemand kan er meer om heen. We horen te veranderen.

Omdat we zo beter worden als mensheid.

En een schone planeet krijgen die gezond is. Zonder dat ze ziek is.

Niemand kan ons meer tegenhouden. Niemand wil luisteren wellicht. Begrijpen je niet. Of willen niet met het nieuwe mee. Pech voor ze. Mensen horen volwassen te worden. Eigen verantwoordelijkheid te nemen. Het beste is gewoon door te bouwen. Als het er staat. Krijgt niemand het meer om.

De leeuw is op volle toeren. Het verbrand al wat niet meer werkt. Je hebt niks meer los te laten. Vergeet je laatste restjes ego. Jij kan het. Je bange ego probeert je te laten zinken. Omdat dat het einde betekend van een besturingssysteem. Een systeem van controle. ''Een foutje van de goden''.

Alle geheimen komen aan het licht. Niks is meer verborgen. Je pusht het door vol in je licht te staan. Elke moment van de dag.

Denk je het kwijt te raken. Neem een meditatie. En voel hoe je weer vol in je hart energie komt.

Je proeft je succes aan je lippen. Je bouwt je eigen wereld. De juiste mensen zijn om je heen. Je voelt je niet meer eenzaam. Zo groot is jezelf liefde.

Je bent je beste vriend geworden. Zelfs je eigen vriendin. Je praat lekker tegen jezelf. Omdat dat je hart lucht. En omdat het lekker is.

Je stelt niet meer te hoge eisen aan jezelf. Je hoeft niet meer zo te jagen. Boogschutters houden van jagen. Soms willen we te snel en dan voelen anderen zich op gejaagd. Als los gelopen wild.

Liefde staat in de sterren geschreven. Het voelt goed. Zielenfamilie’s zijn bij elkaar gekomen. Omdat we zo samen kunnen knallen.

Niet alleen maar die woorden die uit mijn laptop vallen. Maar het ook echt doen. Ik schrijf mijn succes. Zo doet ieder dat op zijn manier.

Je voelt de spanning. Als een jubelfeest. Je voelt de verandering en proef het en bent het. Maak je niet druk. De wereld veranderd nu al. Er gebeurt veel achter de schermen.

Oude elite’s worden letterlijk opgeruimd. Zoveel weerstand tegen Trump. Door wat hij en zijn team naar buiten brengen.

Westerse media zitten nog vol in de angst modus. Ze laten het zolang mogelijk draaien. Vergiftigd met angst zijn de meeste mensen. Ga er niet in mee. En gooi je tv weg.

Ga lekker naar buiten. Weg waaien in de wind. Heerlijk de herfstmodus buiten. Springen in de bladeren en er doorheen trappen. Nu het nog kan.

Genieten omdat we niet altijd aan hoeven te staan. Maar het leven een feest is. De slingers hangen al. Nog wat mensen creëren. Om met mij mee te feesten. Is wel zo gezellig.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland